aisza24 23.04.06, 10:25 macie jeszcze? bo u mnie ja troche jeszcze widac, kiedy zniknie? Co ciekawe, moj synek tez ma delikatna na brzuszku od urodzenia. jemu to chyba zejdzie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tin_t Re: Krecha na brzuchu 23.04.06, 11:59 ja mam ledwie widoczną. ale jest. może jak skończę karmić zniknie, co? jak hormony wrócą do normy?? Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia.woj Re: Krecha na brzuchu 23.04.06, 17:13 Ja po pierwszej ciąży miałam baaardzo długo i do tego bardzo widoczną.Córka zresztą też, a teraz po drugim dziecku już jej wcale nie widać.U Olunia też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ula233 Re: Krecha na brzuchu 23.04.06, 20:16 ja po porodzie szorowałam ta kreche gąbka jak głupia, bo mnie denerwowała. Teraz juz nie mam po niej śladu Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: Krecha na brzuchu 23.04.06, 20:19 ja jeszcze mam ledwo widoczna,ale jest Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: Krecha na brzuchu 24.04.06, 09:59 od poczatku byla ledwo widoczna bo mimo karmienia piersia okres dostalam juz miesiac po porodzie i od tego czasu jest regularnie. to chyba sprawa hormonow, trzeba przeczekac Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: Krecha na brzuchu 25.04.06, 20:39 Ja miałam dziwnie, bo krecha pojawiła mi się dopiero po porodzie i miałam ją ze dwa miesiące. Ale słaba była. Odpowiedz Link Zgłoś
doris_doris1 Re: Krecha na brzuchu 26.04.06, 09:43 ja jeszcze mam, fakt, ze słabo ja widać ale się z nia i tak nie lubię:/. Ale z tego co piszecie wynika, ze krecha jest skorlowana z brakiem @ i karmieniem piersią -czyli hormony. A poniewaz karmię jeszcze Oliwkę piersią (choc nie tylko rzecz jasna ) to mam krechę i nie mam jeszcze @. Czyli do czasu pojawienia się okresu krecha bedzie . W kazdym razie wolę chyba kreche niz @ ))) Odpowiedz Link Zgłoś