anzawa 11.01.07, 11:05 gdzie można tanio kupic ubranka dobrej jakosci dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_val Re: Ubranka 11.01.07, 16:00 Witam, Ja ogladałam ubranka w H&M (polecany przez kolezanki) i na allegro (firma Marcinkowski), a takze w lumkeksach. Na razie nic nie kupuję, ale powoli do tego dojrzewam -- Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: Ubranka 11.01.07, 23:26 A znasz jakieś fajne lumpeksy z ubrankami dziecięcymi - np. firmowymi typu h&m i takie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
karmeliza Re: Ubranka 11.01.07, 23:46 Polecam polowania na allegro - ponieważ lekarz nie pozwala mi chodzić, to siedzę w domu i kupuję przez internet - wylicytowałam już świetne łóżeczko, przewijak, wanienkę... fakt, nie są to ubranka, ale te dostaję po koleżance, która ma 9-miesięcznego synka Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: Ubranka 12.01.07, 14:11 Ja ubranka też kupiłam przez Allegro, ale nie znałam przez większość ciąży płci dżidżi, więc nie było to łatwe... tam albo róż albo małe koszule w kratę... trochę się naszukałam a jaki przewijak kupiłaś, bo ja się właśnie zastanawiam, czy mamy przerabiać jakiś sprzęt domowy w tym celu czy kupić coś gotowego. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.w1 Re: Ubranka 13.01.07, 23:22 Ja ubranka kupowałam na Polnej w Pati i Maksie (ubranka tam są w normalnych cenach), dobry sklep jest też na Ratajach na Dziadoszańskiej, niestety nazwy nie pamiętam. Na Polnej też jest komis z ubrankami dla dzieci i nie tylko, mają też tam wózki, foteliki samochodowe i mebelki. Przewijak kupiłam nakładany na łóżeczko z wyższymi bokami. Jak narazie się sprawdza, a Maksymilianek ma już 3 miesiące. Polecam, bo przynajmniej kręgosłup nie boli, a po porodzie musicie uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: Ubranka 14.01.07, 01:31 A taki przewijak za każdym razem trzeba nakładać na łóżeczko, tak? Czy to nie jest uciążliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
karmeliza Re: Ubranka 14.01.07, 10:16 Witajcie, udało mi się wylicytować na allegro przewijak w komplecie z wanienką, tzn. taką komódkę, która na stojaku ma wanienkę, a na tej wanience znajduje się właśnie przewijak. Dodatkowo na dole są dwie szuflady. W praniu wyjdzie, na ile jest to praktyczne. Wcześniej myślałam o kupnie przewijaka, który położyłabym na normalnej komodzie na stałe - tym bardziej, że kupiłam niestandardowej wielkości łóżeczko i nie mogłam dobrać do niego przewijaka nakładanego. Pozdrowienia Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
uglytruth Re: Ubranka 09.04.15, 22:18 Ja ostatnio kupiłam rajstopki bardzo dobrej jakości na stronce ancymonki,pl. A tak to z reguły kupujemy wszystko, że tak powiem na żywo. Wolę jak mała przymierzy spodnie czy kurteczkę. Jakoś boję się kupować przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnakawusia Re: Ubranka 04.05.15, 22:18 najlepsza jakość z jaką miałam styczność, to makowapanienka.pl. Stawiają na skandynawskie rzeczy i bardzo mi się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś