agus-ka 25.06.06, 18:22 Dziewczyny, czy można jesć lody jak się karmi piersią? Od kilku dni mam ochotę na big milka, może być bez czekolady ale nie wiem czy to nie zaszkodzi małej. Po akcji z bananem boję się spróbować bez konsultacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olutek_m Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 18:46 Ja jem lody z czekoladą. Oraz czekolade samą. Mała nie reauje na nią. Na orzeszki tez nie ma alergii. Wydaje mi się, że spokojnie moszesz spróbować. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 18:55 Dzięki Olu. Ja póki co zjadłam trochę czekolady, ale naprawdę mało, reakcji nie było. Teraz mam zamiar zjeśc ptasie mleczko, mam nadzieję, że też Tosia go polubi Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 20:42 Ja wcinam lody bo po prostu je uwielbiam, dzisiaj wlasnie przed chwila wrocilismy ze spacerku podczas ktorego zafundowalam sobie wielki deser lodowy z truskawkami wczesniej jadlam same truskawki i lody i nic filipowi nie dolega ani po jednym ani po drugim Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 21:07 Spokojnie. Przeciez nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ja jem i czekolade i lody i truskawki i jest oki. Wiec zycze smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: lody - czy można jeść? 25.06.06, 21:10 Moja Mała ma wypke po truskawkach, ale za to wcinam czeresnie i koleczek (puk puk) nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 czeresnie... 25.06.06, 21:15 mniamu, mniamu. jeszcze nie jadlam. ponad tydzien temu kosztowaly w warzywniaku 22zl, to za drogo jeszcze. poczekam jeszcze chwilke. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia030 Re: czeresnie... 25.06.06, 21:25 ja też jem - lody, najczęściej właśnie big milki - to prawie jak mleczko , truskawki też,czereśni jeszcze nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkowiec Re: czeresnie... 25.06.06, 22:37 lodami się zajadam (może dlatego tak wolno chudnę?), truskawki jadłam i nic się nie dzieje a czereśni nie próbowałam. Czekoladę jadłam ale Alicja była po niej tyrochę niespokojna - na razie sobie odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: lody - czy można jeść? 27.06.06, 19:02 Wcinam lody na potęgę, ale wybieram raczej te "bezpieczne" - śmietankowe, waniliowe, jabłkowe - tak na wszelki wypadek po czekoladzie Janek słabo się miewał (wysypka). pewnosci nie mam czy po tym, ale zrezygnowałam. może szybciej schudnę... Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: lody - czy można jeść? 27.06.06, 19:08 Ja lody też wcinam na potęgę. I tez Big Milki i Big bambino, mniam mniam. Truskawki ze śmietaną pycha. Odpowiedz Link Zgłoś