kretoszczurek 21.07.05, 18:29 Bolą mnie żebra po prawej stronie, chyba dzidziuś się rozpycha. Ból znośny, to raczej takie rozpieranie.A jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: Ból żeberek 21.07.05, 18:40 Oj, bola... Pierwszy dzien jak oberwalam, nie moglam siedziec tak bolalo. Teraz juz lepiej, ale ciagle odczuwam to niezbyt przyjemnie. To wrazliwe miejsce niestety, wiec bedzie bolec. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminia76 Re: Ból żeberek 21.07.05, 19:03 hejjjjj moj synus tez upodobal sobie kopanie mnie po prawym zebrze plecki ma po lewej glowke juz dosc nisko bo czasem jak napiera na szyjke to az zakluje porzadnie a nozki po prawej stronie) czasami to nawet wsadza te swoje slodkie stopki pod zebro, wtedy to jest uczucie)) a rozpycha sie ostatnio tak ze brzuch przybiera smieszne ksztalty tylko dlaczego to sie dzieje jak ja chce spokojnie zasnac hihi pozdrawiamy kaminia i synuś Kubuś 34tc Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Ból żeberek 21.07.05, 19:15 Oj tak moja coreczka tez juz od tygodnia sie rozciaga i rozpycha, czasem gdzies wcisnie nozke, dupke abo raczke i to zcasem pozadnie zaboli. Faktycznie brzuszek moj tez sie wyciaga w kazda mozliwa strone)) Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Ból żeberek 21.07.05, 19:13 Oj bolą bolą, i też po prawej stronie (hehe wszystkie idą na prawo?) Wydaje mi się jakbym miała siniaki wewnętrzne i czekam aż mi na wierzch wyjdą Ale póki co jest to znośne, Zobaczymy jak później tyłeczkiem będzie podważać... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: Ból żeberek 21.07.05, 19:22 moj synek ma glówke pod prawym żebrem a kopie mnie na dole po lewej, najbardziej jak lezę na tym superlewym boku Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Ból żeberek 21.07.05, 22:14 Boli mnie strasznie i od tego jeszcze odcinek ledziowy kregosłupa, zwłaszcza jak spie. totez spie polsiedząco Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Ból żeberek 22.07.05, 09:29 A mój syncio tak kopie, że na ostatniej wizycie prosiłam panią dr o sprawdzenie czy oby na pewno 1 dzidziuś i czy na pewno ma tylko 2 rączki i 2 nózki, bo.... jak dla mnie to ma ich z 18 ) Kopie mocno, i dba o mój kregosłup bo musze siedzieć/stac wyprostowana, tak, by broń Boże nie uciskac go żeberkami. Siedzieć w jednej pozycji też za bardzo nie mogę, bo kręgosłup boli jak jasna cholera. A żeberka mam poobijane po lewej stronie - zwłaszcza wtedy gdy własnie chce się położyć na tym boku - to mam atak małego Aha... no i ja tez mam chyba siniaki wewnętrzne bo odczuwam taką bolesnośc - jak mały np. spi... jak własnie miejsca z siniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: Ból żeberek 22.07.05, 17:08 oj, moje też bolą, ale nie od kopania jakoś taki ucisk czuję na dolne z prawej strony szczególnmie, jak dłużej siedzę Odpowiedz Link Zgłoś