Dodaj do ulubionych

lody - czy można jeść?

25.06.06, 18:22
Dziewczyny, czy można jesć lody jak się karmi piersią? Od kilku dni mam
ochotę na big milka, może być bez czekolady ale nie wiem czy to nie zaszkodzi
małej. Po akcji z bananem boję się spróbować bez konsultacji.
Obserwuj wątek
    • olutek_m Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 18:46
      Ja jem lody z czekoladą. Oraz czekolade samą. Mała nie reauje na nią. Na
      orzeszki tez nie ma alergii. Wydaje mi się, że spokojnie moszesz spróbować.
      Pozdrawiam!
      • agus-ka Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 18:55
        Dzięki Olu. Ja póki co zjadłam trochę czekolady, ale naprawdę mało, reakcji nie
        było. Teraz mam zamiar zjeśc ptasie mleczko, mam nadzieję, że też Tosia go
        polubismile
        • cleo1976 Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 20:42
          Ja wcinam lody bo po prostu je uwielbiam, dzisiaj wlasnie przed chwila
          wrocilismy ze spacerku podczas ktorego zafundowalam sobie wielki deser lodowy z
          truskawkami smile wczesniej jadlam same truskawki i lody i nic filipowi nie dolega
          ani po jednym ani po drugim smile
          • vanilia25 Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 21:07
            Spokojniesmile. Przeciez nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ja jem i
            czekolade i lody i truskawki i jest okismile. Wiec zycze smacznegosmile.
            • olutek_m Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 21:10
              Moja Mała ma wypke po truskawkach, ale za to wcinam czeresnie i koleczek (puk
              puk) nie masmile
              • vanilia25 czeresnie... 25.06.06, 21:15
                mniamu, mniamu. jeszcze nie jadlamsad. ponad tydzien temu kosztowaly w
                warzywniaku 22zl, to za drogo jeszcze. poczekam jeszcze chwilkesmile.
                • bogusia030 Re: czeresnie... 25.06.06, 21:25
                  ja też jem - lody, najczęściej właśnie big milki - to prawie jak mleczko ,
                  truskawki też,czereśni jeszcze nie próbowałam
                  • gniewkowiec Re: czeresnie... 25.06.06, 22:37
                    lodami się zajadam (może dlatego tak wolno chudnę?), truskawki jadłam i nic się
                    nie dzieje a czereśni nie próbowałam. Czekoladę jadłam ale Alicja była po niej
                    tyrochę niespokojna - na razie sobie odpuszczę.
    • babie_lato1 Re: lody - czy można jeść? 27.06.06, 19:02
      Wcinam lody na potęgę, ale wybieram raczej te "bezpieczne" - śmietankowe,
      waniliowe, jabłkowe - tak na wszelki wypadek smile po czekoladzie Janek słabo się
      miewał (wysypka). pewnosci nie mam czy po tym, ale zrezygnowałam. może szybciej
      schudnę...
      • agat78 Re: lody - czy można jeść? 27.06.06, 19:08
        Ja lody też wcinam na potęgę. I tez Big Milki i Big bambino, mniam mniam.
        Truskawki ze śmietaną pycha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka