mrowka75 02.12.05, 17:36 Czy już wszystkie spóxnialskie mamy na porodówkach? Jeśli tak to trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia228 Re: Cicho tu dziś 02.12.05, 20:19 Coś mi się wydaje, że wszystkie listopadówki rozdwoiły się. Kadencja Forum listopadówek zakończyła się. Szkoda i smutno. Jednak pocieszające jest to, że mamay już koło siebie wyczekiwane przez 9 miesięcy nasze kruszynki. Pozdrawiam wszystkie mamusie i trzymajcie się. Dozobaczenia na forum dzieci listopadówek. Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: Cicho tu dziś 02.12.05, 22:15 szkoda ze kadencja dobiegła końca i że musiałyśmy sie przenieść nie to żeby listopadowe dzieci były gorszym forum ale mi zostanie sentyment Odpowiedz Link Zgłoś
agies2000 Re: Cicho tu dziś 02.12.05, 23:19 Ja jeszcze zostalam!!!!!!!!!!!!!jESTEM 5 DNI PO TERMINIE,nic sie nie dzieje,plakac mi sie chce i czasami sobie pochlipie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Cicho tu dziś 02.12.05, 23:20 Agies, trzymam kciuki, i zaglądaj już awansem na nasze forum lisopadowe. co prawda ja tu zaglądam codziennie, ale myślę, że mamy sa już raczej tam. Nie płacz, przeciez ciąza nie trwa wiecznie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_gosia Re: Cicho tu dziś 03.12.05, 21:53 O nie - nie damy odejsc temu forum w niepamięć Jeszcze jest nas parę dziewczyny, wspierajmy się,bo mi naprawde zaczyna psychika siadac.Ja chce urodzic !!! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś