Dodaj do ulubionych

Ekspertki wózkowe-Graco Citisport cocoone, znacie?

25.11.06, 16:45
Szukam powoli spacerówki, czy któraś z Was miała moze ten wózek, lub inny
firmy Graco. Wiecie może jak się spisują kółka w tym wózku?
Może macie jakąś spacerówkę godną polecenia. A
Aha chciałabym też się zapytać o trójkołowce Haucka, czy są ok, czy raczej nie
bardzo.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • linka4 Re: Ekspertki wózkowe-Graco Citisport cocoone, zn 25.11.06, 21:40
      moi znajomi mieli wózki tej firmy i bardzo sobie chwalili
      • pinik Re: Ekspertki wózkowe-Graco Citisport cocoone, zn 25.11.06, 21:49
        Hej,

a ja wlasnie tylko dwie firmy zachodnie stanowczo odradzam (duza awaryjnosc!
        pewnie, ze mozna miec szczescie, ale one niestety czesto sie psuja): Graco i
        Hauck. Lepiej doloz troche i kup nawet uzywany wozek, ale lepszej,
        wytrzymalszej marki.
        • kokardka_80 Re: Ekspertki wózkowe-Graco Citisport cocoone, zn 26.11.06, 08:35
          Ja od końca lipca mam graco mirage. Eksploatownay jest bardzo bardzosmile Na moje
          potzreby jest super! Lekki (a mieszkam na 4 pietzre), wygodny, skrecane
          kółka,rozkładanie na płasko. Z kółkami na razie jest ok. Nie są duże jak w
          gondolowych wózkach, ale też nie są te najmniejsze. Jesli chodiz o trókołowy z
          hauka to moja siostra taki ma. On jest dość "długi" pzrez to pzrednie kółko.
          Jak sie idzie to ja nie miałam wyczucia, jak daleko jest to kółkosmileI dośc
          szybko popsuł sie hamulec.Oni mają akurat z nieskecanym kółkiem to takie sobie
          rozwiązanie. Aha i nie mieści sie do tych wind takich malutkich, które jeszcze
          są w niektórych wieżowcach. smile))
          • finka11 Re: Ekspertki wózkowe-Graco Citisport cocoone, zn 26.11.06, 20:27
            Dziewczyny serdeczne dzieki za odpowiedzi. Już sama nie wiem, jaki kupić,
            siostra mi odardzała ten Graco i Haucka też, z kolei koleżanka polecała. Ech,
            porozglądam się jeszcze.
            Jak macie jakieś sprawdzone typy to poradźcie, będę wdzięczna.
            • agancarz Re: Ekspertki wózkowe-Graco Citisport cocoone, zn 26.11.06, 21:21
              A u nas w rodzinie firma graco sie sprawdzila i ja ja chwale. Po pierwsze za to
              ze nie jest zbyt droga, po drugie to dosc lekkie wozki, a po trzecie nie psuja
              sie. Moj starszy synek mial wersje Graco Voyager Plus i bylismy bardzo
              zdowoleni. Kupilismy ten wozek od kolezanki, ktora urzywala go 2 lata, a nasz
              synek jezdzil w nim ok 3 lat, wiec w sumie ponad 5 lat urzytkowania. Jedyne co
              sie zniszczylo, to bagaznik na zakupy, bo czesto za bardzo byl obladowany i
              zachaczal o plyty chodnikowe.
              Teraz moja coreczka jezdzi w wersji Graco Quattro Deluxe i tez jestesmy
              zadowoleni. Jest prosty w obsludze, wygodny i lekki smile
              Wcale nie namawiam, ale i nie odradzam. Sama mam doswiadczenie i nie uwazam,
              zeby firma Graco produkowala kiepskie wozki smile
              Pozdrawiam
              • abea Baby dream - Walker 26.11.06, 21:50
                a moze coś wiecie o tym wózku?

www.allegro.pl/item142113973_wozek_baby_dreams_walker_2006_super_gratisy_juz_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka