Dodaj do ulubionych

jaki stanik?

30.06.06, 11:09
przecież w tych koronkowych nie da się wytrzymać... Może któraś z was już
kupowała jakiś "solidny i dobrze trzymający" i może coś polecić.
Obserwuj wątek
    • dalloway Re: jaki stanik? 30.06.06, 11:45
      ja zawsz kupuję gładkie z fidzbinami nieusztywniane w marks&spencer. tylko tam
      jest to dostania rozmiar 32 c albo d. Chyba nazywają sie tshirt bra czy jakoś
      tak i są doskonałej jakości, długo służą. teraz nie wiem co zrobie, bo pod
      biustem nadal mi nie przybyło, a w biuście i owszem. fajne gładkie a dobrze
      trzymające staniki są o dziwi w cubusach i kappahlach, ale zawsze brakuje
      rozmiarów
      • julka3211 Re: jaki stanik? 30.06.06, 11:48
        no właśnie, kupić większy rozmiar również "podbiustowy"? chyba tak zrobię.
        • dalloway Re: jaki stanik? 30.06.06, 11:52
          To jest do kitu rozwiązanie, bo taki stanik źle trzyma. Niestety często innego
          nie ma.
          • nswiderska Re: jaki stanik? 30.06.06, 12:52
            mi najbardziej pasuja staniki sportowe - czyli bez zadnych usztywnien i mocno
            elastyczne, ktore rosna razem ze mna. Ciazowe sa podobne tylko zwykle maja
            szersze ramiaczka i nie zawsze latem pasuja do wszystkiego. Te sztywne to nosze
            teraz tylko na specjalne okazje - imprezy na ktore musze sie lepiej ubrac!
            • dalloway Re: jaki stanik? 30.06.06, 13:00
              ja noszę nieusztywniane, ale koniecznie z fiszbinami. Sportowe dla mnie słabo
              trzymają.
    • omni4 Re: jaki stanik? 10.07.06, 22:47
      Ja polecam ten,super super super potem jak ulal do karmienia.

www.allegro.pl/item113764438_alles_mama_new_elegancki_biustonosz_do_karmienia.html
    • marysiowamama Re: jaki stanik? 11.07.06, 08:49
      A ja lubię bez, he, he. A jak już coś wygodnie mi się chodzi i karmi w
      sportowych topach ( tydzień temu przestałam karmić !!!)
    • julka3211 Re: jaki stanik? 11.07.06, 11:53
      na razie kupiłam triumpha mamabel, stanik rosnący z ciążą i jest całkiem fajny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka