Dodaj do ulubionych

Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale

24.10.05, 18:32
wiecie co ? tak bardzo jesteście żądne sensacji już za chwilkę będziecie ją
miały we właśnych domach albo na porodówce ale opanujcie się nie znacie mnie
a oceniacie tak nie można czy którąś z Was oszukałam ? oczywiście pomijam
protegowane mari-rosy(TA DZIEWCZYNA TO KOMLETNE DNO) i jej wymyślne nicki
które tańczą tak jak im się zagra.Dziewczyny byłam z Wami przez okres 9-m-cy
i co,na koniec Was oszukałam tak niewiarygodne jesteście, podatne tak bardzo
na czyjeś wpływy jak moja nastoletnia córka ale Ona jest rozgrzeszona bo
dojrzewa.
marcia81 i TO Ciebie również dotyczy przecież umawiałyśmy się,że wyślę
poduchę w piątek TAK a ty już czujesz się wielce oszukana oj dziewczyno,gabi
wysłałam zdjęcia kombinezonu i to nie raz i co kwalsyfikacja do oszustwa bo
być może mail nie doszedłwink zastanówcie się...
Obserwuj wątek
    • anulla1 Dziewczyny nie dajcie sie zwiaść pozorom!!! 24.10.05, 18:43
      Przypominam że jeszcze ja tu jestem, którą oszukałaś- i jakos nie
      manifestujesz swej niewinności wobec mnie- widzę że atakujesz na wszystkich
      forach jednoczesnie!!! I dziwne że domowy adres który podajesz do
      korespondencji jest tym samym , co kinderjol, sarynelsen itd...
      Ania

• gabi72 Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 24.10.05, 19:12
      ...a co od ojca rydzyka jestes?
      nawet mi beato nie sugerowalas,ze wysylasz mi foto.padlo pyt."o co mi chodzi?"
      jak nalegalam na obejrzenie kombinezonu i podalas opis.tylko opis!i na tym
      korespondencja sie urwala.
      ja opisalam swoja przygode dziewczynom, a jak ty ja zinterpretowalas-to juz
      napisalas
    • r.kruger Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 24.10.05, 20:08
      kobieto, nie strasz mi tu koleżanek
      koniec kwestii
    • kocia_kotna Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 24.10.05, 21:50
      Vikoko czy vikikoo...????? ales sie dziewczyno znowu pierdolnela w nickach..i
      co znowu bedziesz udawać zaszczutą? ile razy będziesz zmieniać
      nicki?????????????
      pamietaj jedno, ze w necie NIGDY nie zostaniesz anonimowa a w statystyce tez
      się pierdolnełaś bo ch.... wie jak sie nazywasz naparwde czy beata czy
      weronika. A ja mam jeszcze trochę czasu żeby cie odwiedzić pod wskazanym
      adresem bo mnie już doprowadzasz swoją arogancją do zenitu! I nie strasz nikogu
      tu na forum bo sama nie znasz dnia i godziny jak ci policja w nocy wparuje do
      domu pod byle pretkstem.
      Jeśli jestes w ciązy to życze twojemu dziecku lepszej matki bo ty na nie nie
      zasłuzyłaś!
      Pamietaj co zabrane to i oddane dziesięciokrotnie więcej...w którą kolwiek
      strone to miało by nie działać!!!!
      A sensacje to ja ci zapewnie w ciągu dwóch dni...OBIECUJĘ! A obiecane masz
      tylko dlatego że zaczynasz staraszyc na forum.... i po ch....ci to będzie?
      • jasama3 Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 24.10.05, 21:57
        ...kocia jak nie zaczniesz rodzić po tej ostrej wypowiedzi to silna z Ciebie
        babka
        • kocia_kotna Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 24.10.05, 22:00
          .......ja sie dopiero rozkręcam.......wink)
          • jasama3 Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 24.10.05, 22:05
            pazurki w gotowości ;]
            ja się wolę nie denerwować juz mam jakieś dziwne skurcze ostatnio a termin
            daleko za wami bo na 29-gosmilena forum oddam przyjme jestem często bo sama
            potrzebuję i jak jest okazja to korzystam z pomocy szkoda że przez nieuczciwe
            osoby potem i te potrzebujące sa traktowane z rezerwa i nieufnścią
            smilesmilesmile
            czekam jak to się wszystko zakończy
            nie chce krakać ale coś mi się wydaje że padną słowa niska szkodliwośc
            społeczna czynu więcej natomiast popsutej krwi...smile
            Pozdrawiam
            Ewa
            • maria_rosa Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 24.10.05, 23:29
              Dziewczyny założyła sobie nowego nicka ponieważ vikiko już ma zblokowane.smile)
              Niestety intelektualnie się nie popisała.
              Ja się nie boję jej zastraszania bo uważam iż nie zasługujecie na to wszystko
              co zrobiła.
              Ona nawet nie jest w ciąży.
              Gdyby naprawdę była to miałaby już bliźniaki jak pisała, córka nastolatka -
              owszem jest i teraz ta urojona ciąża.
              Hehe, śmiać mi się chce z niej, stara kobieta ( bez urazy dla innych ) a taka
              nieuczciwa.
              Ma meża, zdrowego!!!! albo rak z przerzutami mu sie wchłonąl za sprawą
              czarodziejskiej różdżkismile)

Tak, była z wami pzrez tyle miesięcy.Oszukiwała was.Oszukała dziewczyny, które
              dzieliły sie tym co miały aby jej pomóc w rzekomym nieszczęściu i
              biedzie.Dziewczyny, które same niewiele miały.

Jej konta zostały poblokowane: na aukcjach, na forum.
              Umieszczała fałszywe zdjęcia.

pozdrawiam,
              moderator sklepiku
              • kocia_kotna Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 24.10.05, 23:40
                Konta jak konta ale czy IP ktos jej zablokował bo z tego co widziałam to ma
                stałesmile)
              • ania19755 Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 25.10.05, 11:13
                przez kilka miesięcy śledziłam losy kobiety o nicku kamusi_a na forum
                zdrowie,pisała o chorym mężu... czy to ta sama "kamusi_a"?aż mi włosy dęba
                stanęły jak dowiedziałam się,że ten nick jest podobno jednym z wielu
                vikko...czy to prawda?
                • maria_rosa Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 25.10.05, 11:51
                  Prawda, przykro mi.
                  • kocia_kotna Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 25.10.05, 12:17
                    A ja kiedys dostałam e-maila z podpisem jakiejś Moniki że też prosiła o ubranka
                    dla dzieci podała nawet wymiary i konto bankowe...szukałam tego emaila ale
                    gdzies sie zapodziała choć chomik jestem na takie rzeczy....
                    • vikikoo Aniu to co czytałaś na zdrowiu to prawda 25.10.05, 17:05
                      natomiast nie ma ani jednego słowa prawdy w tym co pisze maria-rosa,ona
                      zwyczjnie się mści gdyż gdyż oddałam sprawę do Prokuratora przeciwko niej, sama
                      tego chciała ja ostrzegałam aż w końcu słowa dotrzymałam.Pozdrawiam nie tylko
                      te co o mnie myŚlą i mówią zle.
              • rybulka Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 26.10.05, 14:31
                a tu biedniutka vikiko mieszka... www.danmar.nieruchomosci.pl/?
                pgs=oferta&o_id=38
      • rybulka Re: Opanujcie się bo los jest nierychliwy ale 26.10.05, 14:00
        w ciazy nie jest poczytaj jej posty na bocianie... nik viviannatan - cyrk
        normalnie.
    • mircea wyimki z KK - Vikikoo: miłej lektury życzę! 26.10.05, 02:09
      Odnośnie WYŁUDZENIA - myślę, że Twój prawnik zna Kodeks Karny na wyrywki, ale
      gdyby przypadkiem to przeoczył, to dla przypomnienia:

Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną
      osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą
      wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego
      pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6
      miesięcy do lat 8.
      § 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot
      bezprawnie zabranej rzeczy.
      § 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia
      wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
      § 4. Jeżeli czyn określony w § 1-3 popełniono na szkodę osoby najbliższej,
      ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
      • arwena_11 do vikiko 26.10.05, 13:37
        Czy viviannat z allegro to ty? Jeśli tak to poproszę o zwrot kasy. I przestań
        straszyć prokuraturą, bo jeśli się potwierdzi, że to ty mnie oszukałaś na
        allegro, to tak jak wcześnmiej obiecałam też złożę doniesienie do prokuratury (
        wtedy nie miałam czasu ), a może skorzystam z okazji i złoże zeznania w sprawie
        założonej przez Ciebie ( żeby była pewność jako świadel Eweliny przeciwko
        Tobie )
        • rybulka Re: do vikiko 26.10.05, 13:57
          tak to viviannat we wlasnej osobie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka