Gość: asia_t IP: *.* 01.04.03, 11:18 otwieram nowy wątek. asiaT,moderator Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zilka Re: sierpień 2002- nowe forum IP: *.* 01.04.03, 12:17 Dziewczyny na www.maluchy.pl jest już forum rówieśnicy, jest rok 2002 a ja właśnie założyłam wątek sierpień.Tam nie ma subskrybcji ale jest powiadamianie o nowym poście w wątku.zilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piglecikkolka Re: sierpień 2002- nowe forum IP: *.* 01.04.03, 16:41 Dorota,na gazecie jest juz otwarty Nasz watek i czesc dziewczyn juz tam pisze. Moze po prostu zaczniemy sie przerzucac na gazete?pozdrawiam, Kolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: sierpień 2002- nowe forum IP: *.* 01.04.03, 19:58 Hmm, trzeba by własciwie sie JUŻ w miere ostatecznie zdecydować GDZIE piszemy, bo nie chciałabym stracic ani jednego postu, a lekko juz sie gubię...To gdzie piszemy? Ewka i szalony Franek, który zalicza podłogę ,przy nagłych rzutach ,,szczupakiem" do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franciszek Re: sierpień 2002- nowe forum IP: *.* 01.04.03, 20:15 To nie jest rota wirus, to jakis mutant chyba, gorszy w kazdym razie. Juz jest lepiej, dziekuje Wam za podpowiedzi, Julia juz calkiem wydobrzala, tylko nie ma apetytu. Kamil jest bardzo slaby, ciagle ma goraczke, ale juz nie wymiotuje, biegunka jeszcze tylko nieopanowana.Kamila ciagle odstawiam od piersi i z powodu zoladkowych problemow je mleko sojowe,to mu nawet pomoglo, juz nie wymiotowal, tak jak to "piersiowe". Ja juz nie mam sily, jeszcze ten snieg za oknem, nie ma kiedy sypac, naprawde....Wpadlam w okropny dolek psychiczny, buuuu.... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorian Re: sierpień 2002- nowe forum IP: *.* 01.04.03, 21:09 Kasiu podziwiam Cię,naprawdę...I cieszę się że już lepiejmiałyśmy pisać tutaj dopóki nie zamkną edziecka,a tam ktoś pisze? idę zobaczyćpozdrawiam Dorotaps.a subskrybcja działa lalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.T. Re: sierpień 2002 IP: *.* 01.04.03, 21:35 Subskrypcja dziala wiec sie zapisuje. Na maluchy nie wchodze bo eDziecko tu i na gazecie to juz zbyt czasochlonne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muchgrab Re: sierpień 2002 IP: *.* 01.04.03, 21:47 Hej,jak dziala subskrypcja to tez sie dopisuje.U nas bez zmian. Casting na nianie trwa. Ludziska sie mnie pytaja na miescie, czy Kuba to chlopiec, czy dziewczynka. Chyba mu wasa domaluje.PozdrawiamyGoska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orla Re: sierpień 2002 IP: *.* 02.04.03, 00:50 Hej!Szybko sie dopisuje i lece lulu.Pozdrawiam Was serdecznieAnia Odpowiedz Link Zgłoś
anita.w Re: sierpień 2002 03.04.03, 16:38 No to teraz mamy dwa watki i gdzie bedziemy pisac?????? Odpowiedz Link Zgłoś
a-nutka Re: sierpień 2002 03.04.03, 22:20 To ja, na eDziecku anik (maminia). Nie chciałam sie logować jako anik któryśtam, więc jestem a-nutka, pasuje i do imienia, i do profesji. Już chyba nie ma tamtego forum... Ja jestem słaba w te klocki, ale jak kliknęłam w to co zwykle, to nagle znalazłam się tu... Nic nie kapuję, ale dobrze, że jesteście, te same, bo cała ta graficzna strona jakaś taka mało "przytulna",zbyt formalna... Na razie! Acha, miało nie być buziek, a widzę że są. Skąd te cudaczki sie bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
anita.w Re: sierpień 2002 03.04.03, 22:44 Mysle ze te buzki to zostaly razem z postami przeniesione tutaj. Ale niesamowite buzki mozna wstawiac na forum www.maluchy.pl dzisiaj tam weszlam i widze ze sporo mam sie tam przenioslo z edziecka ze wzgledu na szate graficzna i mozliwosc wstawiania zdjec, gifow, buziek itp. Tutaj faktycznie jest tak strasznie formalnie . Odpowiedz Link Zgłoś
asia.t Re: sierpień 2002 09.04.03, 09:45 widzę, że są dwa wątki sierpień 2002. Na który się decydujecie? Czy ten można usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś