Dodaj do ulubionych

czy ktoś kupił domek teletubisiów?

07.12.06, 15:22
zastanawiam się nad kupnem tej zabawki, tylko nie wiem, czy dziecko będzie
sie nia interesowało?
Obserwuj wątek
    • ninjo Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 15:27
      podlaczam sie do pytania. tez sie nad nim zastanawiam.
      w sumie juz mala ma kilka teletubisi, jakies filmy, ksiazeczki o
      teletubisiach...
      nasz dom juz mozna wiec nazwac domkiem teletubisiow smile))
      • kuncwotek Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 16:31
        a czy filmiki masz na kompie? Jeżeli tak to w jakiej wersji?
        • ninjo Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 16:46
          nie, mam na plycie
          mam 1 film VCD (byl dolaczany do ktoregos z magazynow) o sprzataniu, ok. 20
          min. - mysle, ze to jeden z tych mniej wciagajacych wink
          i drugi dvd (kupiony w jakims hipermarkecie) "teletubisie ida spac" - jest
          dluzszy, ok. godziny i bardzo sie Natalce podoba

nie wiem czy mozna sciagnac gdzies na necie. Chetnie tez bym czegos poszukala
        • kaliaa Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 16:50
          dziewczyny ja sie bardzo zastanawialam nad tym domkiem, bo mala tez jest fanka
          tubisi, ale z tego co pisz e-mamy na zakupach to nasze dzieci sa jednak
          jeszcze za male na ten domek. Te mamy ktore kupily domek 1,5 roczniakom
          twierdza ze dopiero okolo 2 lat dzieci sie nim zaczely bawic. Wydaje mi sie ze
          maja racje, ja ten domek ogladalam w sklpeie, tuibsie sa wielkosci ok 7 cm,
          takze sa mikroskopijne, dosc zreszta prymitywne plastikowe. Wyposazenie domu
          tez jest malutkich rozmiarow. Zreszta do tego domku dziecko powinno miec juz
          rowzinieta wyobraznie zeby sie w pelni nim bawic( domek i tubisie nie wydaja
          zadnych dzwiekow, nie maja swiatelek), wiec wyobrazania jest niezbedna do
          zabawy nim, dlatego ja jeszcze poczekam z jego zakupem conajmniej do dnia
          dziecka.
          • kuncwotek Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 17:05
            kaliaa ma racje, to zabawka dla większych dzieci. Ale może zamiast domku to kup
            teletubisia z telewizorkiem. U nas w hipermarkecie jeden kosztuje 100 zł, na
            allegor jest podobna cena. Teletubiś jest fajny i sama zastanawiam się nad
            zakupemwink
            • maretina Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 17:13
              .kupuje na gwiazdke.
            • kaliaa Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 17:57
              my mamy teletubisia z teewizorkiem juz od dwoch miechow i mala wiciaz go
              uwielbia to absoluny hit, zadna zabawka nie cieszy sie takim zainteesowaniem.
              Dwa tygodnie temu tata zglupial i kupil tego miejszego tubisia za o zgroza 60
              zl! ( na szczescie kupil oryginalnego bo podrobki najczescieje przypominaja
              owce lub swinie), mala tez lubi sie nim bawic, ale ten z tv ciagle jest number
              one. W ogole to sie zatsanwiam czemu te tubisie sa takie drogie? maly pluszak
              30 cm i 60 zl, szalenstwo!
              • kuncwotek Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 18:29
                dokładnie i to strasznie drogie. A czy ta melodyjka jest taka sama jak w bajce?
                Są jakieś inne bajery? a czy jest słoneczko? Zuza kocha to słnoko!
                • kaliaa Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 18:55
                  melodyjka jest jedna taka sama ja w bajeczce, nie ma sloneczka, w tym tv
                  przesuwaja sie obrazki tubisi.
    • w1paula Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 07.12.06, 19:44
      Hubert dostanie od dziadków Teletubisia z telewizorkiem a od nas pływającą
      wyspę Teletubisiów do kąpieli
    • jadis76 Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 09.12.06, 19:54
      my mamy różne wersje teletubisiów - oryginalne, bajki, klocki, pociąg czyli
      odkurzacz z bajki ciągnący teletubisie
      www.allegro.pl/item148718247_teletubbies_noo_noo_z_teletubisiami_nowy.html
      - wszystko firmy tomy czyli oryginalne
      ale hitem jest plywająca wyspa teletubisiów
      odkąd BAsia ją dostala - cięzko ją wyciągnąć z wanny po kąpieli
      a figurki są tej samej wielkości co w domku
      www.allegro.pl/item148087090_wodny_swiat_teletubbies_wyspa_tomy_ss_teletubisie.html
      • kaliaa Re: czy ktoś kupił domek teletubisiów? 12.12.06, 12:40
        wklejam link do dyskusji na temat domku:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=53497532
        ja ostatecznie zdecydowalam sie na tubisiowa wyspe do kapieli, mam nadzieje ze
        malej sie spodoba.
    • jadis76 do kaliaa 12.12.06, 20:14
      kochana, my mamy problem z wyjmowaniem Baśki z wanny
      jest wielki placz i lapki wyciągnięte do teletubisiowej wyspy
      więc myśle,że najbliższy czas po podarowaniu Amelce wyspy spędzicie glównie w
      lazience wink
      • kaliaa Re: do kaliaa 12.12.06, 21:02
        mam nadzieje ze malej sie spodoba, ja mam wapliwosci co do tej wyspy, ale maz
        mnie mocno namawia. A to on sie z mala kapie, wiec mam nadzieje ze beda mieli
        oboje niezla zabawe. Dzieki jadis przekonalas mnie do tego zakupu, teraz tylko
        musze sie zorientowac gdzie jest ta wyspa najtansza.
        • hanna26 Re: do kaliaa 12.12.06, 21:51
          Myslę, że nasza starsza przedszkolaczka mogłaby się ucieszyć z takiego domku i
          bawić sie nim. Młodsza jest zdecydowanie za mała na takie zabawy.
          • jadis76 Re: do kaliaa 13.12.06, 19:23
            wiem,że Ty teraz jesteś szczecinianka wink ale w warszawie najtaniej bylo w
            leclercu chyba
            po 76 zl
            • kaliaa Re: do jadis 13.12.06, 21:17
              no tutaj leclerca nie ma smile, w szczecinie jesz ze tylko dwa tygodnie i an sama
              gwiazdke wracamy juz do domku na stale smile
              jadis a spytam sie Ciebie jeszcze o wozek, Wy chyba macie baby borna wozek
              dobrze kojarze? i pisalas kiedys ze baska siada w nim i nic sie nie dzieje nie
              zalamuje sie tak? bo mala ciagle sie gramoli do swojej spacerowki ale ja mam
              najprostsza dziadowska i w niej material peka i stelaz by sie rozpadl jakby
              mala w niej usiadla, kupilabym porzadniejsza ale jakbym miala pewnosc ze
              wytrzyma cale "ciezkie" 9 kg mojej corci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka