mala67 24.11.06, 12:05 ktoras z dziewczynek juz ma?zastanawiam sie jaki kupic nie chce wydac za duzo kasiory bo nie wiem czy sie sprawdzi (narazie jula wozi wszytsko w nocniku- tylko do tego nam sluzy) gleboki czy spacerowka?na co zwrocic uwage Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: wozek dla lalek 24.11.06, 12:12 pola sie bawi namietnie, uklada, przeklada wszystkie lale i misie. lozeczko dla lalek tez ma i wszystko co tam wpakuje przykrywa swoim spiworem )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: wozek dla lalek 24.11.06, 12:37 Kupiłam najtańszy w Leclerku za 15 zł.... zresztą za namową dziewczyn z Forum. Wózek jest lekki, mała wozi w nim szczeniaczka uczniaczka, usypia i t.p. Lali jeszcze nie kupiliśmy, bo mama nie wie którą wybrać ale i z pieskiem jest dobrze... W Auchan te tanie wózeczki chyba są gorszej jakośći. Polecam Leclerc i Carrefour. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: wozek dla lalek 24.11.06, 12:54 ja tez polecam zwykla leciutka spacerowke, tu pisalysmy na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25239&w=51974549&a=52061903 Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: wozek dla lalek 24.11.06, 13:24 Ja tez chyba kupie mojemu Oskarowi,bo u znajomych uwielbia chodzic z takim wozkiem,szalenstwo na maksa.Przeciez nikt nie powiedzial ze musi byc tylko dla dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul no własnie - co do lalek, wózków i...... chłopców 24.11.06, 18:50 no własnie- zgadzam się z aniapartyk! chłopec tez powinien mieć lalkę i choć kilka akcesoriów do niej- np mały wózek. Mój własnie na mikołaja dostanie lalę- do karmienia sadzania na nocnik itp. połowa rodziny meża już mnie wyśmiała za ten pomysł ale ja mam ich gdzieś- chłopcy tak jak dziewczynki powinni przygotowywać się do ojcostwa. Dziwi mnie też fakt że moja szwagierka wysmiewa swojego 6 letniego syna jak ten ukradkiem bawi sie wózkiem i lalką- przecież taka zabawa to nic złego a tym własnie pokpiwaniem z małego może zrobic mu krzywdę. . mam nadzieje że i tu nie rozpętałam tym postem burzy. Jeśli kogoś uraziłam to sorki. www.tik-tak.pl/forum/img/tickers_m/tickers2111.gif www.robaczek.bobasy.pl www.szipszop.pl/tickers/1574.gif Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: no własnie - co do lalek, wózków i...... chł 24.11.06, 19:45 Smeagoul, popieram! Choc jeszcze zalezy czy sie bedzie bawil... Moj wozkiem na sali zabaw jezdzi chetnie, ale nikogo w nim nie sadza. W domu ma zelazko... ale tez sluzy jako samochod. Na pewno lalkie tez bedzie mial. Odpowiedz Link Zgłoś
tutam2 Re: no własnie - co do lalek, wózków i...... chł 26.11.06, 10:29 Mój bratanek dostał na drugie urodziny od rodziców lalę-chłopca, wózek- parasolkę i komplet garnuszków, talerzyków sztućców zabawkowych. Chętnie się tym wszystkim bawi, choć mój brat zbyt zadowolony raczej nie jest z tego prezentu. Róża dostanie na gwiazdkę 2 lale-bliźniaki Fisher Price Little Mommy (nie umiem wstawić takiego aktywnego linka , i do tego wózeczek też z tej serii (wszystko na Allegro). Patrzyłam, aby rączka była pałąkiem a nie tak jak w parasolce, każda oddzielnie, bo Rózia jeszcze bardzo słabo chodzi i myślę, że taki wózeczek doda jej odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: no własnie - co do lalek, wózków i...... chł 26.11.06, 12:01 Kochane nie tylko wózek,kupcie pralke,kuchenke czy odkurzac,zobaczycie jacy wasi chłopcy beda szczesliwi Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: no własnie - co do lalek, wózków i...... chł 26.11.06, 12:20 aniapatryk napisała: > Kochane nie tylko wózek,kupcie pralke,kuchenke czy odkurzac,zobaczycie jacy was > i > chłopcy beda szczesliwi Taaak, i do tego duuuże mieszkanie, a najlepiej domek jednorodzinny, żeby to wszystko tam się zmieściło Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: wozek dla lalek 24.11.06, 20:35 kupilam dzis Auchanie za 19zeta spacerowke zobaczymy zcy bedzie sie w ogole baiwc kiedys dostanie taka bardziej wypasiasta Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: wozek dla lalek 26.11.06, 13:26 Ja byłam wczoraj w tesco, była w komplecie lalka z wózkiem, nic specjalnego, ale cena to 70 zł. Jak dla mnie za taki badziew za dużo. Widziałam taki sam (bez lalki) za 15 zł, tyle że w innym mieście... a tutaj nie mogę nigdzie znaleść Alicja miała taki mini wózeczek, ja ślepa jestem i go podeptałam... A tak fajnie się bawiła. Myślę też nad odkurzaczem: np. takim www.allegro.pl/item141913021_zabawka_odkurzacz.html zawsze jak odkurzam mało mi z ręki nie wyrwie rury, to może byłoby jakieś rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: wozek dla lalek 27.11.06, 09:52 Moja Zuza zabiera na palcu zabaw wszystkim dziewczynkom wozeczki i stwierdzilismy ze czas kupic. Kupilismy w Leclerku za 15 zl spacerowke i dostanei na mikolajki , mam nadizje ze bedzie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś