maxiu_m 30.03.05, 12:49 witam forumowiczów. chciałbym was zaprosić do dyskusji na temat naszego życia, tego do czego doszliśmy, co udało nam się osiągnąć, czego nie udało sie. rocznikowcy'74 wpisujcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: witam rocznik 1974 30.03.05, 14:33 a czemu ze sie tak z glupia frant zapytam ma sluzyc wpisywanie klesk i sukcesow? tak li tylko ogolnopoznawczo? Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu_m Re: witam rocznik 1974 30.03.05, 16:25 tak tylko górnolotnie napisalem, jak ktoś ma jakies sukcesy to moze napisac, bo klęski to wszyscy mamy nasumieniu więc niekoniecznie musimy sie chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: witam rocznik 1974 30.03.05, 16:28 kiedy mi wlasnie same kleski i katastrofy do glowy przychodza. no ale moze reszta siedmioczworkowcow ma w zanadrzu jakies fajowe osagniecia, np doktorat z astrologii Odpowiedz Link Zgłoś
dordo1 Re: witam rocznik 1974 31.03.05, 08:52 Witam.Jetem z 5 września.Może się ktoś odezwi z tej daty?Mieszkam w południowej Polce.Jestem urzędniczką od 8 lat.Mam męża ale nie mam dzieci.Żadnej kariery w życiu nie zrobiłam ale jest mi z tym dobrze.Mam na ukończeniu własne mieszkanie.Miałam w życiu wiele ciężkich chwil ale jednak jakoś trzeba się z każdej porażki podnieś i iść dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: witam rocznik 1974 18.07.05, 20:37 tak jest trzymaj się, mam syna w twoim wieku, ma dziecko, które teraz idzie do pierwszej klasy. Nie martw się ,że nie masz dzieci. Nie zrobił kariery,jest urzednikiem jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś