Dodaj do ulubionych

sklepy internetowe z ubraniami

04.11.05, 10:22

Właśnie znalazłam stronę z fajnymi ciuszkami. Sama kupiłam bluzkę która jest
tam pokazana za 110 zł w sklepie, cena producenta to 89zł ...

www.9fashion.pl

www.kathma.pl - tutaj większy wybór ale rzeczy jakieś takie, nie bardzo jak
na mój gust ...

Lila
Obserwuj wątek
    • cami777 Re: sklepy internetowe z ubraniami 10.10.14, 09:03
      ja tez ostatnio buszowałam w sieci i trafiłam na www.all4fashion.pl , z przyjaciólką skompletowałyśmy jedną paczkę i miałyśmy wysyłkę kurierem za freesmile
      • summertime921 Re: sklepy internetowe z ubraniami 27.03.15, 12:40
        ja polecam toproom.pl korzystam od jakiegoś czasu ubrania przede wszystkim jakościowo bardzo dobre big_grin
    • martusia277 Re: sklepy internetowe z ubraniami 13.07.15, 12:59
      jeśli ktoś lubi budżetowo się ubierać, to www.tzch.pl jest super miejscem.
    • grazynkaa2 Re: sklepy internetowe z ubraniami 22.12.15, 13:23
      Ze stronek z fajnymi ciuchami, to www.sibysi.pl/. Ceny niewysokie, a jakość spoko.
    • prawidlowylogin Re: sklepy internetowe z ubraniami 10.05.16, 10:48
      Polecam thecovershop.pl/. Darmowa dstawa a jakość bez porównania lepsza od popularnych sieciówek. No i tanio smile
    • karolciaa123456789 Re: sklepy internetowe z ubraniami 26.08.16, 15:58
      Jeśli chciałybyście sobie kupić jakieś markowe ciuchy za naprawdę niską cenę, to polecam wam odwiedzić jakieś stronki np. na facebooku, gdzie dziewczyny chodzą po second handach i wyszukują najfajniejsze rzeczy, żeby potem je sprzedać. Ostatnio właśnie powstała nowa stronka "Second hand store" i strasznie fajne te rzeczy są! Czekam na więcejwink) Tutaj link www.facebook.com/Second-Hand-Store-1124713777551914/?fref=ts
    • milenabar82 Re: sklepy internetowe z ubraniami 05.09.16, 11:54
      Ja osobiście kupuję na allinside.pl/ Świetny duży wybór, niewyobrażalnie niskie ceny a do tego darmowe wysyłki. Polecam
    • ombre_clothing Re: sklepy internetowe z ubraniami 06.09.16, 11:45
      Dziewczyny i chłopaki jak szukacie modnego sklepu to zajrzyjcie do nas. Co prawda jesteśmy sklepem z odzieżą męską, ale kobietom polecamy się w poszukiwaniu wartościowych upominków smile A że mamy naprawdę rozsądne(!) ceny i ubrania całkowicie w nowoczesnych trendach to odnajdzie się u nas i nastolatek i mąż smile Wpadnijcie do nas na rozeznanie, od kilku dni dostępna jest jesienna kolekcja, jest w czym wybierać! A w internecie jesteśmy tutaj --> www.j.mp/Ombre__PL <--
    • ombre_clothing Re: sklepy internetowe z ubraniami 15.09.16, 10:37
      Hello, a może poszukujecie fajnego sklepu dla swoich mężczyzn? smile Bo szczerze się polecamy ale obiecujemy, że nie bezpodstawnie.
      Jesteśmy sklepem internetowym z odzieżą męską własnie, a że ubrania zawsze są w osadzone w najnowszych trendach i mają naprawdę rozsądne(!) ceny, to mężczyźni chętnie do nas wracają smile A najlepiej wpadnijcie na rozeznanie
      --> www.j.mp/Ombre__PL
      ZAPRASZAMY! smile
    • dominikaslowik Re: sklepy internetowe z ubraniami 15.09.16, 14:58
      Ciekawe ceny za markową odzież mają na stronie mojezakupy.net. Ostatnio tam trafiłam i jak zobaczyłam zniżki rzędu 60 – 70 procent to mnie zamurowało. Z takich fajniejszych rzeczy jakie mi się tutaj udało wyłowić to sukienka Tommy Hilfiger na przykład, a takich marek to mają prze potężnie dużo.
    • monika_foltynska Re: sklepy internetowe z ubraniami 02.12.16, 10:26
      A ja polecam fajną stronę gdzie można wygrać super ubraniawink
      tr5d.pl/r/GcKGcK

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka