oszenk 18.10.06, 17:05 Dziewczyny mam zapalenie pęcherza, biorę lekartstwa ale zrobił mi się twardy brzuch. Czy któraś też tak miała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka ale 18.10.06, 18:46 zrobil ci sie twardy i jest caly czas taki czy tylko takie przejsciowe twardnienie?? bo jak jest twardy caly czas to konsultowalabym to z lekarzem bardzo szybko a jak ma takie kilkusekundowe twardnienia kilka razy na dzien to jesli nie sa bolesne to nic zlego ALE i tak bym sie skonsultowala z ginem bo czasem sie lubi skracac szyjka a nie wiem jak to sie ma do zapalenia pecherza chociaz nie spotkalam sie zeby twardnial brzuch wlasniez tego powodu generalnie to proponowalabym jednak konsultacje z ginem pozdr a. Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: Twardy brzuch 19.10.06, 14:25 po 20 tygodniu brzuch może twardnieć i to nie tylko na kilka sekund - według mojego gina. nie ma w tym nic niebezpieczenego pod warunkiem, że dzieje się tak nie więcej niż kilka razy dziennie. w razie wątpliwości zawsze najlepiej pójść lub zadzwonić do swojego gina. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś