Dodaj do ulubionych

Dobry angielski ciuchland wa-wa, pomocy

05.09.06, 12:15
Podpowiedzcie gdzie można znaleźć fajne używane rzeczy w Warszawie, dobrych marek.Moja mała powyrastała z wszystkiego, teraz muszę sprawić garderobę jesienną, a wiadomo, że byle spodenki kosztyją 25-30 zł, po dwóch praniach szmata.Jestem spoza Warszawy, Jęśli znacie adresy dobrych sklepów z angielską odieżą, to proszę o nazwę ulicy.
Obserwuj wątek
    • paulinka84 Re: Dobry angielski ciuchland wa-wa, pomocy 05.09.06, 12:23
      Nie jestem z Warszawy, ale polecam niektóre ciuszki ze sklepów pepco. Kupiłam
      ostatnio 2 pary spodni za 20 - 25 zł. i są tak samo dobre gatunkowo jak spodnie
      wójcika czy mariquity.
      • filimoni Re: Dobry angielski ciuchland wa-wa, pomocy 05.09.06, 16:07
        Ja wszystko kupuję Ignasiowi w ciucholandzie na Powsińskiej róg Bonifacego. Na
        górze jest pizza hut a na dole 2 sklepy z ciuchami i chodzi o ten na przeciwko
        schodów. W najbliższy poniedziałek będzie dostawa ale w ciągu kolejnych dni
        dokładają ciuszki, więc wcale nie jest powiedziane ,że w dniu dostawy są
        najfajniejsze. Kupiłam tam mnóstwo rzeczy next , gapa i early days.
        Pozdrawiam- Ania
        • kulusia filimoni ! 07.09.06, 22:30
          hej!z inej beczki-mieszkasz gdzies w okolicy sadyby? ja mieszkam na stegnach a na sadybie kolo parku mieszka jeszcze jedna wrzesniowa mama-anniia!!moze sie kiedys spotkamy na spacerze jakims?ja teraz wyjezdzam na 2 tyg ale w pazdzierniku...
          pozdrawiam mokotowskosmile)
    • lolita27 Re: Dobry angielski ciuchland wa-wa, pomocy 06.09.06, 12:45
      czorajk bylam w nocym ciucholandzie na Żelaznej rog solidarnosci. Tam na rogu
      jest jeden stary i teraz powstaly za nim dwa nowe. Dalej an Ogrodowej tez sa
      dwa. Ceny 40-54 zl kg, ale ciuszki pierwsza klasa, oczywiscie w dniu dostawy i
      ajk sie akurat cos trafi. Wczoraj kupilam glownie Nexta i George , bluzeczki,
      sukieneczke, ogrodniczki, bluze smile)
      Polecam
    • alza73 Re: Dobry angielski ciuchland wa-wa, pomocy 06.09.06, 13:32
      proponuję zakupić zestaw na allegro, ja tak zrobiłam i udało się kupić bardzo
      fajny zestawik, w sumie wyszło jakieś 5 zł za sztukę. Trzeba tylko śledzić
      aukcje i najlepiej "zasadzić" się na te, które kończą się o nieprzyzwoitej
      porze, wtedy jest szansa na bardzo tani zakup (z przesyłką do domu).
    • sylwia_zi Re: Dobry angielski ciuchland wa-wa, pomocy 06.09.06, 20:20
      taniej niz na allegro wychodzi sklep na wage, jesli masz zamiar kupowac
      bluzeczki, spodenki, kiecki, cos co mało waży
      Ja kupuję na żoliborzu. Ale w tych sa to raczej ciuchy z przypadku, nie ma wiec
      sensu tam Cie wysyłaćwink
      Polecam za to sklepik na bazarku na broniewskiego, tam sa po 5 zl za sztuke jak
      jest wyprzedaz, wszystko jest uprane i uprasowane i kobieta sprzedaje tylko
      dzieciece. Wszsycy wiedza gdzie to jest jak juz trafisz na bazarekwink
      poza tym poznałam dziewczyne co handluje ciuchami używanymi tylko dzieciecymi,
      na pewno jest na bazarku na kole, to sie chyba w niedziele odbywa, tam prywatni
      ludzie za grosze odsprzedaja ubranka. Ona tez handluje w Konstancinie.
      Jak chcesz na priva wysle Ci do niej telefon -mi proponowała spotkanie z
      ciuchami w takim rozmiarze jaki nosi mała, ale ja mam tego tyle ze 3
      dziewczynki bym obdzielila, hihi
      • tadziewczyna Re: Dobry angielski ciuchland wa-wa, pomocy 07.09.06, 10:00
        sylwia_zi,
        wyslij i mi prosze ten tel. na gazetowy

dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka