Dodaj do ulubionych

A u mnie nic

02.02.07, 15:56
Jak czytam że dziewczyny jadą do szpitala to im zazdroszczę. Ja termin miałam
na wczoraj. Dziś podobno pełnia i co i nic. Zero skórczy. Posunęłam się do
tego że umyłam dzisiaj okna, poprałam i powiesiłam firanki i nadal nic. Chyba
się załamię.
Obserwuj wątek
    • ula_kanada Re: A u mnie nic 02.02.07, 16:02
      U mnie tez nic poza jednym prawie bolesnym skurczem wczoraj wieczorem - tez mam wielka ochote aby
      cos sie zaczelo dziac smile Termin mam za tydzien ale gin mi powiedziala ze moge juz rodzic lada dzien...ja
      tak bardzo chce utulic swojego maluszka...
    • mlwawpl Re: A u mnie nic 02.02.07, 16:08
      To tak jak u mnie. Też dziś zrobiłam pranie, umyłam łazienkę, podłogę, łaziłam
      po schodach... nic... A znajomi i rodzina co trochę dzwonią i pytają czy już.
      Jakbym po fakcie miała zaszyć się gdzieś, schować i nikomu nic nie mówić. Przy
      następnym telefonie chyba zacznę krzyczeć...
      Dobrze, że jest forum i ktoś rozumie o co chodzi.
      Pozdrawiam

Magda
    • wiolczers Re: A u mnie nic 02.02.07, 16:28
      No to dobrze wiedzieć, że nie jestem osamotniona smile Ja mam termin na 7 lutego
      i już cholera mnie bierze, tym bardziej, że jeśli do terminu nie urodzę muszę
      kłaść się na patologię (cukrzyca ciążowa) i to mnie przeraża. Mam nadzieję, ze
      mój maluch się zlituje i urodzi sie przed 7.II smile

Pozdrowionka
      • ula_kanada Re: A u mnie nic 02.02.07, 16:44
        że jeśli do terminu nie urodzę muszę
        > kłaść się na patologię (cukrzyca ciążowa) i to mnie przeraża.

O znam ten bol smile Tutaj jak juz jest sie w terminie z cukrzyca to raczej nie klada na patologie tylko
        "zapraszaja" na wywolanie - tak wiec raczej mi nie pozwola sie przeterminowac. Laze za mezem aby
        sprobowac naturalnych sposobom ale on sobie ubzdural ze nie chce dziecku dac w glowke bo ja mam juz
        rozwarcie - tlumaczenie ze rozwarcie za male na takie obawy nie pomoga....macie jakies sugestie?
        • aga_lub_marcin Re: A u mnie nic 02.02.07, 17:40
          mnie cos zaczelo w krzyzu bolec,alewykapalamsie wcieplej wodzie i przeszlo,wiec
          chyba zadna akcja sie nie zaczniesmile
          Firankami sie u mnie zajeła tesciowasmile Anioł nie baba.
          • dziegielek Re: A u mnie nic 02.02.07, 18:02
            W środe wieczorem, 3-godzinne skurcze,
            wczoraj też i co i na razie nic.
            Łaże już po ścianach z nudów. Zastanawiam się jak długo
            jeszcze będę miała te fałszywe alarmy.Jak dobrze pójdzie to przyjade do szpitala z pełnym rozwarciem, bo do końca nie bedę pewna czy to już smile))
            • jowitaw001 Re: A u mnie nic 02.02.07, 18:53
              Cieszę się że nie jestem sama. To forum to jest jednak coś. Do mnie też dzwonią
              tak jakby urodzenie przed czasem było obowiązkiem. Co prawda córkę urodziłam
              dzień przed terminem i może dlatego teraz też bym tak chciała, ale pewnie nie
              ma co marudzić tylko czekać. W końcu kiedyś urodzę.
              • misia9944 do Jowity :) 02.02.07, 18:58
                Mnie mimo wszytsko niektore smsy juz wkurzaja. Ciagle tylko pytaja czy sa juz
                skurcze albo cos ;/ a tu nic sie nie dzieje mam dosc. Mowie ludzia ze dam
                znac "po" a oni tacy natretni !!!
                • my_cha1 U mnie też cisza 02.02.07, 19:53
                  A to już 40 tydzień.
                  Na szczęście mnie nikt nie zamęcza pytaniami czy to już, póki co przynajmniej wink.
                  Umówiłam się, że dam znać jak coś się zacznie. Póki co działa big_grin
    • annazmaria Re: A u mnie nic 02.02.07, 20:22
      u mnie też nic - poza telefonami, smsami i nagabywaniem.
      A w ramach prowokacji młodego do wyjścia na świat wysłałam męża na męskie piwo -
      może poskutkuje smile i Junior będzie koniecznie chciał tatusiowi zrobić numer
      nie w porę?
      Chodzenie po schodach nie działa. Mieszkanie posprzątane, może rzeczywiście
      wezmę się za firanki tylko z moim wzrostem to mocno ryzykowne.
      • ula_kanada Re: A u mnie nic 04.02.07, 17:05
        Od 3ciej rano bola mnie plecy na dole i troche sie czuje tak przedmiesiaczkowo. Zwykle plecy mnie bola
        dopiero wieczorem po calym dniu lazenia. Innych objaw brak. Chyba poprobuje wykorzystac meza....
        • misia9944 do ula_kanada 04.02.07, 17:10
          Hmm no to moze jakis znak ten bol plecow od 3 nad ranem???????
          trzymaj sie.
          • ula_kanada Re: do ula_kanada 04.02.07, 19:47
            Dzieki smile Tez mam takie nadzieje ale bolesnych skurczow brak. Maz dal sie czesciowo wykorzystac...a
            teraz niedziela popoludnie i tak latwo by bylo dojechac do szpitala bo wszyscy przed telewizorami
            ogladaja mecz....jestesmy 45 minut od szpitala w ktorym planuje rodzic i bedziemy jechac taksowka bo
            wlasnego auta brak smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka