stokrotka781 17.10.06, 19:05 Hej dziewczyny, Jesli ktoras ma czas i ochote obejrzec sobie troche zjęć mojego synka urodzonego 2 maja to zapraszam: picasaweb.google.com/pawel.paduch/ Jakby Wam nie wchodzilo to skopiujcie i wklejcie adres. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahoff Re: Zdjęcia mojego Antka 17.10.06, 19:24 Wspaniale zdjontka Dzidziulek słodk i ładniusi - gratulacje A jak zrobic taki fajny pokaz zdjontek? Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka781 Re: Zdjęcia mojego Antka 17.10.06, 20:04 Dzięki . Jesli chodzi o pokaz to zajmuje sie tym moj maz, bo ja kompletnie sie nie wyznaje w tych sprawach. Ale najpierw musi Cie ktos zaprosic do google, fizycznie ktos kto ze znajomych ma konto na google musi Ci wyslac zaproszenie. I jak tam juz sie znajdziesz, to jest tam opcja picassweb czy jak tam to sie nazywa i tam sie te zjecia umieszcza. Trwa to krotko i jest latwe (tak mowi moj maż), tak wiec rzeczywiscie jest to fajna stronka. Tylko to zaproszenie to mozna wyslac do jednej osoby. Albo przynajmniej tak mi sie wydaje . Jak wroci M to sie zapytam i ewentualnie uzupelnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Prosze o wiecej informacji 17.10.06, 21:23 Ja chcialabym zrobic album mojej Gabrysi, ale nie bardzo wiem jak sie za to zabrac. Mialam raz album internetowy, ale okazalo sie, ze jest banalny dostep do niego bez podawania hasla, mimo ze przy zakladaniu tego albumu wymagany byl login i haslo. Brzmi paradoksalnie ale skasowalam po tym wszystkim caly utworzony album (az mi bylo szkoda, bo tyle pracy wlozylam, zeby fajnie wygladal). Stokrotka napisz jak dokladnie zalozyc taki album, kurcze bo Twoj jest fantastyczny. Slicznego masz synka, bedzie mial super pamiatke Czekam na szczegoly i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka781 Re: Prosze o wiecej informacji 18.10.06, 10:17 hej Dziewczyny, Chyba Wam bardzo nie pomoge. Pytalam meza i faktycznie to wyglada tak jak WAm pisalam. Trzeba sobie utworzyc konto mailowe na gmail. I tam jak sie to tworzy to jest do sciagniecia ten program picassweb do robienia galerii. Mysle, ze jak ktos sie troche orientuje to sbie poradzi, choc moj maz jest informatykiem . Najgorsze jest jednak to, ze trzeba miec zaproszenie zeby utworzyc sobie to konto na gmailu (googlemailu). A liczba zaproszen jaka mozna wyslac jest podobno losowa i ja na przyklad mialam 0. Moj M dostal to zaproszenie od kolegi z pracy, ktorego ktos tam zaprosil. Tak wiec musi Was tam ktos zaprosic, bo inaczej nie da rady. Ja niestety nie pomoge, bo wszystkie zaproszenia juz wyczerpane (tzn meza, bo ja nic nie mialam). Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka781 Re: Prosze o wiecej informacji 18.10.06, 10:28 Ten program Picasa znajdziecie na stornie www.google.pl tam pod napisem jest opcja "wiecej" i tam w narzedziach jest ten program picasa do obrobki zdjec. Tylko bez tego konta na gmailu maz mowi, ze sie go nie da zainstalowac czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Dzieki :) 18.10.06, 11:22 Moze uda mi sie cos wykombinowac, ciekawe ktoby mogl mnie zaprosic na te google Cholerka, ze nie mozna prosciej tego zrobic. Ale mimo wszystko dzieki Stokrotka za to info, sprobuje cos wykombinowac, a jak sie nie uda to pozostanie mi podziwiac Twoj album Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: Zdjęcia mojego Antka 19.10.06, 13:05 Trzeba mieć pocztę w google. A ten album to dodatkowa opcja. My też taki mamy. To jest najprostrzy sposób publikacji zdjęć w internecie. Umieszczenie zdjęcia zajmuje minutkę, nawet ja umiem. Oto link:picasaweb.google.com/home pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
rosieee77 Re: Zdjęcia mojego Antka 18.10.06, 13:36 Swietny album... I śliczny synek - jak mama. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_34 Re: Zdjęcia mojego Antka 18.10.06, 22:18 Fajny, śliczny chłopak. A album świetny, tylko ja niestety mam czasu i siły, żeby się pobawić. Kupiliśmy nowy aparat, ale na razie tylko zrzucamy zdjęcia na komputer i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś