naranykota 23.08.06, 20:53 Czy ktoś z Was orientuje się czy w Polsce można dostać pluszaki z Ulicy Sezamkowej? Ach, mieć takiego Elmo w domu..... Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zitke Re: Ulica Sezamkowa 23.08.06, 21:01 aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=122820404 Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Ulica Sezamkowa 23.08.06, 21:02 hehe... a ja juz na Elmo patrzec nie moge... na kazdej pieluszce - elmo, w kazdym sklepie - taki Elmo, siaki Elmo, co spiewa, co sie wygina, co robi przewroty, co gada, co nic nie robi tylko siedzi nafaszerowany trocinami...INWAZJA ELMO!!!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
naranykota Re: Ulica Sezamkowa 23.08.06, 21:42 A co z innymi stworkami? Ciasteczkowy potwór na przykład. Też można dostać? Ciekawe czy (o ile w Polsce też są sklepy z pluszakami z sezamkowej),są dużo droższe niż w Stanach. Pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: Ulica Sezamkowa 23.08.06, 22:01 wejdz na allegro tam jest ich sporo.właśnie otworzyłam sobie stronkę z tymi stworkami. oto ona: www.allegro.pl/search.php?string=Elmo Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: Ulica Sezamkowa 23.08.06, 23:50 Maya uwielbia Ul Sezamkowa no i Elmo siedzi w domu Ma taka funkcje,ze jak sie go scisnie pod pachami to caly wibruje i sie smieje wolajac,ze ma laskotki Odpowiedz Link Zgłoś
naranykota Re: Ulica Sezamkowa 24.08.06, 08:06 Ale super A ile w Stanach kosztują te stwory? Jesli tu nie dostanę to pewnie poproszę kogośo przesłanie mi go. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Ulica Sezamkowa 25.08.06, 21:17 Przedzial cenowy jest wielki, ale mniej wiecej za $20 - $40 mozesz kupic wypasionego Elmo...hehe Grovera< Big Bird'a i inne postacie rowniez mozna dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
naranykota Re: Ulica Sezamkowa 25.08.06, 21:39 O kurcze, to nie tak tragicznie heeh, czytam to mężowi a on krzyczy z pokoju, że nic tylko musimy nabyć kartę kredytową i kupić przez internet. Czemu nie? a nie jeszcze niedawno nie byłam zwolenniczkąkart kredytowych... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś