mm20 16.08.05, 15:14 dziewczynki, wiecie gdzie w -wie można kupić łóżeczko o szerokości maksymalnie do 55cm. mamy b. mało miejsca i jest to b. ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naturella Re: wąskie łóżeczko 16.08.05, 15:18 Takie łóżeczka są w IKEI - 55x112 cm. My rozważaliśmy, ale zrezygnowaliśmy, bo materace albo piankowe, albo sprężynowe... Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 00:42 a tak zapytam ogólnie - jakiej wielkości łóżeczko jest najlepsze, słyszałam, że lepsze większe i starczy na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 09:06 No podobno 140x70 jest najlepsze, właśnie z tego względu, że na dłużej starczy... Ale mi się nie podoba widok chodzącego i już rozumnego dziecka, siedzącego za kratkami i trzymającego się szczebelków... Dlatego myslę, że po roku zlikwidujemy już łóżeczko i kupimy tapczanik z wyższymi bokami, które można po jakimś czasie zdemontować. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 10:41 naturella napisała: > No podobno 140x70 jest najlepsze, właśnie z tego względu, że na dłużej > starczy... Ale mi się nie podoba widok chodzącego i już rozumnego dziecka, > siedzącego za kratkami i trzymającego się szczebelków... Dlatego myslę, że po > roku zlikwidujemy już łóżeczko i kupimy tapczanik z wyższymi bokami, które > można po jakimś czasie zdemontować. A nie lepiej od razu kupic lozeczko, ktore mozna potem przebudowac w tapczanik? A. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 11:36 Pewnie lepiej, ale teraz nie bardzo mamy kasę... Kupimy zwykłe, niedrogie, a potem się pomyśli Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 11:54 naturella napisała: > Pewnie lepiej, ale teraz nie bardzo mamy kasę... Kupimy zwykłe, niedrogie, a > potem się pomyśli Aha, wydawalo mi sie, ze nie ma roznicy cenowej, ale nie sprawdzalam. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś