patoga 10.12.05, 09:04 Hej dziewczyny Sprawdzcie to: trunks.secondfoundation.org/files/psychic.swf Potraficie wytłumaczyć mi działanie tego bo ja nie wiem a szlag mnie trafia że ciągle zgaduje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: Magiczna kula! 10.12.05, 09:33 pobawilam sie tylko chwile, ale nie mam zielonego pojecia jak to dziala... ! Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: Magiczna kula! 10.12.05, 11:48 wielokrotnosc dziewiatki. plus zobaczcie, ze symbole sie zmieniaja za kazdym razem :ppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Magiczna kula! 10.12.05, 12:40 dokaldnie zobaczcie, ze dla liczb od 10 do 19, roznica to zawsze 9, a dla liczb 20-29 - to 18, 30-39 - 27 itd. ... no i dla roznic: 9, 18, 27, 36, 45... jest zawsze taki sam symbol tylko dla niepoznaki symbole sie zmieniaja za kazdym razem mi i mezowi zajelo zrozumienie tego jakies 10 minut wytezonego myslenia, a kmoaj siostra tylko spojrzala i w ciagu kilku sekund odpowiedziala o co chodzi zalamka Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Magiczna kula! 10.12.05, 20:25 dodam, ze moja siostra ma 13 lat... zawsze wszystkie zagadki logiczne rozwiazuje najszybciej w rodzinie, a myslalam, ze to ja mam drobny talent matematyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: Magiczna kula! 10.12.05, 13:21 Faktycznie! malo spotrzegawcza jestem, bo nie zauwazylam, ze symbole sie zmieniaja... a juz chcialam wziasc kartke i zapisywac wyniki aby doszukac sie zasady, wtedy bym sie chyba dopatrzyla. Odpowiedz Link Zgłoś