Dodaj do ulubionych

problem z cera

11.09.06, 21:47
wyskoczyła mi opryszczka po jednej stronie na policzku jak nastolatce, czy
macie taki problem, czego powinnam uzywac?
Obserwuj wątek
    • kania_kania Re: problem z cera 12.09.06, 08:49
      Opryszczka? czy po prostu pryszcze?

Ja mam caly czas jakies problemy, glownie na brodzie. Staram sie trzymac to
      wszystko w jakims porzadku, ale gdzie tam... Polecam krem Vichy Normaderm na
      noc. Troche kosztuje, ale efekty rewelacyjne smile

Kania
      • pinacolada77 Re: problem z cera 12.09.06, 11:28
        No ja tez mam ale po prostu pryszcze jak nastolatka. Zła jestem jak cholera. Mąż
        sie ze mnie śmieje, że pewnie sie nie myjesmile)
        Zabic i udusić.
        • dakota123 Re: problem z cera 12.09.06, 11:37
          Mi też wylazło parę pryszczy,głównie na policzkach i brodzie.I gdzie ta
          promienna cera którą miałyśmy się cieszyć w ciąży??
          • donzab81 Re: problem z cera 12.09.06, 13:09
            No niestety moja cera też wygląda strasznie pryszcz tu i tam ,a ja w piątek i
            sobote ide na wesele i jak tu wyglądać ładnie?
            • kutikula11 Re: problem z cera 12.09.06, 13:30
              witam dziewczęta..no, wiedzę że nie jestem sama..ja mam ten sam problem co
              Wy...zaatakawało mnie na czole(dobrze,ze od niedawna mam grzywkę-to tak bardzo
              nie widać ;o))ale niestety i brodzie nie oszczędziło...a miala byc piękna cera
              i lśniące włosy..hehe...moja mamcia mówi,że skoro mam pryszcze,to córka mi
              odbiera urodę, a niech tam odbiera, ja tak marzę o córuni...;o))pozdrawiam
              • dakota123 Re: problem z cera 12.09.06, 14:30
                Mi mówią to samo ale ja tam swoje wiemwink))W pierwszej ciąży nie miałam ani pół
                pryszcza i urodziłam śliczną dziewczynkę więc może u mnie działa to w drugą
                stronę i teraz będzie chłopczyk??
                • niunka24 Re: problem z cera 12.09.06, 14:34
                  hehe
                  mam to samo, tragedia, teraz, w 17 tyg. jest na szczęście trochę lepiej,działam
                  zgodnie z poleceniem kosmetyczki-częste delikatne peelingi,maseczki, krem la
                  roche-posay. Ginka kazała mi chodzić do kosmetyczki,ewentualnie,jak będzie
                  strasznie,do dermatologa...
                  i czekać aż przejdziesmile
                  a co do płci i pryszczy,u mnie na 90% ma być chłopczyk
                  pozdrawiam!
                  • doso1 do niunka24 12.09.06, 15:49
                    Czy moglabys podac nazwe tego kremu z la roche-posay? Ja uzywalam do tej pory
                    Normaderm Vichy, ale jakos nie specjalnie na mnie dziala. I wlasnie ostatnio
                    zaczelam sie zastanawiac nad ta firma. Mam 2 inne kremy od nich i sa ok. Ale
                    nie wiem jaki jest dobry przy wlasnie takich problemach.
                • doso1 Re: problem z cera 12.09.06, 15:46
                  Mnie w pierwszej ciazy tez wysypalo i mam synka. teraz jest jeszcze gorzej i
                  podobno tez ma byc chlopak. Wiec jestem kolejna, u ktorej ten przesad sie nie
                  sprawdza smile
                  • reninka72 Re: problem z cera 12.09.06, 17:37
                    A ja w zyciu nie mialam lepszej cery. Jak mi jakis drobiazg wyskoczy, smaruje
                    sie pasta cynkowa i zaraz znika. Niech zyje ciaza!
                    • princessa1 Re: problem z cera 12.09.06, 19:05
                      Ja mam strasznie obsypany dekolt i plecy, twarz tylko trochę.
                      Właśnie kończę brać luteinę, może teraz mi się polepszy?
                      • marti_ka82 Re: problem z cera 12.09.06, 19:12
                        a ja na takie mizany skórne polecam zieloną glinkę smile jest bardzo ksuteczna, w
                        100% naturalna, ma mnostwo mikroelementow w tym cynk smile i naprawde szybko
                        zwalacza wszelkie zmiany skórne => www.wizaz.pl/images/beata/glinka/
                        ja stosuje i jestem bardzo zadowolona smile
                      • dakota123 Re: problem z cera 12.09.06, 19:17
                        Myślisz że to przez luteinę te nasze bolączki??Może faktycznie,czas brania
                        zgadzał by się z wystąpieniem pierwszych "gości".Jutro na szczęście biorę
                        ostatnią tabletkę i mam nadzieję że problem zniknie!!!Pozdrawiam
                        • princessa1 Dakota 12.09.06, 21:01
                          tak gdzieś wyczytałam, że luteina może powodwoać problemy z cerą, ja też kończę
                          opakowanie w tym tyg. i wtedy zobaczymysmile
                • ola33333 Re: problem z cera 12.09.06, 19:37
                  A ja mialam problemy z cera przed ciaza, a teraz mniej. Czy to znaczy, ze
                  bedzie dziewczynka ?

Pozdrawiam !
                • kamilla77 Re: problem z cera 13.09.06, 18:01
                  wlasnie dokladnie to samo jest u mnie. W pierwszej ciazy cera mi sie nawet
                  poprawila, wszysycy mowili ze na chlopca, a urodzilam dziewczynke. Teraz jestem
                  w drugiej ciazy i cera mi sie pogarsza, tez mysle ze to mo ze u mnie dziala w
                  druga strone. Moze na chlopca wlasnie brzydne smile
    • rengur Re: problem z cera 13.09.06, 19:12
      I dlatego nie należy wierzyć w przesądy smile Moje 2 siostry w ciąży miały piękną
      cerę, cały czas ani jednej krostki, a mają już razem 3 dziewczynki. Moja
      koleżanka była obsypana pryszczami od połowy ciąży i ogólnie zmieniła się na
      niekorzyść i teraz ma 2 miesięcznego synka. U mnie (17tc) właśnie pojawiły się
      pierwsze po kilku latach pryszcze... Co się urodzi? jeszcze nie wiem, ale
      raczej moje przeczucia w stronę chłopaczka zmierzają smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka