kowcia 26.08.05, 14:41 czy tez tak macie? czasami zupelnie miękki jak bym wcale nie byla w ciąży a czasami twardy? dziwi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: miękki i twardy brzuch 26.08.05, 14:50 twardy-próbne skurczybyki lub "stawianie się dziecka"-podobno kiedy chcą się całe wyprostować nasze brzuchy "napinają się" miękki-stan spoczynku lub zmiana pozycji dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: miękki i twardy brzuch 26.08.05, 14:51 Tak, mam od czasu do czasu twardnienie brzucha: to macica sie kurczy. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: miękki i twardy brzuch 26.08.05, 15:46 Nieeeeeee, ale chyba po prostu nie zwróciłam na to uwagi. Chociaż może jakby tak się działo, to bym zauważyła... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka11 Re: miękki i twardy brzuch 26.08.05, 16:34 A ja mam tak, że czasami są dni kiedy mam zupełnie miękki a są dni kiedy cały czas jest bardzo twardy (bez przerwy). Lekarz kazał mi brac no-spę 3 razy dziennie bo podczas badania stwierdził, że rzeczywiście macica jest przytwarda. Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko właśnie chciałam o to pytać;-) 26.08.05, 18:20 bo ja mam tak jak siedzę to mam po bokach i nad spojeniem taki tłuszczyk,przynajmniej tak wygląda jak taki wałeczek,macie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: właśnie chciałam o to pytać;-) 26.08.05, 20:53 ja mam brzucho jak piłka okragły i napięty bo cała nie przytyłam za wiele, tylko to brzucho. i zwykle jest tak normalnie twardawy, momentami miększy, a momentami czuję te próbne skurcze i wtedy twardnieje na maxa i zmienia kształt, robi się jeszcze bardziej okrągły i jakby mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
asca25 Re: właśnie chciałam o to pytać;-) 27.08.05, 13:16 Coraz częściej robi się twardy... i taki ładny wtedy jest )) Odpowiedz Link Zgłoś