pola333 06.04.06, 08:55 planujecie jakies dluzsze wietrzenie pociech? bo ja juz nie moge sie doczekac. byle tylko byla pogoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodzio_k Re: Dlugii weekend 06.04.06, 09:52 my jedziemy do czech w skalne miasta i u nas w polsce te rejony czyli. nasze skalne miasta , góry stołowe. Mam nadzieje ze pogoda i julia sie dobrze spisza. jedziemy duza ekipą znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
sani14 Re: Dlugii weekend 06.04.06, 10:13 my mamy plany imprezowo - ceremonialno - rodzinne i po raz pierwszy w życiu chciałabym żeby było już po tym weekendzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: Dlugii weekend 06.04.06, 10:21 my jedziemy do kalisza do rodziny meza, nie lubie tam jezdzdic no ale po takim dlgim siedzeniu na d.. w jednym miejscu, nawet z tego sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
doris_doris1 Re: Dlugii weekend 06.04.06, 10:25 my jedziemy na Roztocze w okolice zwierzynca na wyjazd rowerowy. bedzie to takie pierwsze przetarcie wyjazdowe przed wakacjamiDo tej pory jeszcze nie wyjezdżalismy z Oliwka wiec dla całej rodzinki bedzie to przezycieJedziemy sporą grupą (15 osób), wiekszość bedzie rowerowac, a reszta - mamuski nianczyć mam nadzieję, ze mnie też uda się troszku popedałowaća małą pod czujnym okiem tatusia na chwil parę zostawic A własnie wiecie w jakim szkoku byłam jak rezerwowalismy miejsca?!No po prostu szczęka mi opadła jak pani (bo to agroturystyka) krzyknęła sobie połowę ceny za dziecko. Bo jedzie 2 dzwieci: Oliwka i synek znajomych. pani powiedziala, ze jej sie inacej nie opłaca, a w kientach przebiera jak w ulęgałkach wiec wyszło na to ze łaske na m robi. normalnie to bym z pania gadac nie chiała ale wszędzie gdzie dzwonilismy juz było zajete wiec nie mielismy wyjścia No szok! No ale niewzne, cięszę sie strasznie ze jedziemy bo ostani wyjazd to prawie rok temu zaliczyłam i do tego juz byłam mało "sportowa" z wiadomych przyczyn wazne tylko by była pogoda!!! no i zeby Oliwce sie podobało No i zapowiada się ciekawie... ```````````````` Pozdrawiam, Dorota i Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś