kretoszczurek 23.09.05, 09:12 No to sie przeterminowałam. Termin na wczoraj. Ile nas?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina.majka Re: Przeterminowane 23.09.05, 09:29 ...ja...ale juz tylko do jutra bo na 7:30 mam szpital i wywolanie,jestem dzis 11 dni po terminie Zycze kobietkom z teraznijszym terminem powodzenia i zeby ich dzidzie nie byly takie uparte jak nasza Maya! Pozdrawiam ,Malina Odpowiedz Link Zgłoś
tosia.ru Re: Przeterminowane 23.09.05, 09:39 Czesc, Ty tu jeszcze jestes??? Myslalam, ze sie dzis juz nie pojawisz. Ja mam termin na dzis i to ze mnie "ciagnie" dol brzucha to raczej moja wyobraznia niz rzeczywistosc. Wczoraj moj maz probowal policzyc ile to jest 4% dzieci rodzacych sie w terminie i doszedl do wniosku, ze nasz Syn w te ramki nie wejdzie, bo jeszcze liczyc nie umie. Wiec siedze i bawie sie w zaklinacza Synka, hipnotyzuje brzuch wzrokiem i ciagle mam nadzieje, ze to dziś... Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: Przeterminowane 23.09.05, 10:52 U mnie termin minal 12,wiec tez juz troche...W poniedzielek, 42tyg, ide na wywolanie.Ta koncowka jest straszna,ostatnie dni dluza sie bardziej niz wszystkie miesiace ciazy. I cale sa tylko czekaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: Przeterminowane 23.09.05, 10:59 No to i ja sie jeszcze zaliczam (11 dzien po terminie). Ale mam nadzieje, ze juz tylko przez kilka godzin (OBY!!!). Jeszcze dzis wywolanie i mam taka cicha nadzieje, ze moze mlody juz nie bedzie robil zadnych jaj i nie przetrzyma mnie jeszcze ze 3 dni. D. Odpowiedz Link Zgłoś
bananka2 Re: Przeterminowane 23.09.05, 12:04 czesc<dopisuje sie do watku ,moja corka tez jest malym uparciuszkiem -termin mialam na 20 -ego ...czekam ale mam juz powoli dosc ..wydaje mi sie ze nigdy nie urodze Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Przeterminowane 27.09.05, 11:56 to i ja się dopisuję - termin był na 25.09.2005. a może 2006) już sama nie wiem) a może ja wcale nie jestem w ciązy tylko sobie uroiłam) Ania i bobo 40,2 tydz. Odpowiedz Link Zgłoś
desada Re: Przeterminowane 27.09.05, 16:58 Witajcie, miałam termin na 22 ale mój Kubuś wcale się nie śpieszy może dlatego że u mnie w rodzinie wszyscy chorzy - jakieś wirusisko położyło nas do łoża ) ja niby jeszcze się tak do końca nie dałam wciągnąć w to pierzynowe leniuchowanie ale mam nadzieję że malutki Kubuś wie co robi i wyjdzie na świat jak wszyscy będą zdrowi ) Pozdrawiam i życzę powodzenia na salonach szpitalnych.. Asia Odpowiedz Link Zgłoś