Dodaj do ulubionych

Strój na chrzest

19.10.05, 20:45
W co ubieracie wasze dzieciaczki? Mój Jakub skończył dziś 4 tygodnie. Chrzest planujemy na grudzień i zastanawiam się nad ubraniem. szczerze mowiąc szkoda mi pieniędzy na jednorazowy strój do chrztu i tak myśle o jakimś fajnym eleganckim kombinezonie zimowym.
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: Strój na chrzest 20.10.05, 15:37
      My chrzcimy Maksa w tą sobotę i jak będzie słonecznie to Maksio będzie w
      białych ciuszkach a na to założę mu polarkowy komplet - taki raczej do chrztu -
      bez żadnych kolorków dodatkowych, aplikacji wyszywanek. Jak będzie chłodniej -
      wrzucimy go jeszcze do kocyka - śliczny niebieski specjalnie przygotowany na tą
      okazję.
      • gocha34 Re: Strój na chrzest 21.10.05, 09:09
        ja nie kupuję jednorazowego stroju,a do rożka biełego specjalnego już się
        Maciuś nie zmiesci,będzie miał na sobie niebieski kombinezon.29 pazdziernika
    • murken Re: Strój na chrzest 24.10.05, 19:00
      My jestesmy wlasnie po chrzcie.Maluszek byl w bialym kombinezonie,i cala reszta
      tez biala,bez koronek (br...)Aha,wszystkie ciuszki kupila matka chrzestna.
    • monika9710 Re: Strój na chrzest 25.10.05, 16:23
      my jesteśmy już po. Sonia była w atłasowym beciku,ubrana w sukieneczkę,
      kapelusik i buciki również atłasowe.wyglądała jak prawdziwa królewna.
      najpiękniej ze wszystkich dzieciaczków.i nawet nie zapłakała!
    • agurek1 Re: Strój na chrzest 27.10.05, 22:35
      JA również chcę chrzcić córeczkę w grudniu i piekny kompelcik dla niej kupiłan
      na allegro - www.allegro.pl, w przeszukiwarce wpisz hasło chrzest. Zapłaciłam
      33 pln z przesyłką a komplecik składa się z 3 cześci, pelerynki, spodenek i
      czapeczki, wykończonych pieknym futerkiem i na podszewce, a wszystko jest
      śnieznobiałae, i wo góle nie zniszczone. Polecam.
    • aloiram_m Re: Strój na chrzest 28.10.05, 09:17
      my będziemy chrzcili synka w grudniu,albo styczniu. Na pewnonie kupię
      specjalnego ubranka - szkoda mi kasy i mało które mi się podobają. Mój syn nie
      jest przebieraną lalką wink Mały będzie ubrany w jasnobeżowy kombinezon, który
      odziedziczył po swoim bracie ciotecznym smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka