lolita27 29.11.05, 22:15 Moja coreczka ma badzo geste woski. Wyczytalam na forum kosmetyki ze mozna od miesiaca myc glowke szamponem, ale nie wiem jakim. Uzywacie juz szamponow, jakie polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: Szampon do włosków 30.11.05, 11:25 ja narazie myje głowkę i włoski Maćka mydełkiem bambino. Szampon mam - taką próbke którą dostałam w szpitalu ale jeszcze nie uzuwałam. Ania i Maciuś www.smeagoul.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Szampon do włosków 30.11.05, 15:55 Johnson fioletowy, nie ma uczulenia a włoski są puszyste i ślicznie pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9617 Re: Szampon do włosków 30.11.05, 16:15 Ja myje mydełkiem Bambino i używam całej seri tych kosmetyków i jestem bardzo zadowolona a na nivea mała ma uczulenie Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Szampon do włosków 30.11.05, 16:24 ja uzywam johnsona zoltego i wlaski sa milutkie Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: Szampon do włosków 30.11.05, 20:20 A ja mam "bobini", szampon i płyn do kąpieli w jednym, ładnie pachnie, nie ma uczuleń (a po nivea były), i jest stosunkowo tani, ok. 7 zł. Pozdrawiamy (mamy 3,5 miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Szampon do włosków 01.12.05, 17:21 Dziekuje bardzo... Ja sama myje Johnsonem zoltym wlosy, no to dzis zobaczymy jaka bedzie reakcja Zuzi. Pozdraiwamy Odpowiedz Link Zgłoś