Dodaj do ulubionych

KATOWICE/ CHORZÓW ['] ['] [']

29.01.06, 15:17
...
Obserwuj wątek
    • murken Re: KATOWICE/ CHORZÓW ['] ['] ['] 29.01.06, 15:48
      Przerażające jet to ,co sie stało.Należy poza tym zastanowić sie nad zakupami w
      hipermarketach. [`] [`] [`]
      • gosia152 Re: KATOWICE/ CHORZÓW ['] ['] ['] 29.01.06, 15:58
        to przerażające, to prawda sad(
        ale co do rzeczy maja zakupy w hipermarketach?
        • murken do Gosi 29.01.06, 16:16
          Hipermarkety też są wielką halą i takie sytuacje są jak najbardziej
          możliwe.Miedzy innymi w zeszłym roku zawaliła sie część dachu hipermarketu w
          Niemczech.Mam tylko nadzieje,że dachy hipermarketów w Polsce są odśnieżane no i
          projekty architektoniczne uwzgledniają dodatkowy ciężar lodu i śniegu.
          • justin301 Re: do Gosi 29.01.06, 16:47
            Ależ oczywiście, ze uwzględniają chyba w zeszłym roku zawalil sie dach w jakimś
            markecie budowalnym w Gdańsku i tak z bliskich mi okolic to dach sali
            gimnastycznej przy szkole w tym roku. A może wystarczyło wziąć wynająć 2 gości
            zapłacić parę groszy i zepchnąć ten śnieg z dachu i tyle nieszczęścia dałoby
            się uniknąć. Ja studiowałam w Katowicach i mam z tego miasta tyle miłych
            wspomnień i chyba dlatego jest mi jeszcze smutniej. Sama przeżyłam w ubiegłym
            roku w lipcu jak bylam w ciąży straszny wypadek mojego męża - w sumie to cud,
            że żyje i moje dziecko ma ojca teraz.
            • gosia152 Re: do Gosi 29.01.06, 18:23
              taka tragedia mogla zdarzyć sie wszędzie, w hipermarkecie, na basenie, w
              kościele gdziekolwiek gdzie nad glowami znajdzie się płachta dachu, i co
              wszędzie mam wpadać w paranoję, że coś mi spadnie na glowę?
              nieprzesadzajmy z wyciąganiem takich wnioskow[*]
              • hanna26 Re: do Gosi 29.01.06, 23:43
                W kościele raczej nie. Kościoły mają przeważnie spadziste dachy, z których
                nadmiar śniegu się zsuwa. Zagrożenie stanowią budynki o płaskich dachch.
    • kolagulka Re: KATOWICE/ CHORZÓW ['] ['] ['] 30.01.06, 12:18
      Zapalam świeczkę... [']
      • gosia152 Re: KATOWICE/ CHORZÓW ['] ['] ['] 30.01.06, 20:48
        skończmy już....
    • aisza24 Re: KATOWICE/ CHORZÓW ['] ['] ['] 01.02.06, 11:36
      To niesprawiedliwe..........i godne kary

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka