julka3211 30.06.06, 11:09 przecież w tych koronkowych nie da się wytrzymać... Może któraś z was już kupowała jakiś "solidny i dobrze trzymający" i może coś polecić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalloway Re: jaki stanik? 30.06.06, 11:45 ja zawsz kupuję gładkie z fidzbinami nieusztywniane w marks&spencer. tylko tam jest to dostania rozmiar 32 c albo d. Chyba nazywają sie tshirt bra czy jakoś tak i są doskonałej jakości, długo służą. teraz nie wiem co zrobie, bo pod biustem nadal mi nie przybyło, a w biuście i owszem. fajne gładkie a dobrze trzymające staniki są o dziwi w cubusach i kappahlach, ale zawsze brakuje rozmiarów Odpowiedz Link Zgłoś
julka3211 Re: jaki stanik? 30.06.06, 11:48 no właśnie, kupić większy rozmiar również "podbiustowy"? chyba tak zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
dalloway Re: jaki stanik? 30.06.06, 11:52 To jest do kitu rozwiązanie, bo taki stanik źle trzyma. Niestety często innego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
nswiderska Re: jaki stanik? 30.06.06, 12:52 mi najbardziej pasuja staniki sportowe - czyli bez zadnych usztywnien i mocno elastyczne, ktore rosna razem ze mna. Ciazowe sa podobne tylko zwykle maja szersze ramiaczka i nie zawsze latem pasuja do wszystkiego. Te sztywne to nosze teraz tylko na specjalne okazje - imprezy na ktore musze sie lepiej ubrac! Odpowiedz Link Zgłoś
dalloway Re: jaki stanik? 30.06.06, 13:00 ja noszę nieusztywniane, ale koniecznie z fiszbinami. Sportowe dla mnie słabo trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
omni4 Re: jaki stanik? 10.07.06, 22:47 Ja polecam ten,super super super potem jak ulal do karmienia. www.allegro.pl/item113764438_alles_mama_new_elegancki_biustonosz_do_karmienia.html Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: jaki stanik? 11.07.06, 08:49 A ja lubię bez, he, he. A jak już coś wygodnie mi się chodzi i karmi w sportowych topach ( tydzień temu przestałam karmić !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
julka3211 Re: jaki stanik? 11.07.06, 11:53 na razie kupiłam triumpha mamabel, stanik rosnący z ciążą i jest całkiem fajny Odpowiedz Link Zgłoś