Dodaj do ulubionych

Wózek Polak

21.03.05, 14:16
witam panie może wiecie coś otych wózkach,jeden mi sie podobał czy to dobra
firma ? pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • je Re: Wózek Polak 21.03.05, 15:11
      Też proszę o opinię. widziałam w sklepie zarówno Sprint z gondolą, Orion i Kid.
      Cena dobra (poniżej 900 zł). Napiszcie, który z nich warto kupić i czy w ogóle
      warto.
    • elza78 Re: Wózek Polak 21.03.05, 15:44
      sa dobre ale ciezkie... tyle wiem od znajomych ktorzy maja oriona od 8 miesiecy
      i go eksploatuja z dobrym skutkiem, niestety jest bardzo ciezki..
      • rosanna Re: Wózek Polak 21.03.05, 15:58
        Mnie sie podoba, teraz jest chyba jakis nowy model Polaka,
        Sprint Alu.
        www.allegro.pl/show_item.php?item=45492744
        • elza78 Re: Wózek Polak 21.03.05, 18:02
          ja nie mowie ze mi sie nie podoba bo "polak" to dobra firma i nawet myslalam o
          kupnie wlasnie "oriona", ale jego waga mnie odstraszyla, niestety nie moge
          sobie pozwolic na takiego "grzmota" bo mieszkam w starej kamienicy na 1 pietrze
          a dom jest jeszcze na skarpie na ktora rowniez trzeba wejsc po schodach
          podjazdow nie mamy a schody strome, wiec nie dalabym rady sama go wtaszczyc...
          aaaaa przypomnialo mi sie na co kumpelka narzekala jeszcze w swoim orionie (jej
          maly jest z poczatku lipca zeszlego roku wiec przyblizone wielkoscia beda nasze
          dzieci w zimie) ona wozila go w listopadzie jeszcze w gondolce i ten ochraniacz
          na gondolke nie zapina sie zbyt wysoko na budke, sa tam jakies zatrzaski, ale
          ania mowila ze tak czy inaczej jak wiatr wieje to malemu tam nie jest zbyt
          komfortowo bo mu zawiewa i nie wiem jak oni rozwiazali ten problem, bo podobno
          w wyposazeniu wozka nie bylo nic co by temu zapobiegalo...
          • rechotka0 Re: Wózek Polak 21.03.05, 21:52
            dzęki bo widziałam fajny na alegro,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka