andzia761 30.10.05, 17:04 Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was ma doswiadczenia z tym lekiem? Lekarz zalecił małemu przeciw kolkom, ale dostepny jest tylko w Niemczech, czy warto sobie zawracać głowe? Pozdrawiam! Ania i Szymek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youngeva Re: sab simplex na kolki 30.10.05, 18:35 nie udzielma sie juz na forum, ale mieszkam w De i moge sie podzielic uwagami, bo moj adas ma kolki, wzdecia i stosuje sab simplex i lefax. czasem zadzialaja czasem nie, ale mysle, ze wielu moga pomoc. w skladzie sabu jest tez Dimethicone, ktore jest w polskim leku Esputicon.regularnie stosuje w nocy, bo wowczas jest najwieksza walka i mysle, ze ten lek nie raz skrocil meki. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: sab simplex na kolki 30.10.05, 21:16 Stosujemy, polecamy! choc nie mam porownania z lekami dostepnymi na polskim rynku, wiec nie powiem ze Sab Simplex jest najlepszy. niemniej jednak sporo znajomych tez chwali sobie te kropelki, a mojemu Malemu na dodatek bardzo smakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: sab simplex na kolki 31.10.05, 09:19 My stosujemy - i bez tego nie dalibyśmy rady... Stosujemy przemiennie - tzn. seriami - raz Sab simplex a raz Lefax... Od tego czasu kolki trwają góra godzinkę a nie jak początkowo cały dzień czy noc! Polskie krople zupełnie nie pomagaly Odpowiedz Link Zgłoś
tosia.ru Re: sab simplex na kolki 31.10.05, 10:58 ja obecnie stosuje sab simplex, gdyz w Rosji jest on dostepny, ale na nas lepiej dziala polski infacol, ktory ma prawie identyczny sklad, a nam sie wlasnie skonczyl. Moze zanim zaczniesz sprowadzac sab simplex sprobuj infacol - roznica w podawaniu - sab to 15 kropel na lyzeczke lub do butli a infacol dozator do buzi przed jedzeniem - Jurkowi bardzo smakowal. pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
andzia761 Re: sab simplex na kolki 31.10.05, 12:27 BArdzo dziękuję za informacje! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś