Dodaj do ulubionych

Quinny Zapp

02.01.07, 13:04
kto ma ten wózek?
zastanawiam się nad zakupem, ale nie wiem czy to siedzisko da się rozłożyc do
pozycji leżącej, albo chociaż półleżącej.
wiem ze po złożeniu wózek jest bardzo mały i jest lekki, ale martwi mnie
tylko to czy w razie potrzeby dziecko może uciąć sobie w nim drzemkę na
spacerze.
aktualnie też jeździmy Quinny i jestem zadowolona, ale chcialabym dokupić coś
lżejszego i mniejszego typowo na krótki spacer albo wyprawę do miasta
dzięki za rady i opinie
Obserwuj wątek
    • kaliaa Re: Quinny Zapp 02.01.07, 13:17
      zapp sie nie rozklada wcale
    • ninjo Re: Quinny Zapp 02.01.07, 13:47
      w Zappie siedzisko sie nie rozklada

ja wlasnie jestem na etapie zastanawiania sie nad zmiana wozka na wiosne na
      parasolke. Teraz mam Buzza i niby jest ok, ale nie jest zbyt lekki, a mala wazy
      teraz juz pod 13 kg...

zastanawiam sie czy nie jest za wczesnie na typowa parasolke i czy malutkie
      kola nie beda zbyt uciazliwe
      • zitke Re: Quinny Zapp 02.01.07, 13:55
        My mamy zappa . Jestem z niego bardzo zadowolona . Mala chyba tez bo lubi nim
        jezdzic. Nam wozek sluzy do wypadow do sklepu i tam sprawdza sie rewelacyjnie .
        Siedzisko sie nie rozklada. Plusem jest to ze po zlozeniu zajmuje bardzo malo
        miejsca .

Pozdrawiam
        • ninjo Re: Quinny Zapp 02.01.07, 14:49
          Zitke, a jak myslisz, czy taki Zapp czy inna parasolka z podobnie malymi
          kolami, ale z rozkladanym oparciem, wystarczy juz dla dziecka od 1,5 roku w
          gore?
          w sensie czy jezdzenie np. Zappem nie tylko po sklepach, ale tez po
          kraweznikach i innych nierownych powierzchniach, bedzie nie do zniesienia, ze
          wzgledu na kolka i moze slabo amortyzacje?
          • zitke Re: Quinny Zapp 02.01.07, 15:40
            Ninjo zappem ciezko po miescie sie jezdzi wlasnie ze wzgledu na kola . Nie wiem
            jak jezdza inne spacerowki wiec nie moge porownac . My mamy jeszcze quinny
            speedi ten sprawdza sie na miescie super. Fakt ze zappem mialam okazje jechac
            tylko raz po miescie ale nie byla to komfortowa jazda . Mysle ze ten wozek
            sprawdza sie na bardzooo prostej powierzchni .
            • kaliaa Re: Quinny Zapp 02.01.07, 17:26
              psiapsiola, zreszta tez wrzesniwoka, uzywa zappa juz od po roku, i zgodze sie z
              zitke, to typowa przewozowka, na krotkie wypady, do galerii itd, na normalny
              spacer po miescie sie nie nadaje.
              • zuzia81 Re: Quinny Zapp 03.01.07, 14:23
                jako owa psiapsiola kalii powiem wam ze zapp to fajny wozek ale tylko jako
                typowa przewozowka-jak maluch sie zmeczy maszerujac mozna go wsadzic na chwilke
                zeby nozki odpoczely.fakt ze jazda nim po nierownych chodnikach naszego miasta
                do przyjemnych nie nalezy ale nie jset tez jakos tragicznie.natomiast jesli
                ktos szuka wozka komfortowego, malego i z rozkaldanym oparciem to polecam jakas
                dobra parasolke.my mamy pp p3 i naprawde polecam go z czystym sumieniem. a
                zappa nie kupowalabym szczerze mowiac wcale tylko ze jako jedyny miescil mi sie
                do auta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka