mama1232 09.11.05, 10:53 jak wasze karmienie,bo u nas raczej bez zmian,dalej ciezko-co 2,5-3 godziny ok.3 minuty,nawet w nocy krotko je,jak dlugo bedziecie dawac DEbridat? i w jakiej dawce,niemam juz sily,ale nie chce sie poddawac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1232 Re: DO madelaine6 09.11.05, 10:56 a jak starszy znosi te wrzaski malego? tez mam dwulatke,ktora byla piersia zawsze zachwycona nota bene,ale ona przezywa ta sytuacje z malym bo my sie bardziej teraz nim martwimy... Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: DO madelaine6 09.11.05, 14:13 Witaj! U nas raz lepiej,raz gorzej-dzisiaj gorzej Maly o rana ulewa,raz nawet chlustajaco jestem zalamana.W dodatku debridat spowodowal zatrzymanie kupy- nie robi juz od soboty,tylko puszcza strasznie smierdzace baczki...Podaje 2,5ml 15minut przed jedzeniem 3razy dziennie. Dobrze,ze w nocy sie porzadnie najadl. Nie mam juz sily,tez sie martwie-Kubus pojechal do dziadkow, zeby odpoczac od tego wszystkiego,wraca w sobote.Tez ciezko znosil nasze poddenerwowanie Z nim mialam wrecz odwrotny problem-uwielbial jesc i czesto domagal sie piersi. Tez nie mam juz sily,moze pojde o innego lekarza niedlugo... Trzymaj sie mamo,pocieszmy sie tym,ze czas szybko plynie, moze w koncu pewnego dnia obudzimy sie szczesliwe,ze wszystko jest juz OK. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś