dziubasek_ona 27.11.06, 10:36 Dziewczyny czy Wasze bąbelki też dają ostro w kość i kopią po żebrach? Mój mały nie oszczędza mamusi, nie ważne czy to noc czy dzień - szkitki muszą być w ruchu Jak je dopadnę to wyczałuje czałe, a co! )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka girkami w watrobe 27.11.06, 13:15 u mnie se maly wybral watrobe do przekopania pewnie jak ja zauwazyl to se pomyslal "skopie wredna, a cooo" do zeber nie siega jest ulozony glowa w dol, pod lewym zebrem ma tylek a po prawej stronie brzucha nogi i jak je zgina w kolanach to mi wywala te prawa czesc brzucha i mi sie deformacja robi ale watroba to juz taka pozgniatana ze mnie coraz czesciej boli, jakby chciala miedzy zebra sie schowac... Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Re: girkami w watrobe 27.11.06, 15:52 Hahaha pocieszne te nasze brzdące Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 mój też wali w żebra!! 27.11.06, 18:46 Mąż się cieszy że piłkarz rośnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka-c Re: mój też wali w żebra!! 28.11.06, 13:08 To sobie dziewczyny wyobraźcie, jakie ja mam sensacje! 2 pary rączek i nóżek, i to bardzo ruchliwe, jak zaczną kopać i okładac mamę to .... Chwilami nie mogę złapać oddechu bo tak dzidzie dokazują! Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Re: mój też wali w żebra!! 28.11.06, 13:13 heh no masz rację, katorgi niesamowite ;P Odpowiedz Link Zgłoś