mikaa25 11.09.06, 21:47 wyskoczyła mi opryszczka po jednej stronie na policzku jak nastolatce, czy macie taki problem, czego powinnam uzywac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kania_kania Re: problem z cera 12.09.06, 08:49 Opryszczka? czy po prostu pryszcze? Ja mam caly czas jakies problemy, glownie na brodzie. Staram sie trzymac to wszystko w jakims porzadku, ale gdzie tam... Polecam krem Vichy Normaderm na noc. Troche kosztuje, ale efekty rewelacyjne Kania Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: problem z cera 12.09.06, 11:28 No ja tez mam ale po prostu pryszcze jak nastolatka. Zła jestem jak cholera. Mąż sie ze mnie śmieje, że pewnie sie nie myje) Zabic i udusić. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: problem z cera 12.09.06, 11:37 Mi też wylazło parę pryszczy,głównie na policzkach i brodzie.I gdzie ta promienna cera którą miałyśmy się cieszyć w ciąży?? Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: problem z cera 12.09.06, 13:09 No niestety moja cera też wygląda strasznie pryszcz tu i tam ,a ja w piątek i sobote ide na wesele i jak tu wyglądać ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kutikula11 Re: problem z cera 12.09.06, 13:30 witam dziewczęta..no, wiedzę że nie jestem sama..ja mam ten sam problem co Wy...zaatakawało mnie na czole(dobrze,ze od niedawna mam grzywkę-to tak bardzo nie widać ;o))ale niestety i brodzie nie oszczędziło...a miala byc piękna cera i lśniące włosy..hehe...moja mamcia mówi,że skoro mam pryszcze,to córka mi odbiera urodę, a niech tam odbiera, ja tak marzę o córuni...;o))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: problem z cera 12.09.06, 14:30 Mi mówią to samo ale ja tam swoje wiem))W pierwszej ciąży nie miałam ani pół pryszcza i urodziłam śliczną dziewczynkę więc może u mnie działa to w drugą stronę i teraz będzie chłopczyk?? Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: problem z cera 12.09.06, 14:34 hehe mam to samo, tragedia, teraz, w 17 tyg. jest na szczęście trochę lepiej,działam zgodnie z poleceniem kosmetyczki-częste delikatne peelingi,maseczki, krem la roche-posay. Ginka kazała mi chodzić do kosmetyczki,ewentualnie,jak będzie strasznie,do dermatologa... i czekać aż przejdzie a co do płci i pryszczy,u mnie na 90% ma być chłopczyk pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 do niunka24 12.09.06, 15:49 Czy moglabys podac nazwe tego kremu z la roche-posay? Ja uzywalam do tej pory Normaderm Vichy, ale jakos nie specjalnie na mnie dziala. I wlasnie ostatnio zaczelam sie zastanawiac nad ta firma. Mam 2 inne kremy od nich i sa ok. Ale nie wiem jaki jest dobry przy wlasnie takich problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: problem z cera 12.09.06, 15:46 Mnie w pierwszej ciazy tez wysypalo i mam synka. teraz jest jeszcze gorzej i podobno tez ma byc chlopak. Wiec jestem kolejna, u ktorej ten przesad sie nie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: problem z cera 12.09.06, 17:37 A ja w zyciu nie mialam lepszej cery. Jak mi jakis drobiazg wyskoczy, smaruje sie pasta cynkowa i zaraz znika. Niech zyje ciaza! Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: problem z cera 12.09.06, 19:05 Ja mam strasznie obsypany dekolt i plecy, twarz tylko trochę. Właśnie kończę brać luteinę, może teraz mi się polepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: problem z cera 12.09.06, 19:12 a ja na takie mizany skórne polecam zieloną glinkę jest bardzo ksuteczna, w 100% naturalna, ma mnostwo mikroelementow w tym cynk i naprawde szybko zwalacza wszelkie zmiany skórne => www.wizaz.pl/images/beata/glinka/ ja stosuje i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: problem z cera 12.09.06, 19:17 Myślisz że to przez luteinę te nasze bolączki??Może faktycznie,czas brania zgadzał by się z wystąpieniem pierwszych "gości".Jutro na szczęście biorę ostatnią tabletkę i mam nadzieję że problem zniknie!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Dakota 12.09.06, 21:01 tak gdzieś wyczytałam, że luteina może powodwoać problemy z cerą, ja też kończę opakowanie w tym tyg. i wtedy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: problem z cera 12.09.06, 19:37 A ja mialam problemy z cera przed ciaza, a teraz mniej. Czy to znaczy, ze bedzie dziewczynka ? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77 Re: problem z cera 13.09.06, 18:01 wlasnie dokladnie to samo jest u mnie. W pierwszej ciazy cera mi sie nawet poprawila, wszysycy mowili ze na chlopca, a urodzilam dziewczynke. Teraz jestem w drugiej ciazy i cera mi sie pogarsza, tez mysle ze to mo ze u mnie dziala w druga strone. Moze na chlopca wlasnie brzydne Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: problem z cera 13.09.06, 19:12 I dlatego nie należy wierzyć w przesądy Moje 2 siostry w ciąży miały piękną cerę, cały czas ani jednej krostki, a mają już razem 3 dziewczynki. Moja koleżanka była obsypana pryszczami od połowy ciąży i ogólnie zmieniła się na niekorzyść i teraz ma 2 miesięcznego synka. U mnie (17tc) właśnie pojawiły się pierwsze po kilku latach pryszcze... Co się urodzi? jeszcze nie wiem, ale raczej moje przeczucia w stronę chłopaczka zmierzają Odpowiedz Link Zgłoś