rosanna 05.05.05, 13:07 Wlasnie czytalam, jest w 34 t.c.Urodzila 27 kwietnia przez cc. Najgorsze jest to, ze z malym cos sie dzieje, ma silne zapalenie pluc Mam tylko nadzieje, ze wszystkie jakos dotrwamy i urodzimy zdrowe dzieciaczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzala04 Re: Olina czerwcowa juz urodzila 05.05.05, 14:41 to ktoś od nas z forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: Olina czerwcowa juz urodzila 05.05.05, 14:44 nie olina jest z watku czerwiec 2005 dotrwamy i urodzimy zdrowe dzidzie ale nie dosc ze mlody jest powaznie chory to jeszcze ona ma problemy i z karmieniem i przez szybka cesarke znowu ja zszywali iiiiiiii forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=16013478&a=23505974 pozostaje tylko trzymamc kciuki.............. Odpowiedz Link Zgłoś
strzala04 Re: Olina czerwcowa juz urodzila 05.05.05, 14:47 Ale biedna kobitka( Współczuję jej i trzymam kciuki! A swoją drogą Lolo to Ty chyba najszybciej z nas się rozsypiesz)Ja jestem dopiero w 34, a Ty już 38. Zatem ciąża donoszona) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 do strzala 05.05.05, 22:21 donoszona bedzie od poniedzialku ale jak krystian bedzie taki uparty jak damian to urodzi sie w terminie (wg owu 4 czerwiec) i z pewnoscia pierwsza nie bede, choc nie ukrywam ze marzy mi sie data 25.05.05 bo potem boze cialo i dlugi weekend wiec problem opieki nad damianem mialabym z glowy )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Olina czerwcowa juz urodzila 05.05.05, 15:21 szczerze mowiac, jak przeczytal post Oline to az mi sie mokro w oczach zrobilo. Strasznie je wspolczuje i trzmam mocno kciuki za malego i za nia, zeby wszystko sie dobrze skonczylo. Jak to mowimy my muzulmanie IsnhaAllah czyli wszystko w rekach Boga i mam nadzieje, ze naprawde cala tak orkopna historia dobrze sie skonczy. Nie moge sobie tego wyobrqazic. To musi byc naprawde okropne uczucie kiedy nie moze sie pomoc swojemu malemu bezbronnemu dziecku. Az mi naprawde ciarki przechodza... Zycze wszystkim Wam i sobie, zeby spokojnie dotrwac do terminu, bez komplikacji i zeby dzieci nam sie zdrowe urodzily. Odpowiedz Link Zgłoś
jch6 Re: Olina czerwcowa juz urodzila 06.05.05, 10:15 No to się zaczęło. Wiecie, a ja naiwnie myślałam, że poród w 34 tc to już nie jest taka tragedia. Jak łatwo można się pomylić. Życzę zdrówka dla maleństwa i świeżo upieczonej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga5 Re: Olina czerwcowa juz urodzila 06.05.05, 21:45 Boże, jakie to straszne, 40% szans!!!!! Nie potrafię sobie nawet wyobrazić, co ta dziewczyna może przeżywać. A najgorsze jest to, że ja też byłam do tej pory przekonana, że 34 tydz. to co prawda wcześnie, ale już całkiem bezpiecznie. Całą ciążę przebiegałam, raz po dużym stresie stwardniał mi brzuch i to wszystko, dlatego ani przez chwile nie przyszło mi do głowy, że coś może pójść nie tak, a jak widać może.... W ten weekend postanawiam spakować torbę do szpitala! Taak na wszelki wypadek. Obyśmy czerwcóweczki dotrwały jednak choć do 38 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś