Dodaj do ulubionych

mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.07.05, 16:23
jak sobie pomyślę ze jeszcze mam łazić w ciąży tyle czasu to mnie krew zalewa
w nic sie nie mieszczę i nie mam kasy na ciuchy ciążowe nie miescze sie w
żadne spodnie a w spódnicy w taką pogodę przeciez nie wyjdę z domu bo est
zimno! wkurza mnie juz to wszystko co ja mam do końca ciąży ciedziec w domu
bo nie mam co na dupę włożyc a nie tyle co na dupe co na ten wielki brzuch!!
Obserwuj wątek
    • abiela Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 16:44
      Wiesz jak to by tylko byl dla mnie powod do takiej wypowiedzi to bym umarla ze
      szczescia. Mam jedne spodnie i 2 bluzki, chodze do pracy i jakos sobie z tym
      radze. Jednak ciazy mam dosc, bo od samego poczatku mam jakies dolegliwosci.
      Teraz czuje sie praktycznie nie do zycia, sama nie wiem czy jeszcze cos moze
      bolec a w pracy 8 godz za biurkiem musze siedziec. I to mnie martwi a nie brak
      ubran!
      • r.kruger Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 16:51
        wczoraj byłaś szczęśliwa,co się stało?
        hormony zaszalały?ja też przed kazdym wyjściem z domu rzucam brzydkie hasła..
        masz niskie biodrówki?albo któraś koleżanka?
        albo może kup jedne spodnie z "workiem na brzuszek",ja moje kupiłam w
        poprzedniej ciąży za 40zł,ale nie w firmowym sklepie tylko na bazarku
        a za trzy tygodnie mam w rodzinie męża wesele i wszystkie damy się stroją od
        wiosny.................
        • czarnainess Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 16:59
          A może uda ci się coś znaleźć w sklepie z używaną odzieżą, moja koleżanka
          samotnie wychowuje córkę, pracuje w przedszkolu- czyli zarabia 800zł- ale nigdy
          bys nie powiedzała ma trudną fnansową sytuację po tym jak się ubiera. Ja nie
          mam aż tyle cierpliwości żeby sie w takich sklepach ubierać, ale jak mi się
          uda czasami cos tam upolować mam wielką satysfakcję. Uwaga podobna można sie
          uzależnić : )
          Ania
        • jasama3 Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 17:42
          wiesz renatko może i hormony no i ta paskudna pogoda
        • jasama3 Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 17:43
          a zauważyłam że od biodrówek boli mnie pod brzuchem moja dzidzia strasznie lubi
          tam przesiadywć i to nie jest za dobre dla niej
      • jasama3 Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 17:40
        no to się ciesz
        każdy ma prawo do swojego zdania
        a swoją droga mnie zwolnili z pracy i nawet nie mam za co sobie kupić nic na
        ciążę więc na twoim miejscu cieszyłabym się że moge pracować
        życze lepszego samopoczucia choć u mnie tez nie zawsze jest z tym różowo
        • abiela Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 12:16
          jasama3 napisała:

> no to się ciesz
          > każdy ma prawo do swojego zdania
          > a swoją droga mnie zwolnili z pracy i nawet nie mam za co sobie kupić nic na
          > ciążę więc na twoim miejscu cieszyłabym się że moge pracować
          > życze lepszego samopoczucia choć u mnie tez nie zawsze jest z tym różowo

Przykro mi, ale to zalosne co piszesz. Chcialabym przezywac takie tragedie w
          zyciu jakimi sobie wlasnie zaprzatasz glowe.
    • r.kruger Ariana1 i ja mamy już dosyć leżenia ciąży! 22.07.05, 21:46
      każda ma czegoś dosyć,ale kogoś pragnie
      kogo? kto zgadnie ?
      wyślę nagrodę wirtualną
    • mrowka75 Zakopać topory proszę 22.07.05, 22:38
      hej dziewczyny
      uciszta w sobie hormony
      jeszcze kłótni na tym forum to nie było !!!!!
      Może nie jesteśmy tez kółkiem wzajemnej adoracji, ale dobra atmosfera na forum
      przyda się wszystkim.
      jasama jest w trudnej sytuacji (i trochę nie panuje nad jężykiem) i Arianka
      musi leżeć, a to naprawdę nic przyjemnego.
      Więc zakopta topory i nie kłócta się o słowa i interpretacje.
      Obie jesteście fajne dziewczynki.

Pozdrawiam ciepło i mam nadzieję, ze to koniec kwasiorstwa.

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png
    • jasama3 Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 12:32
      abiela napisała:

> Dokladnie o to mi chodzi. Moja ciaza nie jest zagrozona, ale gdy kazdy krok
      > sprawia bol, kwestia stroju jest tak malo istotna.....
      oj żebyś wiedziała że mi tez od 2 tyg każdy krok sprawia ból a najlepsze jest
      to że dowiedziałam się że tak bedzie do końca ciąży bo mam tyłozgięcie macicy i
      uciska mi ona juz w tej chwili na kość ogonową a jeszcze troche ciąży mi zostało
      tylko że z domu trzeba czasem wyjśc załatwić jakieś sprawy do tego brak pracy
      mnie dobija brak własnych pieniędzy i ostatnio chyba wszystko
      • gozdzik80 Re: mam juz dosyc ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 22:12
        e dziewczyny, co wy! Przecież nie o to chodzi, żeby sie teraz targowac, kto ma
        trudniejsza ciążę i jest bardziej poszkodowany i czyje dolegliwosci są bardziej
        uciążliwe. Każdy może mieć gorszy dzień albo burze hormonów albo jakiś swoj
        POWAŻNY PROBLEM i myslę, że jasama napisała o swoim kłopocie z ciuchami nie dla
        tego, że to jest najgorsze co może się w ciąży przytrafić, tylko dlatego, ze
        DLA NIEJ TERAZ to jest problem i szukala wsparcia, a nie oceny powagi swego
        problemu. Nie romumiem jak dziewczyny, ktore są w ciąży i wiedzą jak jest
        wówczas potrzebne wsparcie i zrozumienie, moga się tak wzajemnie linczować?!
        życzę wszystkim i sobie jak najłagodniejszego i najmniej problemowego dotrwania
        do końca; nie denerwujcie się, to szkodzi maluszkom! pozdrawiam, gozdzik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka