patrycjabl79 04.12.05, 21:50 hej, mam pytanie czy myslalyscie juz o wymianie biustonoszy??? mi naprawde piersi sie juz powiekszyly i dlatego powoli moje staniki staja sie ciasne w czwartek wybieram sie na zakupy swiateczne zatem czas rowniez na zakup nowego stanika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisku32 Re: Nowy stanik??? 05.12.05, 12:14 jestem na etapie 90 C bardzo mnie to bawi, w drodze jest juz 95 C, kupilam w internecie - dawne 85 B za ciasne, ten 90 powoli tez... Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Nowy stanik??? 05.12.05, 12:53 Mnie to wcale nie bawi Raczej martwi. Nie to, że musze wydawać kasę na nowe biustonosze, ale to, ze do końca ciązy bedę wygladała jak Sabrina ( ktos ją jeszcze pamioęta?))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Nowy stanik??? 05.12.05, 13:56 Siur, pamietamy! Boys, boys, boys! I'm looking for a good time! ))) Moje liche 75 a zrobiło się początkowo większe. W tej chwili rozmiar sie unormował na poziomie 80 B. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie anja ;) 05.12.05, 15:29 za pare mcy, przy wielkim brzuchu nikt nawet nie zwroci uwagi na Twoje piersi a u mnie to byl pierwszy objaw ciazy, wiec wiekszy numer juz prawie od poczatku nosze. tyle ze ja mam z poprzedniej ciazy juz odpowiednie rozmiary, a raczej rozmiar, bo od razu mi wywalilo, i nie zmienilo sie nic do porodu, wiec zakupy mam z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: anja ;) 05.12.05, 17:30 ooo ja to juz od 2 mcy chodze w wiekszym!!!!! obwód został 70 ale z B zrobiło sie D !!!!!!!!!!!!!. Dobrze ze juz nie boli. czuje sie jak cycolina ) ale m jest yachwzconz Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska nowy nowy :) 06.12.05, 14:38 mnie tez urosły bimbołki - ku uciesze mego lubego Nie musiałam kupować gdyż dostałam od mojej Muśki ale jakiś bardziej elegancki chyba kupię - mój jest nieusztywniany i bardzo prześwitujący Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: nowy nowy :) 06.12.05, 14:56 Ja już musiałm zakupić 2 nowe i to jakieś 1,5 m-ca temu, bo w stare już nie wchodziłam. Z 75 B-C, zrobiło mi się 85 D (i to duże D). Ale przyznam, że wolałam te mniejsze Tylko na razie mogę o tym zapomnieć, bo te kupione też sie robią za małe Odpowiedz Link Zgłoś
iwona076 Re: Nowy stanik??? 07.12.05, 15:57 a ja mam niestety duży problem zestanikiem. Przed ciążą miała 75D i problem z kupowaniem staników a teraz mam 75 F TRAGEDIA, nie mogę nic dobrać z takim rozmiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Nowy stanik??? 07.12.05, 17:05 A skąd jesteś iwona? Jak z Warszawy tomoge ci powiedzieć gdzie takie rozmiary możan dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
olciamaz Re: Nowy stanik??? 13.12.05, 19:37 Mi sie z 75 E juz zrobilo 80 F i juz przyciasne..... Napisz prosze gdzie w wawce sprzedają takie namiociki Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Nowy stanik??? 14.12.05, 08:13 Na Pradze niejaka Pani Hania ma mały sklepik z bielizną i ma duuzo namiocików. Pani Hania jest niestety bardzo obcesową kobietą ( mozna się naprawdę zrazić) ale jast fachowcem w dobieraniu " cyc-haltrów" ( to po śląsku)). Pani wchodzi z tobą do przymierzalni i uczy cię jak zakładać stanik. To, ze jest fachowcem świadczy sporo artykułów o niej napisanych w róznych gazetach. Aha i raczej ma tam "firmówki" ( Triumph" "Felina"), wiec trza sie przygotować na wydatek min. 100 zł. Ja własnie też musze się do niej wybrać, bo rozmiar E jest cięzko dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Nowy stanik??? 14.12.05, 11:49 I jeszcze takie netypowe rozmiary mozna kupic w sklepach internetowych. Ja np ostatnio kupiła na allegro i to o 40 zł taniej niż w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
masza76 Re: Nowy stanik??? 14.12.05, 11:52 pani hania prpani Hania pracuje na Targowej 93 o ile dobrze pamiętam. też u niej kupuję staniki. może jest bezpośrednia, ale dobiera świetnie i mowi przy okazji o największych błędach jakie się robi dobierajc sobie bieliznę, uczy też właściwie zakładać stanik i układać w nim piersi. ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś