Dodaj do ulubionych

Wózek-Haux Trax Merlin 4

05.02.06, 20:45
Co sądzicie o tym wózku? Znacie ta firmę?
Obserwuj wątek
    • agat78 Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 05.02.06, 20:46
      tu stronka na allegro
      www.allegro.pl/show_item.php?item=83276001
      • kapuhy_a Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 05.02.06, 21:17
        Sama azwróciłąm uwagę na ten wózek bardzo mi się podoba.Niestety jest poza moim
        zasięgiem finansowym..ale gdybym mogła sobie na niego pozwolić to byłby mój... smile
      • justynapio Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 05.02.06, 21:20
        cześć

sama zastanawiałam się nad tym wózkiem. Można go zobaczyć w Świecie Dziecka w
        Warszawie na Towarowej. Jest tylko jeden problem, jest to wózek sprowadzony z
        Niemiec, nie ma w Polsce serwisu, więc gdy coś się dzieje to nie wiadomo co
        dalej. W sklepie powiedzieli mi że jak narazie nie ma reklamacji- wózek jest w
        sprzedaży od 3 miesięcy smile
        Pozdrawiam
    • agat78 Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 05.02.06, 22:15
      To ile on kosztuje normalnie w sklepie?
      Ja mieszkam w okolicach Szczecina więc musiałabym tam poszukać.
      Możecie mi cos więcej jeszcze powiedzieć?
      Ja narazie zastanawiam się nad deltimem i roanem. Ten wpadł mi w oko całkiem
      przypadkiem i spodobał mi się strasznie smile
      • agac11 Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 06.02.06, 08:21
        Agat78 przepraszam jeśli można spytać piszesz ,że mieszkasz w okolicy Szczecina
        możesz napisać gdzie ,bo ja pracuję w Szczecinie a również mieszkam w okolicy.
        • agat78 do agac11 06.02.06, 09:55
          Mieszkam w Choszcznie. 75 km od Szczecina. To prawie w jego okolicy wink
    • anja.t Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 06.02.06, 08:49
      Moja koleżanka ma Hauck'a ale inny model. Merlin mi się podoba ale się zraziłam
      widząc co się stało z wózkiem koleżanki. Jest sztywny, tapicerka strasznie
      wyblakła, jakaś taka mało trwała, koła skzypią. Ona ten wózek miała jako
      dodatkowy,a wygląda jakby był uzywany przez kilkoro dzieci. Bys może ten Merlin
      jest lepiej dopracowany.
      • agat78 do anja.t 06.02.06, 09:56
        Ja go widze pierwszy raz i do tego w necie. Podoba mi sie, ale się na niego nie
        zdecydowałam. Narazie szukam opinii. Dzięki za odp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka