Dodaj do ulubionych

jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyście???

11.08.05, 19:18
Pytam przede wszystkim z ciekawości,lubię oglądać wózki-jak samochody i
czasem szkoda mi że teraz już nie muszę kupować...
Obserwuj wątek
    • ciapek7 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 11.08.05, 20:03
      Witaj !
      Dzięki za fajniutkie zdjęcia smile
      Mnie podobają się trójkołowce i taki zamierzam kupić. Nie wiem tylko, jakiej
      firmy, bo ceny są różne i niekiedy kosmiczne. Ale na pewno nie wydam więcej niż
      2 tysiące. Chcę wózek z głęboką gondolką , nie musi być super lekki , ale na
      dużych kołach. Będzie to nasze pierwsze dziecko, więc nie mam kompletnie
      doświadczenia w tej kwestii. Może któraś z doświadczonych mam doradzi , jakąś
      solidną firmę ?
      • niunia64 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 11.08.05, 22:05
        Też podobają mi się trójkołowce, ale nie wiem, czy nie zrezygnuję ze swojego
        upodobania na rzecz Chicco 4WD (999 zł), bo cena atrakcyjna, marka raczej
        sprawdzona, no i ma duże pompowane koło, co też mi sie podoba. Na pewno nie
        kupię wózka z małymi kólkami, a czy 3-kołowy, czy 4-kołowy to jeszcze się
        rozejrzę. chciałabym nie przekraczać 1500 zł. najchetniej, oczywiście gondolkas
        ze spacerówką w jednym.
        • naturella Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 09:39
          My będziemy mieli wózek Bartatina Plus firmy Jędroch - www.bartatina.com.pl
          Podoba mi się oliwkowy, beżowy i granatowy...
          • abiela Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 10:50
            Ja wciaz nie jestem zdecydowana ale powaznie mysle nad Bugaboo Cameleon
            www.bugaboo.nl

Trojkolowiec odpada u mnie ze wzgledu na 2 punkty:
            1. duza wywrotnosc wozka i wymagana wprawa w prowadzeniu,
            2. nie nadaje sie na tereny nierowne a ja bede glownie spacerowac po lesie

A.
          • naturella Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 25.08.05, 11:52
            Teraz dopiero widzę, co za bzdurę napisałam w adresiesmile)) Jakby któraś z Was
            chciała obejrzeć - www.jedroch.com.pl Wózki kosztują ok. 700 zł.
    • karolinka302 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 11:14
      oczywiscie musi byc z gondola i najlepiej spacerowka.wozek juz kupiony przez
      moja mame,jeszcze go nie widzialam...ale zdalam sie na jej gust,pierwszy 7 lat
      temu tez mi kupila.gondola+spacerowka,na duzych pompowanych kolach i na
      pasach.uwazam,ze takie wozki sa najlepsze,bo i na wertepy sie nadaja i dziecko
      kolysac mozna.kilka razy bylam na spacreze z kolezanki corka w wozku
      trojkolowym,bardzo zle sie prowadzil i byl ciezki,ale to chyba od firmy zalezy.
      • r.kruger trójkołowe 12.08.05, 11:30
        www.bebe-confort.com/
        www.quinny.com/ ten mi się podoba....
        oglądałam też chicco,ma głęboką gondole ale wydaje się być bardzo niestabilny
      • izagrab Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 11:32
        My kupilismy Chicco 4 WD. Zalezalo nam na wozku 3 w 1. Chcielismy duza gondole
        bo nasza dzidzia urodzi sie na zime oraz duze, pompowane kola bowiem mieszkamy
        pod W-wa i na spacerki bede chodzila do lasu. Myslelismy o kilku innych wozkach
        ale promocyjna cena Chicco i dobra marka skusily nas smile

tickers.baby-gaga.com/p/dev302pr___.png
      • anulla1 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 15:02
        Karolinka
        A jaki wózek polecasz- też mi zależy żeby był na dużych kołach i na paskach!
        Ania
        • karolinka302 Re: do annuli 12.08.05, 17:04
          teraz malo takich produkuja,ale mozna znalezc na internecie www.kajtex.com.pl
          www.anmar.bis.top.pl www.akjax.com.pl.moj pierwszy wozek byl
          polski,uzywany.drugi jest tez uzywany,nie widzialam go jeszcze z firmy
          britax,wiem,ze nie jest na pasach i kol popmowanych tez nie ma,ale to prezent i
          jak to mowia "darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada"...
    • anietka1 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 11:33
      mi osobiście podoba się graco quatro deluxe ale cena jak dla mnie trochę za
      wysoka 1049 zł . Zastanawiam się też nad POLAKIEM model orion fajny tylko dosyć
      ciężki cena około 800 zł
      • izagrab Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 11:37
        Droga r.kruger, ostatnio ogladalismy z mezem wozki Quinny. Mezowi bardzo
        podobal sie ich najnowszy model, z tylu 2 duze pompowane kola ale z przodu male
        podwojne ale ta cena 2999zl sad. Ten wozek jest fajny na spacery po marketach
        czy kostce ale na piasku odpada. Nasi znajomi maja chicco, juz drugie dziecko w
        nim jezdzi i wozek wciaz swietnie sie sprawuje. Dodam, ze nie oszczedzali go bo
        podobnie jak my mieszkaja pow W-wa wiec wielkie dziury, brak drog i ciezki
        teren lesny to ich codziennosc. smile
        • r.kruger Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 12:00
          quinny podoba mi się ale nie użytkowałam
          sama z powodzeniem prowadzę graco quatro tour(nie delux) od 19mc wózek sprawuje
          się super i wygląda jak nowy.Kosztuje mniej niż delux ale ma te same zalety
          prócz termometru i ogumowanych kół.
          łatwo się składa,ma duży wygodny kosz,przekładaną budke,oparcie reguluje się w
          4pozycjach(jest ono przystosowane dla noworodków)dziecko ma dużo miejsca i
          tacke do zabawy.Są też pięciopunktowe pasy!!! waga 11kg
          Jeśli zaś chodzi o POLAKA to firma z mojego miasta,niestety mamy mierną ocene
          niezawodności
          • anietka1 do r.kruger 12.08.05, 12:24
            możesz mi napisać dlaczego POLAK Twoim zdaniem nie jest dobrą firmą ? Poważnie
            zastanawiam się nad zakupem tego wózka a teraz mam wątpliwości . Co do Quatro
            deluxe wydawał mi się taki mały ( chodzi o gondolkę ) ale może rzeczywiście
            jest lepiej dołożyć i kupić coś solidniejszego ?
            • r.kruger Re: do r.kruger 12.08.05, 12:42
              "POLAK" ma wiele modeli wózków i jest to w cz-wie jedna z najbardziej
              popularnych marek,jednak wielu moich znajomych musiało naprawiać wózki na
              gwarancji lub po...np.jednym zarwało sie leżysko(dwa razy naprawiali potem
              dostali inny model wszystko ok.ale źle się prowadzi bo zciąga go mocno na lewą
              stronę, jeśli już to trzeba wybrać pompowane koła bo te plastikowe są do bani
              po prostu nie trwałe
              Moja przyszywana siostra dla drugiego dziecka musiała kupić nowy wózek bo
              porzedni(właśnie od P) "rozklekotał się"
              mój kosztował 100zł więcej a obsłuży dwoje(co najmniej)dzieci i o wiele lżej
              się prowadzi
              sąsiadka ma inny model-ładny,pompowane koła-wygodny dla dziecka choć baaardzo
              ciężki.Prowadza od 7miesięcy i jak narazie jest zadowolona
              Pojawił się też nowy model-na wzór bebe confort,wygląda ładnie zapina się
              gondole,spacerówke lub fotelik,nie jest ciężki,cena średnia (pompowane koła)
              ale nie wiem jak się sprawuje
              Teraz wiele osób wybiera TACO (bardzo ciężkie ale wygodne dla dziecka) albo
              Baby dreams(podobne do graco,troszkę tańsze i teraz też można jak w graco
              zamontować fotelik) słyszałam wiele pochlebnych opinii i co najmniej dwie
              negatywne
              jeśli chodzi o g.quattro tour-nie ma wkładanego śpiworka ale podnóżek zapina
              się na gondole,przekładana budka pomaga osłonić malucha przed wiatrem na różne
              sposoby.Ja teraz sama dokupię śpiworek z innej firmy bo te graco są bardzo
              małe! tylko 68cm
              na plus dodam jeszcze że moje dziecko lubi w nim jeździć...
              niedawno dokupiliśmy graco mirage(lekka spacerówka-ok5kg)żeby było mi łatwiej
              kiedy sama musze go gdzieś wnieść itd.
    • budzik11 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 12:53
      Ja będę mieć (albo już mam, nie wiem, bo nie ja kupuję) wózek Krzyś firmy
      SAWEX, za ~550zł.
    • ariana1 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 13:00
      Ja miałam zamiar kupić używany, bo mam takie doświadczenia,ze dziecko jeździ w
      głębokim max pół roku. Szkoda mi forsy na nowy i drogi. Tym bardziej,ze więcej
      dzieci mieć nie zamierzam.
      Poprzedni miałam gondola + spacerówka i w tej nakładanej spacerówce moja córka
      jeżdziła może z 5 razy, taka była niewygodna. Więc przesadziłam ją do sportówki
      graco a głębokiego pozbyłam się z ulgą. Teraz udało mi się kupić wymarzony
      wózek nowy jednak, tylko dlatego że był po obniżonej cenie. Nie przyznam się
      ile kosztował, bo przy cenach i firmach, które wymieniają dziewczyny, wyjdę na
      ubogą krewną. Ten jest polski, głęboko - spacerowy, pompowane koła, przekładana
      rączka, masywny a przez to stabilny. Na szczęście nie na pasach, bo takie są
      chwiejne i niestabilne. Ja jestem zadowolona. A za taką cenę nie żal mi będzie
      później po prostu go nawet oddać, bo sprzedać bardzo drogi używany wózek to nie
      lada cud.
      • mrowka75 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 17:26
        Arianko.
        To jesteśmy dwie ubogie krewne.... smile
        W życiu nie kupiłabym wózka nowego za 2000 zł nawet gdybym planowała jeszcze
        furę dzieci.
        Zaopatrzyłam się na allegro w inglesinę magnum - za 300 zł _duże pompowane
        koła, zawieszenie na bardzo trwałych wachaczach (lepsze niż paski, można bujać,
        ale nie ma obaw , że się zerwą) wersja głęboko - spacerowa (pięć stopni
        rozkładania) - na innym forum gazetowym zostawiłam info, że poszukuję jeszcze
        fotelika do takiego wózka i kupiłam używany przez pół roku za 200 zł. Czyli
        pełnowartościowy komplet wózkowy mam za 500 zł. Poszycie wózka całkowicie się
        zdejmuje, więc je porządnie wyprałam w pralce automatycznej i jest jak nowe.
        Jest bardzo ładny, funkcjonalny (choć nieco przyciężki) i nie wydałam fortuny.
        Pozdrawiam

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png
        • r.kruger hej "ubogie krewne" :))))) 12.08.05, 17:46
          Ja patrzyłam przy zakupie praktycznym okiem-wózek 900(teraz potaniały) na dwoje
          dzieci to po 450zł na głowe...
          a potem sprzedam za 150zł i kupie sobie...perfuma
    • edik77 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 21:00
      Ja początkowo chciałam wydać dużo (bebe confort lub emmaljunga), żeby mój
      pierwszy dzidziuś miał nową furę smile. Na szczęście mi przeszło, odezwał się wąż
      w kieszeni, ale jestem bardzo zadowolona, bo kupiłam używany zestawik bebe
      confort za cenę taniego wózka rodzimej produkcji. Idąc za radami obeznanych w
      temacie wózkowym mamusiek zainwestuję w konkretną spacerówkę, kiedy Mały juz
      wyrośnie z Opery. I co dość istotne, nie będzie mi żal oddać pierwszego pojazdu
      za nieduże pieniądze.
    • boratyna Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 12.08.05, 21:29
      Podobal nam sie chicco 4wd, troche mnie tylko martwilo, ze wyscielanie czesci
      spacerowej nie jest wyjmowane (np do prania) tylko musi byc na stale pod
      gondola, ale wykonanie solidne i cena atrakcyjna i juz, juz sie decydowalismy,
      kiedy okazalo sie, ze moja firma sie pospieszyla i wielofunkcyjny wozeczek dla
      naszej dzidzi juz czeka... Nie wiem jaki, jeszcze go nie ogladalam, wiem ze
      wybierala kolezanka, ktora sama ma male dziecko wiec pewnie wybrala sensownie.
      Milo z ich strony, wiec nie pozostaje mi nic innego jak sie z tego cieszyc...
      Zreszta okazuje sie, ze wiele zakupow nam odpada, bo odziedziczymy po jednej
      zaprzyjaznionej dzidzi lozeczko, po drugiej fotelik samochodowy i sporo roznych
      ubranek wiec podstawowe rzeczy "same" nam sie na starcie pojawily, naprawde
      kazdemu zyczyc tylu "mikolajow"...
      • kk_pysiak Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 15.08.05, 23:43
        Mi, podobnie jak krugerkowi podoba sie Quinny Buzz, to mój pierwszy dzidzius i
        nie wiem jak sprawuja sie trzykołowce, a Wasze opinie zasiały nutke niepewności...
    • estellle Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 19.08.05, 16:15
      Oglądam wózki od kilku miesięcy i im więcej na ten temat wiem, tym trudniej mi
      podjąć decyzję. Obłęd - zarówno jeśli chodzi o zawieszenie, wyposażenie czy
      choćby tak banalną kwestię jak kolor.
      Chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Otóż wraz z mężem rozważaliśmy
      kupno wózka poniżej tysiąca. Wolę koła pompowane. ważna dla mnie jest również
      przekładana i regulowaana rączka. Na początku wybrałam sobie wózek Deltim
      voyager 2005. Później przeszłam chwilową fascynację wózkiem TAKO model Natalia,
      a teraz jestem na etapie wózka MIKADO big car, bo zachwyciło mnie zawieszenie na
      paskach i....cena. Wraz z wyposażeniem(folia, moskitiera, nosidło,torba) wózek
      kosztuje 600 zł.
      Ciekawe, jaką ostatecznie podejmę decyzję?????
      • konefka29 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 19.08.05, 16:58
        Ja podobnie im wiecej wiem, tym trudniej mi sie zdecydowacsmile Jeszce nie wiem tez
        za jaka kwote, bo wozek obiecala mi tesciowa kupic, ale musze pzrynajmniej
        wiedziec czego chce.
        Wcesniej zastanawialam sie nad ta promocja Chicco, teraz mysle o Tako, ale nie
        jestem przekonana.

Wiekszosc z Was pisze o duzych pompowanych kolach, a powiedzcie czy jest dla Was
        wazne by kolka byly zwrotne?
        • sisi55 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 19.08.05, 17:55
          Emaljunga smart - niecale 1500zł (nowy głęboki+spacerówka)
      • anulla1 do estellle 19.08.05, 22:15
        estellle mam do ciebie pytanko czy znasz moze stronę internetową, na której
        mogłabym zobaczyć MIKADO, nic nie mogę znależć na jego temat na necie a tym
        bardziej nie iwdzę go w sklepach. Też rozważam TAKO ale z tego co sie
        dowiadywałam to on nie ma miekkiego zawiaszenia- a na tym mi bardzo zależy.
        Dziękuję Ania
        • agakra Re: do estellle 19.08.05, 23:49
          www.wozki-mikado.pl

tylko fotelik samochodowy nie wpina sie w stelaz wozka niestety, ja kupilam
          deltim focus, gondola, spacerowka, fotelik 1200
          • r.kruger znalazłam jeszcze taki- 20.08.05, 09:38
            www.mikrus.com.pl
            • anulla1 Re: znalazłam jeszcze taki- 20.08.05, 15:25
              Dziękuję że inf. na temat wózków mikado- niestety wygląda na toi że w krakowie
              nie mają swoich dystrybutorów. Znalazłam za to stronę z wózkami które mi sie
              równie pdobają i w Krakowie są sprzedawane, już je oglądałam ale, wtedy gość
              miał paskudne kolory, okazuje sie jednak że produkują w innej kolorystyce mam
              nadzieję, że mi gość sprowadzi taki jak będe chciała.
              www.wozkikrasnal.pl/
              Z tego co pamiętam to są całkiem nie drogie, napewno nie więcej niż 700. Nie
              mają opcji przymocowywania fotelika, ale na tym mi nie zależy- rozmawiałam ze
              znajomym ortopedą dziecięcym, który twierdzi że do trzeciego miesąca zycia
              dziecko nie powinno długo (max 0,5 h) przebywać w takiej pozycji półsiedzącej-
              to niekorzystnie wpływa na kręgosłup, więc jak bedziemy sie gdzieś wybierać
              poprostu malutką przłożymy do wózka.
              Pozdrawiam Ania
              • kk_pysiak Re: znalazłam jeszcze taki- 20.08.05, 20:39
                Dzisiaj biegałam z mężem i chcieliśmy wybrać jakis wózek, ale w tej chwili mam
                jeszcze większy mętlik w głowie, i sama nie wiem kóry wybrac, ale pewno
                pozostaniemy przy Quinny+ gondola z Freestyle,uff, cieżki wybór...

Kasia
                • abiela Re: znalazłam jeszcze taki- 22.08.05, 10:05
                  kk_pysiak napisała:

> Dzisiaj biegałam z mężem i chcieliśmy wybrać jakis wózek, ale w tej chwili mam
                  > jeszcze większy mętlik w głowie, i sama nie wiem kóry wybrac, ale pewno
                  > pozostaniemy przy Quinny+ gondola z Freestyle,uff, cieżki wybór...
                  >
                  Ja tez Quinny ogladalam ale w koncu nie zdecydowalismy sie: za ciezki i nie
                  podoba mi sie, ze gondola jest mocowana na siedzenie sportowe i zawsze wszystko
                  trzeba ze soba brac.
          • estellle Re: do estellle 21.08.05, 12:42
            Wózki mikado można też obejrzeć na stronie www.bobasimy.pl
            Pozdrawiam smile
    • gabi72 roan-piekny wozek 22.08.05, 13:03
      zobaczylam je www.roan.pl.pozniej na zywo u kolezanki.miom zdaniem sa podobne
      do peg-prego,na ktore zachorowalam,ale uwazam ze sa dla mnie zadrogie.a wozki
      roana sa o 1\2 tansze i nie odbiegaja jakoscia .mamy zamiar kupic
      marite.znalezlismy hurtownie ,ktora je sprowadza,bo niestety sa ciezko
      dostepne.wiekszosc wysylaja na export.
      pzdr gabi
      • patrycja31 Re: roan-piekny wozek 24.08.05, 12:13
        Czy mozesz podac gdzie jest hurtownia, ktora sprowadza te wózki.Dziekuje z
        góry. Pozdrawiam serdecznie.
        • gabi72 Re: roan-piekny wozek 24.08.05, 13:31
          witam
          wczoraj wlasnie bylismy zamowic wozek.jednak bylismy w sklepie bo nie moglismy
          sie dodzwonic do hurtowni.
          al.solidarnosci 78 831-98-44.b.mila pani,choc sklepik malutki i
          ciasniutki.wozek 1,100,zadatek 100,czas oczekiwania ok.2 tyg.,choc mozna
          ustalic dowolny.kolorystyke rowniez mozna sobie dobrac,domowic do kompletu
          parasolke \chyba 30zl,\posciel,spiworek\50zl\.
          jeszcze podam.moze bedziesz miala wiecej szczescia:
          skald mama i tata stare babice ul.rynek15 796-14-17
          tomi ul.chojnowska 35 678-84-80
          jowis grojec ul pilsudzkiego 27a 664-13-95
          udanych zakupow
          • syllllwia Nie kupuję.... 24.08.05, 21:09
            Ja nie kupuję głebokiego, bo mam po córce - mało używany, bo gdy wyjeżdżaliśmy
            na Mazury kupiliśmy spacerówkę, Ala miała wtedy niecały rok.
            Wole zainwestować w porządną spcerówkę na wiosnę np peg perego(oszalałam na jej
            punkcie).
            Pozdrawiam.
          • bazylea1 Re: roan-piekny wozek 25.08.05, 11:26
            ech to niemało kosztuje ten Roan, podczas gdy Emmaljunga Smart niecałe 1500. ja
            wciąż nie mogę się zdecydować jaki głęboki, na pewno chcę właśnie ten typ, z
            klasycznym metalowym stelażem na krzyż, dużymi kołami i metalowym koszykiem na
            zakupy oraz sporą gondolą. waham się miedzy Emmaljungą, Inglesiną Magnum oraz
            rozważam też podobe polskie modele -właśnie Roan (chyba Martia) i Deltim Premier
            • gabi72 Re: roan-piekny wozek 27.08.05, 20:58
              wlasnie roan marita kosztuje 1100,wiec jest tanszy od 'Emmaljunga Smart niecałe
              1500'.tez nad nim myslalam ,jak obejrzalam go na internecie,ale pozniej
              zrezygnowalam przy blizszym poznaniu,na zywo\mam na mysli Emmaljunga \.
            • bazylea1 wybrałam - Deltim Premier :) 13.09.05, 11:55
              wozeczek już zamowiony smile))
              • gabi72 Re: wybrałam - Deltim Premier :) 13.09.05, 12:29
                a moja marita juz stoi w domu...
    • tretus Inglesina / Implast - co Wy na to??? 25.08.05, 11:25
      Hej!

Ja teraz przeżywam fascynację dwoma wózkami o których tutaj nie było ani słowa.
      Pierwszy to Inglesina Magnum na podwoziu Allum, a drugi to Implast Driver 4XL.
      Może macie jakieś opinie??? Jestem ciekawa zarówno pozytywnych jak i
      negatywnych zdań, na razie jeszcze nie kupiłam i się zastanawiam, więc za
      wszelkie info będę wdzięczna.

Acha jeszcze tych wózków nie miałam "w ręku", na razie tylko oglądałam w
      Internecie i opieram sie na tym co mówi producent, zwłaszcza co do wagi.
      • sam.tatus Re: Inglesina / Implast - co Wy na to??? 25.08.05, 14:33
        trochę obejrzałem-myślę nad graco quatro delux albo moze graco quatro tour
        zaspokaja męskie ego hi hi
        • zabelka24 A Kajtex? 25.08.05, 21:14
          Dziewczyny czy wiecie coś na temat tych wózków? Upatrzyłam juz sobie taki,
          bardzo funkcjonalny, pompowane koła, spacerówka, gondola i duzy wybór
          kolorystyczny smile, ale widze że nikt o nich nie wspomina
    • izzunia Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 28.08.05, 19:47
      dzisiaj zakupilismy emaljunge classic w kolorze granatowym. poniewaz od wrzesnia
      wchodzi nowa kolekcja, wiec na dobra sprawe zamiast 2,8 kpln udalo sie kupic za
      2,2kpln.
      uff. juz zakupione prawie wszystkotongue_out
      • konefka29 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 29.08.05, 08:53
        Ja kupilam w sobote Chicco 6WD i jestem zadowolona. Glowne zalety to lekkosc 11
        kg i skretne kola. Wady to brak torby na raczke i trudnosci w skladaniu. Mozna
        je jednak latwo wyeliminowac, torbe mozna dokupic, a w skladaniu dojsc do
        lepszej wprawysmile
        • izzunia Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 29.08.05, 09:45
          trudnosci w skladaniu?smile jak ogladalam na poczatku chicco w sklepie, to jak
          kobieta w ciagu 2s zlozyla wozek, to nie tylko ja ale i moj maz byl mocno pod
          wrazeniemsmile
          • smeagoul Chicco 6WD LX Duo- kolor 86 29.08.05, 10:30
            a to mój wózek. Jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak sprawdzi się w
            codziennym urzytkowaniusmile
            Ania
            • 123joasia deltim focus 29.08.05, 10:48
              A ja zamowilam deltima focusa. Nie jestem tak do konca przekonana, ale jakos nie
              moge sie na nic zdecydowac. Dokupie tylko fotelik samochodowy i bedzie komplet.
          • konefka29 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 29.08.05, 11:21
            Chicco to w sumie jest jedyny wozek, ktory mialam pzryjemnosc skladac, wiec nie
            mam porownania. Czytalam, ze sa wozki, ktore sklada sie jedna reka, a do
            skaldania Chicco potrzebne sa 3smile Mysle, ze tez bede go skaldala w 2s, a do tego
            trzeba troche wiecej wprawysmile
    • ania.de Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 30.08.05, 06:54
      My z mężem wybraliśmy wózek ROAN, polska firma. Bardzo ładny, duża, ciepła
      gondola (w sam raz na zimę) i przystępna cena. Na forum Zakupy czytałam, że
      jest to polecany wózek. Więc niedługo go kupimy.
      POdzrawiam
      • gabi72 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 30.08.05, 14:21
        my taki sam.juz zamowilismy-marita.tez b.mi sie podobal.a w jakim kolorze?nasz
        ma byc granatowy z biala pepitka jako wstawki.
        pzdr gabi
        • ania.de Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 31.08.05, 08:52
          Jeszcze nie zamówiliśmy, na razie wybrany. Właśnie z kolorem mamy problem, nie
          mam pojęcia jaki wybrać. Gdzie zamawialiście, w W-wie? Jeśli ta to poproszę o
          namiar na sklep. Ewentualnie zdecydujemy się na kolor taki fioletowy z
          krateczką. Ale jeszcze szukam odpowiedniego koloru.
          • gabi72 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 31.08.05, 12:15
            my zamowilismy w sklepie przy solidarnosci 78 za 1100.zaliczka 100.tel.831 97 44
            mozna pod kolor obicia wew.wozka zamowic tez spiworek i do kompletu parasolke.
            ewentualnie mozecie udac sie do hurtowni-sklepu tomi przy chojnowskiej 35.tam
            nawet chyba jest taniej o 50 zl,ale dla nas bylo troche za daleko.zajrzyj sobie
            na www.tomi.com.pl ,bo nie moge znalesc tel.
            ten bordo-fiolecik\nie wiem nie widzialam na zywo,tylko w internecie\tez jet
            ladny,myslalam nad nim,ale w koncu stanelo na granacie
            • ania.de Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 31.08.05, 12:53
              My byliśmy w Babicach Starych ul. Rynek 15. Tam w komplecie jest parasolka,
              okrycie na gondolę i do spacerówki oraz to od deszczu. Nie wiem dlaczego
              musicie dodatkowo zamawiać parasolkę. Dzięki za odp.
              Pozdrawiam
              • gabi72 Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 01.09.05, 13:21
                no, ciekawe!
    • boratyna Re: jakie wózki wam się podobają-jakie wybrałyści 01.09.05, 10:55
      My dostalismy w prezencie wozek firmy tutek model max plus i musze powiedziec,
      ze bardzo mi sie on podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka