megi76 15.11.05, 13:49 Jeden ma na imie Bartosz, a drugi bedzie za klika miesiecy... Chodzi mi po głowie Wiktor, czy wiecie jak sie zdrabnia to imię? Czy jest obecnie mocno popularane? Macie jakies ciekawe propozycje? z góry dzięki M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katklos Re: imie dla chłopca 15.11.05, 17:27 Ooo, podobne gusta mamy moj synek też Bartosz, a i Wiktor bardzo mi sie podoba, choć nie sądze bym dała tak na imię ewentualnemu drugiemu synkowi ( maż nie jest pod wrazeniem tego imienia W kwestii zdrobnień raczej nie pomogę, niestety, ale serdecznie pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
inez.b Re: imie dla chłopca 27.11.05, 16:15 Wiktor to bardzo ładne imię dla chłopczyka a zdrobnieniem może być Wiktorek.Ja mam Kacperka i tez miałam malutki problem z wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne_s Re: imie dla chłopca 27.11.05, 22:38 znajomi wołaja na swojego Wiktora - Wicia (jak w Sami Swoi) albo Wikuś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: imie dla chłopca 28.11.05, 10:33 Jak dla mnie oba imiona super (miałam je w trójce imion dla synków, jeszcze Aleksander). A mam Wiktorię i Aleksandrę. My na Wiktorię mówimy: Wikusia, Wikuś, Wiktorynka, Wika. Odpowiedz Link Zgłoś
niunii Re: imie dla chłopca 08.12.05, 20:17 Moj synek ma na imie Samuel-zdrobniale Samuelek,Samus.Wiktor to ladne imie a zdrobniale moze byc:Wiktorek,Wikus Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: imie dla chłopca 08.12.05, 23:38 moj znajomy na studiach mial przezwisko Viki choc wcale nie mial na imie Wiktor. nikomu sie o dziwo z dziewczyna nie kojarzyl. mnie sie zawsze imie Robert podobalo. a moze Patryk Odpowiedz Link Zgłoś