20.04.05, 13:19
Na pewno tak jak ja macie ochote kupic jakies rzeczy juz dla maluszka.
Wszystko jest takie drogie, ze w sumie jest to usprawiedliwieniem, ze mozna
juz zaczac kupowac, bo naraz tyle wydatkow potem bedzie. Tylko te przesady.
I co Wy na to? Ja wlasnie zuwazylam cos fajnego na Allegro i zalicytowalam.
A jak u Was?
Obserwuj wątek
    • aniapatryk Re: Zakupy 20.04.05, 13:29
      ja juz od 2 m-cy mam paczuszke body, zakupioną przez internet. Odkupuje powoli
      tez od znajomych
      • ania_kielce Re: Zakupy 20.04.05, 13:33
        Aniu, a jak myslisz jakie sklepy mozna odwiedzac w Kielcech, bo te na
        Bodzentynskiej sa zdaje sie drogie. CZy moze jakies hurtownie?
        • aniapatryk Re: Zakupy 20.04.05, 13:54
          Jest hurtownia dzicieca obok Tescko w domku jednorodzinnym, ponoc dosc tanio-
          ale nie bylam.Dla mojego Patryka kupowalam ciuszki i duzo innych rzeczy w
          hurtowni na Górnej(chyba Lego sie nazywa)naprawde tanio. Laktatory Avent
          najtansze w Kielcach tam maja
          • madelaine6 Re: Zakupy 20.04.05, 14:09
            Zakupy dopiero przede mna,jakos nie umiem jeszcze sie wkrecic,
            cos mnie powstrzymuje.Poprzednio wszystko dla Kuby kupilam
            w Siedlcach (tam mieszkaja moi tesciowie)-duzo taniej niz u nas
            i jakos wiekszy wybor.Teraz tez sie tam zaopatrze,ale dopiero w wakacje.
            • smeagoul Re: Zakupy 20.04.05, 14:54
              Ja tez zaczęłam nieśmiało kupować.Troszkę na allegro, troszkę na promocjach w
              supermarketach. Świetne ciuszki dla bobasków sa też w ciucholandach. W sumie to
              mam bardzo mało bo tylko 4 rzeczy + polarkowy kocyk. (wózek też mam już
              upatrzony)Myślę jednak że nawał zakupów dopadnie mnie latem -mam wolne wakacje
              więc będę miała na to wiecej czasu.
              Ania i
              foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=38003&grupa=0&kat=1&nxt=0
            • kaliaa Re: Zakupy 20.04.05, 15:30
              Ja jeszcze nic nie kupuję nieśmiało ogladam w sklepach i zaraz mi sie oczy
              szklą jak patrze na takie malusie ubranka. Niemniej jednak czekam na połowkowe
              i potwierdzenie płci wtedy kupie mam nadzieję jakas pierwsza pikna
              sukieneczke smile Ja podobnie jak Madelaine zamierzam czesc wyprawkowych rzeczy
              zakupic w Siedlcach bo i ja mam niedaleko Siedlec tesciów i faktycznie tam są
              duzo tansze rzeczy i tez zamierzam to zrobic w wakacje.
              • madelaine6 Re: Zakupy 20.04.05, 15:34
                >Ja podobnie jak Madelaine zamierzam czesc wyprawkowych rzeczy
                > zakupic w Siedlcach bo i ja mam niedaleko Siedlec tesciów i faktycznie
                >tam są duzo tansze rzeczy i tez zamierzam to zrobic w wakacje.

Jaki ten świat mały smile Dla mnie najlepsza hurtownia jest na ul bodajze
                grabowej (na osiedlu domkow jednorodzinnych przed Stokiem Lackim),
                zreszta obok kolo ronda jest druga (tam kupowalam lozeczko i laktator).

Moze sie spotkamy na zakupach hi hi smile
                • kaliaa Re: Zakupy 20.04.05, 17:33
                  Ja tez myslalam o tych hurtowniach kolo ronda bo te znam bo tamtedy
                  przejezdzamy jak jezdimy do tesciow do łosic. Ostatnio kupilam tam dla
                  chrzesniaka sliczny dresik na rozm 98 za 25 zl i pasiaste fajne body za
                  niespelna 10 zl. W warszawie nie uswiadczymy takich cen.
                  Madelain zgodzisz sie ze mna ze podlaskie chlopaki sa fajne?smile (tak zawsze mi
                  maz i tesc powtarzasmile)
    • asia.mod Re: Zakupy 20.04.05, 16:57
      Kupiłam już parę rzeczy w przypływie radości na początku ciąży. Teraz czekam na
      ciuszki od rodzinki, już mi obiecali, że je dostanę. Wtedy kupię dopiero to
      czego będzie mi brakowało. Ubranka dla maluchow są dość drogie, więc cieszę
      się, że nie muszę kupować wyprawki od podstaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka