Dodaj do ulubionych

boli mnie:(

01.12.06, 09:51
kurcze..od kilku dni mnie boli podbrzusze a brzuszek robi sie twardy..sad
jestem zła, że się źle czuję...
troszkę się martwię, ale bardziej jestem zła, bo nei mam czasu na to aby się
źle czuć i leżećsad
zadzwonilam do swojej poloznej
kazala mi jechac na izbe przyjec
a wiec
zobaczymy
papa
Obserwuj wątek
    • misia9944 Re: boli mnie:( 01.12.06, 10:18
      Trzymaj sie i daj znac co Ci powiedzieli na Izbie Przyjec, mi tez brzusio
      twardnieje ale na szczescie nie boli.
      • marysiowamama Re: boli mnie:( 01.12.06, 13:09
        Mój brzucho też twardnieje ale za namową gina łykam nospę, kładę się i jest ok.
        Daj koniecznie znać co Ci powiedzieli??? Mam nadzieje że wszystko ok i że to
        tylko macica trenuje przed porodem.
        • mo1717 Re: boli mnie:( 01.12.06, 13:16
          my tez czekamy na info od ciebie
          mi też coraz czesciej twardnieje brzusio... sad nieraz jak za dużo robie i
          chodze to tez pobolewa podbrzusze, ale czekam na wizyte u gina w czwartek
          zobaczymy co mi powie....
          staram sie prawie nic nie robic, ale przy moim małym rozrabiaku to nieraz
          niemożliwe....
          trzymamy kciuki coby wszystko ok było!!!
    • sylles Re: boli mnie:( 01.12.06, 17:58
      witaj, o ile dobrze pamiętam, to masz termin na koniec lutego, prawda? to tak jak ja. i to samo zauważyłam u siebie. wystarczy, że pościelę łózka, zrobię małe! zakupki, coś posprzątam, albo niby nie długi spacerek, a brzuch zaraz taki twardy. mam uczucie jakby mi się mocno chciało siusiu, a ja to bym wstrzymywała. takie to niemiłe...
      napisz koniecznie co powiedzą lekarze...
      trzymam kciuki.
      ja mam wizytę dopiero w środę.
      • rengur Re: boli mnie:( 01.12.06, 18:30
        Mi też tak twardniał, lekarz powiedział, że jeśli to dzieje się 3-4 razy
        dziennie i nie boli (mnie nie boli ale jest dość nieprzyjemne) to jest OK.
        Dostałam magnez + wit. B6 3xdziennie i nospę fortę wrazie potrzeby i
        przykazanie, że gdyby twardnienie występowało częściej bądź zaczęło boleć to
        mam natychmiast do niego dzwonić, na razie jest dobrze, oby tak dalej smile
        • niunka24 Re: boli mnie:( 01.12.06, 19:50
          Powodzenia, neko!!! Trzymam kciuki.
          Dziewczyny, nie lekceważcie bóli... ja wiem,że chcecie zrobić jak nnajwięcej-
          posrzątać,kupić,niektóre z was jeszcze pracują,ale czy jesty coś wazniejszego
          niż zdrowie dziecka?
          lepiej poleżeć kilka dni, nie sprzątać, odłożyć zakupy nna później, albo kupić
          co się da przez internet.... Po co mieć później do siebie żal. Naprawdę,
          dbajcie o siebie i o dziecko, mniej o potrzeby takie jak zakupy, praca, czy
          sprzatanie...
          Samo twardnienia to mogą (ale i tak trzeba je skonsultować z ginem,koniecznie)
          być skurcze przepowiadające, ale jak do tego boli - to gorzej. U nas z czymś
          takim w szpitalu się leżyuncertain uważajcie na siebie i swoje maluszki!smile reszta
          poczeka!smile
          Pozdrawiam i powodzenia wszystkimsmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka