r.kruger 11.08.05, 19:18 Pytam przede wszystkim z ciekawości,lubię oglądać wózki-jak samochody i czasem szkoda mi że teraz już nie muszę kupować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapek7 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 11.08.05, 20:03 Witaj ! Dzięki za fajniutkie zdjęcia Mnie podobają się trójkołowce i taki zamierzam kupić. Nie wiem tylko, jakiej firmy, bo ceny są różne i niekiedy kosmiczne. Ale na pewno nie wydam więcej niż 2 tysiące. Chcę wózek z głęboką gondolką , nie musi być super lekki , ale na dużych kołach. Będzie to nasze pierwsze dziecko, więc nie mam kompletnie doświadczenia w tej kwestii. Może któraś z doświadczonych mam doradzi , jakąś solidną firmę ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia64 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 11.08.05, 22:05 Też podobają mi się trójkołowce, ale nie wiem, czy nie zrezygnuję ze swojego upodobania na rzecz Chicco 4WD (999 zł), bo cena atrakcyjna, marka raczej sprawdzona, no i ma duże pompowane koło, co też mi sie podoba. Na pewno nie kupię wózka z małymi kólkami, a czy 3-kołowy, czy 4-kołowy to jeszcze się rozejrzę. chciałabym nie przekraczać 1500 zł. najchetniej, oczywiście gondolkas ze spacerówką w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 09:39 My będziemy mieli wózek Bartatina Plus firmy Jędroch - www.bartatina.com.pl Podoba mi się oliwkowy, beżowy i granatowy... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 10:50 Ja wciaz nie jestem zdecydowana ale powaznie mysle nad Bugaboo Cameleon www.bugaboo.nl Trojkolowiec odpada u mnie ze wzgledu na 2 punkty: 1. duza wywrotnosc wozka i wymagana wprawa w prowadzeniu, 2. nie nadaje sie na tereny nierowne a ja bede glownie spacerowac po lesie A. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 25.08.05, 11:52 Teraz dopiero widzę, co za bzdurę napisałam w adresie)) Jakby któraś z Was chciała obejrzeć - www.jedroch.com.pl Wózki kosztują ok. 700 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka302 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 11:14 oczywiscie musi byc z gondola i najlepiej spacerowka.wozek juz kupiony przez moja mame,jeszcze go nie widzialam...ale zdalam sie na jej gust,pierwszy 7 lat temu tez mi kupila.gondola+spacerowka,na duzych pompowanych kolach i na pasach.uwazam,ze takie wozki sa najlepsze,bo i na wertepy sie nadaja i dziecko kolysac mozna.kilka razy bylam na spacreze z kolezanki corka w wozku trojkolowym,bardzo zle sie prowadzil i byl ciezki,ale to chyba od firmy zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger trójkołowe 12.08.05, 11:30 www.bebe-confort.com/ www.quinny.com/ ten mi się podoba.... oglądałam też chicco,ma głęboką gondole ale wydaje się być bardzo niestabilny Odpowiedz Link Zgłoś
izagrab Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 11:32 My kupilismy Chicco 4 WD. Zalezalo nam na wozku 3 w 1. Chcielismy duza gondole bo nasza dzidzia urodzi sie na zime oraz duze, pompowane kola bowiem mieszkamy pod W-wa i na spacerki bede chodzila do lasu. Myslelismy o kilku innych wozkach ale promocyjna cena Chicco i dobra marka skusily nas tickers.baby-gaga.com/p/dev302pr___.png Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 15:02 Karolinka A jaki wózek polecasz- też mi zależy żeby był na dużych kołach i na paskach! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka302 Re: do annuli 12.08.05, 17:04 teraz malo takich produkuja,ale mozna znalezc na internecie www.kajtex.com.pl www.anmar.bis.top.pl www.akjax.com.pl.moj pierwszy wozek byl polski,uzywany.drugi jest tez uzywany,nie widzialam go jeszcze z firmy britax,wiem,ze nie jest na pasach i kol popmowanych tez nie ma,ale to prezent i jak to mowia "darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada"... Odpowiedz Link Zgłoś
anietka1 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 11:33 mi osobiście podoba się graco quatro deluxe ale cena jak dla mnie trochę za wysoka 1049 zł . Zastanawiam się też nad POLAKIEM model orion fajny tylko dosyć ciężki cena około 800 zł Odpowiedz Link Zgłoś
izagrab Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 11:37 Droga r.kruger, ostatnio ogladalismy z mezem wozki Quinny. Mezowi bardzo podobal sie ich najnowszy model, z tylu 2 duze pompowane kola ale z przodu male podwojne ale ta cena 2999zl . Ten wozek jest fajny na spacery po marketach czy kostce ale na piasku odpada. Nasi znajomi maja chicco, juz drugie dziecko w nim jezdzi i wozek wciaz swietnie sie sprawuje. Dodam, ze nie oszczedzali go bo podobnie jak my mieszkaja pow W-wa wiec wielkie dziury, brak drog i ciezki teren lesny to ich codziennosc. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 12:00 quinny podoba mi się ale nie użytkowałam sama z powodzeniem prowadzę graco quatro tour(nie delux) od 19mc wózek sprawuje się super i wygląda jak nowy.Kosztuje mniej niż delux ale ma te same zalety prócz termometru i ogumowanych kół. łatwo się składa,ma duży wygodny kosz,przekładaną budke,oparcie reguluje się w 4pozycjach(jest ono przystosowane dla noworodków)dziecko ma dużo miejsca i tacke do zabawy.Są też pięciopunktowe pasy!!! waga 11kg Jeśli zaś chodzi o POLAKA to firma z mojego miasta,niestety mamy mierną ocene niezawodności Odpowiedz Link Zgłoś
anietka1 do r.kruger 12.08.05, 12:24 możesz mi napisać dlaczego POLAK Twoim zdaniem nie jest dobrą firmą ? Poważnie zastanawiam się nad zakupem tego wózka a teraz mam wątpliwości . Co do Quatro deluxe wydawał mi się taki mały ( chodzi o gondolkę ) ale może rzeczywiście jest lepiej dołożyć i kupić coś solidniejszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: do r.kruger 12.08.05, 12:42 "POLAK" ma wiele modeli wózków i jest to w cz-wie jedna z najbardziej popularnych marek,jednak wielu moich znajomych musiało naprawiać wózki na gwarancji lub po...np.jednym zarwało sie leżysko(dwa razy naprawiali potem dostali inny model wszystko ok.ale źle się prowadzi bo zciąga go mocno na lewą stronę, jeśli już to trzeba wybrać pompowane koła bo te plastikowe są do bani po prostu nie trwałe Moja przyszywana siostra dla drugiego dziecka musiała kupić nowy wózek bo porzedni(właśnie od P) "rozklekotał się" mój kosztował 100zł więcej a obsłuży dwoje(co najmniej)dzieci i o wiele lżej się prowadzi sąsiadka ma inny model-ładny,pompowane koła-wygodny dla dziecka choć baaardzo ciężki.Prowadza od 7miesięcy i jak narazie jest zadowolona Pojawił się też nowy model-na wzór bebe confort,wygląda ładnie zapina się gondole,spacerówke lub fotelik,nie jest ciężki,cena średnia (pompowane koła) ale nie wiem jak się sprawuje Teraz wiele osób wybiera TACO (bardzo ciężkie ale wygodne dla dziecka) albo Baby dreams(podobne do graco,troszkę tańsze i teraz też można jak w graco zamontować fotelik) słyszałam wiele pochlebnych opinii i co najmniej dwie negatywne jeśli chodzi o g.quattro tour-nie ma wkładanego śpiworka ale podnóżek zapina się na gondole,przekładana budka pomaga osłonić malucha przed wiatrem na różne sposoby.Ja teraz sama dokupię śpiworek z innej firmy bo te graco są bardzo małe! tylko 68cm na plus dodam jeszcze że moje dziecko lubi w nim jeździć... niedawno dokupiliśmy graco mirage(lekka spacerówka-ok5kg)żeby było mi łatwiej kiedy sama musze go gdzieś wnieść itd. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 12:53 Ja będę mieć (albo już mam, nie wiem, bo nie ja kupuję) wózek Krzyś firmy SAWEX, za ~550zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 13:00 Ja miałam zamiar kupić używany, bo mam takie doświadczenia,ze dziecko jeździ w głębokim max pół roku. Szkoda mi forsy na nowy i drogi. Tym bardziej,ze więcej dzieci mieć nie zamierzam. Poprzedni miałam gondola + spacerówka i w tej nakładanej spacerówce moja córka jeżdziła może z 5 razy, taka była niewygodna. Więc przesadziłam ją do sportówki graco a głębokiego pozbyłam się z ulgą. Teraz udało mi się kupić wymarzony wózek nowy jednak, tylko dlatego że był po obniżonej cenie. Nie przyznam się ile kosztował, bo przy cenach i firmach, które wymieniają dziewczyny, wyjdę na ubogą krewną. Ten jest polski, głęboko - spacerowy, pompowane koła, przekładana rączka, masywny a przez to stabilny. Na szczęście nie na pasach, bo takie są chwiejne i niestabilne. Ja jestem zadowolona. A za taką cenę nie żal mi będzie później po prostu go nawet oddać, bo sprzedać bardzo drogi używany wózek to nie lada cud. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 17:26 Arianko. To jesteśmy dwie ubogie krewne.... W życiu nie kupiłabym wózka nowego za 2000 zł nawet gdybym planowała jeszcze furę dzieci. Zaopatrzyłam się na allegro w inglesinę magnum - za 300 zł _duże pompowane koła, zawieszenie na bardzo trwałych wachaczach (lepsze niż paski, można bujać, ale nie ma obaw , że się zerwą) wersja głęboko - spacerowa (pięć stopni rozkładania) - na innym forum gazetowym zostawiłam info, że poszukuję jeszcze fotelika do takiego wózka i kupiłam używany przez pół roku za 200 zł. Czyli pełnowartościowy komplet wózkowy mam za 500 zł. Poszycie wózka całkowicie się zdejmuje, więc je porządnie wyprałam w pralce automatycznej i jest jak nowe. Jest bardzo ładny, funkcjonalny (choć nieco przyciężki) i nie wydałam fortuny. Pozdrawiam tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger hej "ubogie krewne" :))))) 12.08.05, 17:46 Ja patrzyłam przy zakupie praktycznym okiem-wózek 900(teraz potaniały) na dwoje dzieci to po 450zł na głowe... a potem sprzedam za 150zł i kupie sobie...perfuma Odpowiedz Link Zgłoś
edik77 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 21:00 Ja początkowo chciałam wydać dużo (bebe confort lub emmaljunga), żeby mój pierwszy dzidziuś miał nową furę . Na szczęście mi przeszło, odezwał się wąż w kieszeni, ale jestem bardzo zadowolona, bo kupiłam używany zestawik bebe confort za cenę taniego wózka rodzimej produkcji. Idąc za radami obeznanych w temacie wózkowym mamusiek zainwestuję w konkretną spacerówkę, kiedy Mały juz wyrośnie z Opery. I co dość istotne, nie będzie mi żal oddać pierwszego pojazdu za nieduże pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
boratyna Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 21:29 Podobal nam sie chicco 4wd, troche mnie tylko martwilo, ze wyscielanie czesci spacerowej nie jest wyjmowane (np do prania) tylko musi byc na stale pod gondola, ale wykonanie solidne i cena atrakcyjna i juz, juz sie decydowalismy, kiedy okazalo sie, ze moja firma sie pospieszyla i wielofunkcyjny wozeczek dla naszej dzidzi juz czeka... Nie wiem jaki, jeszcze go nie ogladalam, wiem ze wybierala kolezanka, ktora sama ma male dziecko wiec pewnie wybrala sensownie. Milo z ich strony, wiec nie pozostaje mi nic innego jak sie z tego cieszyc... Zreszta okazuje sie, ze wiele zakupow nam odpada, bo odziedziczymy po jednej zaprzyjaznionej dzidzi lozeczko, po drugiej fotelik samochodowy i sporo roznych ubranek wiec podstawowe rzeczy "same" nam sie na starcie pojawily, naprawde kazdemu zyczyc tylu "mikolajow"... Odpowiedz Link Zgłoś
kk_pysiak Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 15.08.05, 23:43 Mi, podobnie jak krugerkowi podoba sie Quinny Buzz, to mój pierwszy dzidzius i nie wiem jak sprawuja sie trzykołowce, a Wasze opinie zasiały nutke niepewności... Odpowiedz Link Zgłoś
estellle Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 19.08.05, 16:15 Oglądam wózki od kilku miesięcy i im więcej na ten temat wiem, tym trudniej mi podjąć decyzję. Obłęd - zarówno jeśli chodzi o zawieszenie, wyposażenie czy choćby tak banalną kwestię jak kolor. Chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Otóż wraz z mężem rozważaliśmy kupno wózka poniżej tysiąca. Wolę koła pompowane. ważna dla mnie jest również przekładana i regulowaana rączka. Na początku wybrałam sobie wózek Deltim voyager 2005. Później przeszłam chwilową fascynację wózkiem TAKO model Natalia, a teraz jestem na etapie wózka MIKADO big car, bo zachwyciło mnie zawieszenie na paskach i....cena. Wraz z wyposażeniem(folia, moskitiera, nosidło,torba) wózek kosztuje 600 zł. Ciekawe, jaką ostatecznie podejmę decyzję????? Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 19.08.05, 16:58 Ja podobnie im wiecej wiem, tym trudniej mi sie zdecydowac Jeszce nie wiem tez za jaka kwote, bo wozek obiecala mi tesciowa kupic, ale musze pzrynajmniej wiedziec czego chce. Wcesniej zastanawialam sie nad ta promocja Chicco, teraz mysle o Tako, ale nie jestem przekonana. Wiekszosc z Was pisze o duzych pompowanych kolach, a powiedzcie czy jest dla Was wazne by kolka byly zwrotne? Odpowiedz Link Zgłoś
sisi55 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 19.08.05, 17:55 Emaljunga smart - niecale 1500zł (nowy głęboki+spacerówka) Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 do estellle 19.08.05, 22:15 estellle mam do ciebie pytanko czy znasz moze stronę internetową, na której mogłabym zobaczyć MIKADO, nic nie mogę znależć na jego temat na necie a tym bardziej nie iwdzę go w sklepach. Też rozważam TAKO ale z tego co sie dowiadywałam to on nie ma miekkiego zawiaszenia- a na tym mi bardzo zależy. Dziękuję Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agakra Re: do estellle 19.08.05, 23:49 www.wozki-mikado.pl tylko fotelik samochodowy nie wpina sie w stelaz wozka niestety, ja kupilam deltim focus, gondola, spacerowka, fotelik 1200 Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: znalazłam jeszcze taki- 20.08.05, 15:25 Dziękuję że inf. na temat wózków mikado- niestety wygląda na toi że w krakowie nie mają swoich dystrybutorów. Znalazłam za to stronę z wózkami które mi sie równie pdobają i w Krakowie są sprzedawane, już je oglądałam ale, wtedy gość miał paskudne kolory, okazuje sie jednak że produkują w innej kolorystyce mam nadzieję, że mi gość sprowadzi taki jak będe chciała. www.wozkikrasnal.pl/ Z tego co pamiętam to są całkiem nie drogie, napewno nie więcej niż 700. Nie mają opcji przymocowywania fotelika, ale na tym mi nie zależy- rozmawiałam ze znajomym ortopedą dziecięcym, który twierdzi że do trzeciego miesąca zycia dziecko nie powinno długo (max 0,5 h) przebywać w takiej pozycji półsiedzącej- to niekorzystnie wpływa na kręgosłup, więc jak bedziemy sie gdzieś wybierać poprostu malutką przłożymy do wózka. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kk_pysiak Re: znalazłam jeszcze taki- 20.08.05, 20:39 Dzisiaj biegałam z mężem i chcieliśmy wybrać jakis wózek, ale w tej chwili mam jeszcze większy mętlik w głowie, i sama nie wiem kóry wybrac, ale pewno pozostaniemy przy Quinny+ gondola z Freestyle,uff, cieżki wybór... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: znalazłam jeszcze taki- 22.08.05, 10:05 kk_pysiak napisała: > Dzisiaj biegałam z mężem i chcieliśmy wybrać jakis wózek, ale w tej chwili mam > jeszcze większy mętlik w głowie, i sama nie wiem kóry wybrac, ale pewno > pozostaniemy przy Quinny+ gondola z Freestyle,uff, cieżki wybór... > Ja tez Quinny ogladalam ale w koncu nie zdecydowalismy sie: za ciezki i nie podoba mi sie, ze gondola jest mocowana na siedzenie sportowe i zawsze wszystko trzeba ze soba brac. Odpowiedz Link Zgłoś
estellle Re: do estellle 21.08.05, 12:42 Wózki mikado można też obejrzeć na stronie www.bobasimy.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 roan-piekny wozek 22.08.05, 13:03 zobaczylam je www.roan.pl.pozniej na zywo u kolezanki.miom zdaniem sa podobne do peg-prego,na ktore zachorowalam,ale uwazam ze sa dla mnie zadrogie.a wozki roana sa o 1\2 tansze i nie odbiegaja jakoscia .mamy zamiar kupic marite.znalezlismy hurtownie ,ktora je sprowadza,bo niestety sa ciezko dostepne.wiekszosc wysylaja na export. pzdr gabi Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja31 Re: roan-piekny wozek 24.08.05, 12:13 Czy mozesz podac gdzie jest hurtownia, ktora sprowadza te wózki.Dziekuje z góry. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: roan-piekny wozek 24.08.05, 13:31 witam wczoraj wlasnie bylismy zamowic wozek.jednak bylismy w sklepie bo nie moglismy sie dodzwonic do hurtowni. al.solidarnosci 78 831-98-44.b.mila pani,choc sklepik malutki i ciasniutki.wozek 1,100,zadatek 100,czas oczekiwania ok.2 tyg.,choc mozna ustalic dowolny.kolorystyke rowniez mozna sobie dobrac,domowic do kompletu parasolke \chyba 30zl,\posciel,spiworek\50zl\. jeszcze podam.moze bedziesz miala wiecej szczescia: skald mama i tata stare babice ul.rynek15 796-14-17 tomi ul.chojnowska 35 678-84-80 jowis grojec ul pilsudzkiego 27a 664-13-95 udanych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
syllllwia Nie kupuję.... 24.08.05, 21:09 Ja nie kupuję głebokiego, bo mam po córce - mało używany, bo gdy wyjeżdżaliśmy na Mazury kupiliśmy spacerówkę, Ala miała wtedy niecały rok. Wole zainwestować w porządną spcerówkę na wiosnę np peg perego(oszalałam na jej punkcie). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: roan-piekny wozek 25.08.05, 11:26 ech to niemało kosztuje ten Roan, podczas gdy Emmaljunga Smart niecałe 1500. ja wciąż nie mogę się zdecydować jaki głęboki, na pewno chcę właśnie ten typ, z klasycznym metalowym stelażem na krzyż, dużymi kołami i metalowym koszykiem na zakupy oraz sporą gondolą. waham się miedzy Emmaljungą, Inglesiną Magnum oraz rozważam też podobe polskie modele -właśnie Roan (chyba Martia) i Deltim Premier Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: roan-piekny wozek 27.08.05, 20:58 wlasnie roan marita kosztuje 1100,wiec jest tanszy od 'Emmaljunga Smart niecałe 1500'.tez nad nim myslalam ,jak obejrzalam go na internecie,ale pozniej zrezygnowalam przy blizszym poznaniu,na zywo\mam na mysli Emmaljunga \. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: wybrałam - Deltim Premier :) 13.09.05, 12:29 a moja marita juz stoi w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
tretus Inglesina / Implast - co Wy na to??? 25.08.05, 11:25 Hej! Ja teraz przeżywam fascynację dwoma wózkami o których tutaj nie było ani słowa. Pierwszy to Inglesina Magnum na podwoziu Allum, a drugi to Implast Driver 4XL. Może macie jakieś opinie??? Jestem ciekawa zarówno pozytywnych jak i negatywnych zdań, na razie jeszcze nie kupiłam i się zastanawiam, więc za wszelkie info będę wdzięczna. Acha jeszcze tych wózków nie miałam "w ręku", na razie tylko oglądałam w Internecie i opieram sie na tym co mówi producent, zwłaszcza co do wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
sam.tatus Re: Inglesina / Implast - co Wy na to??? 25.08.05, 14:33 trochę obejrzałem-myślę nad graco quatro delux albo moze graco quatro tour zaspokaja męskie ego hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 A Kajtex? 25.08.05, 21:14 Dziewczyny czy wiecie coś na temat tych wózków? Upatrzyłam juz sobie taki, bardzo funkcjonalny, pompowane koła, spacerówka, gondola i duzy wybór kolorystyczny , ale widze że nikt o nich nie wspomina Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 28.08.05, 19:47 dzisiaj zakupilismy emaljunge classic w kolorze granatowym. poniewaz od wrzesnia wchodzi nowa kolekcja, wiec na dobra sprawe zamiast 2,8 kpln udalo sie kupic za 2,2kpln. uff. juz zakupione prawie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 29.08.05, 08:53 Ja kupilam w sobote Chicco 6WD i jestem zadowolona. Glowne zalety to lekkosc 11 kg i skretne kola. Wady to brak torby na raczke i trudnosci w skladaniu. Mozna je jednak latwo wyeliminowac, torbe mozna dokupic, a w skladaniu dojsc do lepszej wprawy Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 29.08.05, 09:45 trudnosci w skladaniu? jak ogladalam na poczatku chicco w sklepie, to jak kobieta w ciagu 2s zlozyla wozek, to nie tylko ja ale i moj maz byl mocno pod wrazeniem Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Chicco 6WD LX Duo- kolor 86 29.08.05, 10:30 a to mój wózek. Jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak sprawdzi się w codziennym urzytkowaniu Ania Odpowiedz Link Zgłoś
123joasia deltim focus 29.08.05, 10:48 A ja zamowilam deltima focusa. Nie jestem tak do konca przekonana, ale jakos nie moge sie na nic zdecydowac. Dokupie tylko fotelik samochodowy i bedzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 29.08.05, 11:21 Chicco to w sumie jest jedyny wozek, ktory mialam pzryjemnosc skladac, wiec nie mam porownania. Czytalam, ze sa wozki, ktore sklada sie jedna reka, a do skaldania Chicco potrzebne sa 3 Mysle, ze tez bede go skaldala w 2s, a do tego trzeba troche wiecej wprawy Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 30.08.05, 06:54 My z mężem wybraliśmy wózek ROAN, polska firma. Bardzo ładny, duża, ciepła gondola (w sam raz na zimę) i przystępna cena. Na forum Zakupy czytałam, że jest to polecany wózek. Więc niedługo go kupimy. POdzrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 30.08.05, 14:21 my taki sam.juz zamowilismy-marita.tez b.mi sie podobal.a w jakim kolorze?nasz ma byc granatowy z biala pepitka jako wstawki. pzdr gabi Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 31.08.05, 08:52 Jeszcze nie zamówiliśmy, na razie wybrany. Właśnie z kolorem mamy problem, nie mam pojęcia jaki wybrać. Gdzie zamawialiście, w W-wie? Jeśli ta to poproszę o namiar na sklep. Ewentualnie zdecydujemy się na kolor taki fioletowy z krateczką. Ale jeszcze szukam odpowiedniego koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 31.08.05, 12:15 my zamowilismy w sklepie przy solidarnosci 78 za 1100.zaliczka 100.tel.831 97 44 mozna pod kolor obicia wew.wozka zamowic tez spiworek i do kompletu parasolke. ewentualnie mozecie udac sie do hurtowni-sklepu tomi przy chojnowskiej 35.tam nawet chyba jest taniej o 50 zl,ale dla nas bylo troche za daleko.zajrzyj sobie na www.tomi.com.pl ,bo nie moge znalesc tel. ten bordo-fiolecik\nie wiem nie widzialam na zywo,tylko w internecie\tez jet ladny,myslalam nad nim,ale w koncu stanelo na granacie Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 31.08.05, 12:53 My byliśmy w Babicach Starych ul. Rynek 15. Tam w komplecie jest parasolka, okrycie na gondolę i do spacerówki oraz to od deszczu. Nie wiem dlaczego musicie dodatkowo zamawiać parasolkę. Dzięki za odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 01.09.05, 13:21 no, ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
boratyna Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 01.09.05, 10:55 My dostalismy w prezencie wozek firmy tutek model max plus i musze powiedziec, ze bardzo mi sie on podoba. Odpowiedz Link Zgłoś