10.09.06, 18:57
Wiem, wiem - o zabawkach było sporo, ale obiecuję, że o tych poniżej niesmile
bynajmniej w wątku o prezentach na roczek nic nie byłosmile
Pytanko: może któraś z wrześnióweczek ma jakąś zabawkę z listy poniżej?
My jeszcze przed roczkiem, i tak szukam od paru dni na Allegro czegos "super
wyjątkowego"..smile) Kupiłabym ten domek z FP,o którym była mowa w innych
wątkach, ale jest za drogi..
Proszę o opinię dziewczyny!smile

tańcząca zebra
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=125109947
Goofy I z Little Tikes
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=123341876
"wc" w FP
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=123490734
klocki wraz ze stoliczkiem
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=124497332
Aga
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Zabawki 10.09.06, 19:08
      z tego wszystkiego mysllbym nad koockmi. 170 zl z nocnik nie dlabym w zyciu,
      goofy, nic specjalnego, zyrf wyglda ciekwie, ptnie ty7lko cz dla ns doroslycgh
      czy tez dla dzieci.
      generalnie drogie te zabwki. zawsze wybieram tnsze, bo syn szybko z jednej
      przezuca sie na inna, a stara laduje w kacie.
      • aga.roro Re: Zabawki 10.09.06, 19:17
        drogie, ale mały miał od początku z tych drobniejszych zabawek dużo po mojej
        bratanicy (pluszaki,gryzaki itp) więc mając wolną kasę na zabawkę kupowaliśmy
        jakąś taką porządną (wg nas oczywiście) i to z myślą, że jak "wyrośnie" z danej
        zabawki to wystawiamy na Allegro.. W ten sposób znaczna część pieniędzy wraca i
        przeznaczana jest na kolejne większe zabawki.. Tak zrobiliśmy z matą Tiny Love -
        kupiona za 279+łuk TL gratis, a sprzedaliśmy za 210 zł, huśtawkę FP kupiliśmy
        za 440.. i tyle samo nam oddali (na koniec się zepsuła-reklamacja-zwrot
        pieniędzy).
        uff ale się rozpisałam, chyba się jakoś tak niechcący tłumaczyłam, ze zabawki
        drogie..hehsmile)
        Dzięki za opinie, zebra to nie wiem czy się sama jakoś rusza czy pod wpływem
        dziecka.
    • w1paula Re: Zabawki 10.09.06, 22:08
      Hubcik dostał dziś na roczek od nas łaśnie tą zebrę. Trudno powiedzieć czy
      jest z niej zadowolony bo dopiero kilka godzin ją ma. Zainteresowany był a jak
      wsadziliśmy ta strasznie mu sie podobało. Myślę, że warta jest swojej kwoty bo
      posłuży dłużej - aż do 3 lat.
      • zitke do w1paula 10.09.06, 22:34
        jak mozesz zdaj relacje jak Hubcik pobawi sie nia dluzej . My roczek mamy za 3
        tygodnie i zastanawiamy sie nad kupnem dla malej tej zebry.
        Pozdrawiam

Anastazja ma juz...
        • andrea771 Re: do w1paula 11.09.06, 05:37
          Te ostatnie klocki ma moja kolezanka.Sa swietne.Bardzo podoba mi sie pojemnik
          pod stoliczkiem,bo latwo jest utrzymac klocki w porzadku i nie pogubic.Poza
          tym na jednej z platform jest taka opcja,ze ustawione figurki(klocki) sa w
          ruchu.Sama zamierzam je kupic.Mieszkam w USA i troche zdziwiona jestem cenami
          zabawek.Sa one bardzo drogie w Polsce.Opisywane klocki kosztuja tutaj okolo
          $50,ale widzialam na wyprzedazy za $15 dla troche wiekszyc dzieci.
    • sani14 Re: Zabawki 11.09.06, 09:28
      Tytusek dostał na roczek krzesełko:
      aukcja.onet.pl/show_item.php?item=124520943
      i bardzo mu się podoba - gra świeci i mówismile
      • bozena771 Re: Zabawki 14.09.06, 10:52
        Ja polecam z FISHER PRICE szczeniaczka uczniaczka. Jest rewelacyjny! Cena około
        120 zł. Spiewa, wylicza zachęca do powtarzania. Jest słodki. Polecam Wam
        dziewczyny! Mam też chec na krzesłko ale chyba nie ma się co zastanawiać tylko
        kupić i juz.
      • maretina Re: Zabawki 14.09.06, 12:55
        krzeslo super. niestety moje dziecko olewa to co sie podoba mamusi i tatusiowi.
        wlsnie wrcam ze sklepu. na roczek od ns syn dostnie traktor z przyczepa, na
        ktorej sa wiejskie zwierztk. kiedy sie je przycisnie zwierzatka wydja
        charakterystyczne dla nich odglosy. trktor swieci, warczy itd.... generalnie
        horror , ale maly takie cuda lubi...
        jak znm zycie to cudo i tak przegra z rondlem lub kapciem tatysmile
    • w1paula Re: Zabawki 14.09.06, 22:41
      Zebra jest u nas już kilka dni i Hubcikowi sie nie znudziła. Sam do niej
      podchodzi, wsiada na nią i chce żeby go bujać. Ma jeszcze za krótkie nóżki żeby
      sam się odbijał. Albo podchodzi i kręci tym walcem na głowie a on świeci i gra
      a Hubcik tańczy. Bardzo jestem zadowolona z wyboru zabawki tym barzdiej że
      zpewnością posłuży na dłużej
      • zitke Re: Zabawki 14.09.06, 22:44
        no to mamy zebre w domu smile akurat sie zlozylo ze moja mama wracala ze stanow i
        przywiozla zabawke smile zobaczymy jak sie bedzie sprawowala ... narazie mala jej
        jeszcze nie widziala .

Pozdrawiam
        • w1paula Re: Zabawki 14.09.06, 23:08
          To fajnie. No i wyszło taniej niż z allegro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka