Dodaj do ulubionych

Przeterminowane

23.09.05, 09:12
No to sie przeterminowałam. Termin na wczoraj. Ile nas??
Obserwuj wątek
    • malina.majka Re: Przeterminowane 23.09.05, 09:29
      ...ja...ale juz tylko do jutra bo na 7:30 mam szpital i wywolanie,jestem dzis
      11 dni po terminiesad Zycze kobietkom z teraznijszym terminem powodzenia i zeby
      ich dzidzie nie byly takie uparte jak nasza Maya! Pozdrawiam ,Malina
    • tosia.ru Re: Przeterminowane 23.09.05, 09:39
      Czesc, Ty tu jeszcze jestes??? Myslalam, ze sie dzis juz nie pojawisz. Ja mam
      termin na dzis i to ze mnie "ciagnie" dol brzucha to raczej moja wyobraznia niz
      rzeczywistosc.
      Wczoraj moj maz probowal policzyc ile to jest 4% dzieci rodzacych sie w
      terminie i doszedl do wniosku, ze nasz Syn w te ramki nie wejdzie, bo jeszcze
      liczyc nie umie.
      Wiec siedze i bawie sie w zaklinacza Synka, hipnotyzuje brzuch wzrokiem i
      ciagle mam nadzieje, ze to dziś...
      Pozdrawiam
      Joanna
    • agnieszkaela Re: Przeterminowane 23.09.05, 10:52
      U mnie termin minal 12,wiec tez juz troche...W poniedzielek, 42tyg, ide na
      wywolanie.Ta koncowka jest straszna,ostatnie dni dluza sie bardziej niz
      wszystkie miesiace ciazy. I cale sa tylko czekaniem.
      • doso1 Re: Przeterminowane 23.09.05, 10:59
        No to i ja sie jeszcze zaliczam (11 dzien po terminie). Ale mam nadzieje, ze
        juz tylko przez kilka godzin (OBY!!!). Jeszcze dzis wywolanie i mam taka cicha
        nadzieje, ze moze mlody juz nie bedzie robil zadnych jaj i nie przetrzyma mnie
        jeszcze ze 3 dni.
        D.
        • bananka2 Re: Przeterminowane 23.09.05, 12:04
          czesc<dopisuje sie do watku ,moja corka tez jest malym uparciuszkiem -termin
          mialam na 20 -ego ...czekam ale mam juz powoli dosc ..wydaje mi sie ze nigdy nie
          urodze
          • smeagoul Re: Przeterminowane 27.09.05, 11:56
            to i ja się dopisuję - termin był na 25.09.2005. a może 2006smile) już sama nie
            wiemsmile) a może ja wcale nie jestem w ciązy tylko sobie uroiłamsmile)
            Ania i bobo 40,2 tydz.
    • desada Re: Przeterminowane 27.09.05, 16:58
      Witajcie, miałam termin na 22 ale mój Kubuś wcale się nie śpieszy wink może
      dlatego że u mnie w rodzinie wszyscy chorzy - jakieś wirusisko położyło nas do
      łoża wink) ja niby jeszcze się tak do końca nie dałam wciągnąć w to pierzynowe
      leniuchowanie ale mam nadzieję że malutki Kubuś wie co robi i wyjdzie na świat
      jak wszyscy będą zdrowi wink)
      Pozdrawiam i życzę powodzenia na salonach szpitalnych.. wink
      Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka