11.01.07, 11:05
gdzie można tanio kupic ubranka dobrej jakosci dla dzieci?
Obserwuj wątek
    • ruda_val Re: Ubranka 11.01.07, 16:00
      Witam,
      Ja ogladałam ubranka w H&M (polecany przez kolezanki) i na allegro (firma
      Marcinkowski), a takze w lumkeksach.
      Na razie nic nie kupuję, ale powoli do tego dojrzewam wink

--
      Pozdrawiam
      Dorota
      • arvenha_81 Re: Ubranka 11.01.07, 23:26
        A znasz jakieś fajne lumpeksy z ubrankami dziecięcymi - np. firmowymi typu h&m i
        takie tam?
        • karmeliza Re: Ubranka 11.01.07, 23:46
          Polecam polowania na allegro - ponieważ lekarz nie pozwala mi chodzić, to
          siedzę w domu i kupuję przez internet - wylicytowałam już świetne łóżeczko,
          przewijak, wanienkę... fakt, nie są to ubranka, ale te dostaję po koleżance,
          która ma 9-miesięcznego synka
          • arvenha_81 Re: Ubranka 12.01.07, 14:11
            Ja ubranka też kupiłam przez Allegro, ale nie znałam przez większość ciąży płci
            dżidżi, więc nie było to łatwe... tam albo róż albo małe koszule w kratę...
            trochę się naszukałam wink a jaki przewijak kupiłaś, bo ja się właśnie
            zastanawiam, czy mamy przerabiać jakiś sprzęt domowy w tym celu czy kupić coś
            gotowego.
            • zosia.w1 Re: Ubranka 13.01.07, 23:22
              Ja ubranka kupowałam na Polnej w Pati i Maksie (ubranka tam są w normalnych
              cenach), dobry sklep jest też na Ratajach na Dziadoszańskiej, niestety nazwy nie
              pamiętam. Na Polnej też jest komis z ubrankami dla dzieci i nie tylko, mają też
              tam wózki, foteliki samochodowe i mebelki.
              Przewijak kupiłam nakładany na łóżeczko z wyższymi bokami. Jak narazie się
              sprawdza, a Maksymilianek ma już 3 miesiące. Polecam, bo przynajmniej kręgosłup
              nie boli, a po porodzie musicie uważać.
              • arvenha_81 Re: Ubranka 14.01.07, 01:31
                A taki przewijak za każdym razem trzeba nakładać na łóżeczko, tak? Czy to nie
                jest uciążliwe?
                • karmeliza Re: Ubranka 14.01.07, 10:16
                  Witajcie,
                  udało mi się wylicytować na allegro przewijak w komplecie z wanienką, tzn. taką
                  komódkę, która na stojaku ma wanienkę, a na tej wanience znajduje się właśnie
                  przewijak. Dodatkowo na dole są dwie szuflady. W praniu wyjdzie, na ile jest to
                  praktyczne.
                  Wcześniej myślałam o kupnie przewijaka, który położyłabym na normalnej komodzie
                  na stałe - tym bardziej, że kupiłam niestandardowej wielkości łóżeczko i nie
                  mogłam dobrać do niego przewijaka nakładanego.
                  Pozdrowienia
                  Eliza
    • uglytruth Re: Ubranka 09.04.15, 22:18
      Ja ostatnio kupiłam rajstopki bardzo dobrej jakości na stronce ancymonki,pl. A tak to z reguły kupujemy wszystko, że tak powiem na żywo. Wolę jak mała przymierzy spodnie czy kurteczkę. Jakoś boję się kupować przez internet.
    • czarnakawusia Re: Ubranka 04.05.15, 22:18
      najlepsza jakość z jaką miałam styczność, to makowapanienka.pl. Stawiają na skandynawskie rzeczy i bardzo mi się to podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka