Dodaj do ulubionych

Novinka_78- gdzie sie podziewasz??

05.02.07, 11:50
Novinko co z Tobą, czyżbys też już pośpieszyła sie wink)
mam nadzieje ze wszystko ok?
Obserwuj wątek
    • annazmaria Re: Novinka_78- gdzie sie podziewasz?? 05.02.07, 13:01
      No właśnie, daj znać koniecznie co zTobą i Alusią, trzymamy kciuki i czekamy na
      wieścismile
      • donzab81 Re: Novinka_78- niunka24????????? 05.02.07, 13:54
        Obie dziewczyny nam znikły?????????????
        Hallo dajcie znać!!!!!!!!!!!
        • misia9944 hmm no nie ma ich hmm 05.02.07, 15:54

• misia9944 niunka moze odpoczywa 05.02.07, 15:55
            raczej u niej sie nic nie dzieje, jestesmy umowione ze jak cos to damy sobie znac wink
            moze poszla mi paczke wyslac;p
    • novinka_78 Jestem, jestem :) 05.02.07, 16:32
      Cześć Dziewczynki smile

Jeste, jestem smile) Tylko małżek ma dziś wolne i trochę podróżujemy a wieczorkiem
      jedziemy na usg (nadprogramowe, bo poprzednie miało być ostatnie ale moja ginka
      uparła się, żeby zobaczyć czy Ala będzie bardziej 4 czy bardziej 5 kg- ehh
      wkurza mnie tym straszeniem ale mam kochanego doktorka od usg i na pewno
      pocieszy mnie smile )

Dzięki kochane za pamięć.
      Pozdrawiam cieplutko.

P.S.
      Aha zapomniałam- dziś zaczęłam pić za radą jakiejś mamowo-dzieciowej gazetki
      napar z liści malin, który ma przyczynić się do lepszego funkcjonowania macicy,
      tzn może troszkę przyśpieszyć skurcze ale podobno też polepszyć ich jakość przy
      porodzie- zobaczymy wink
      • annazmaria Re: Jestem, jestem :) 05.02.07, 17:32
        No to całe szczęscie że jesteś - chociaż pewnie wolałabyś już 'nie być' z
        nami smile
        Udanego USG - rzeczywiście rośnie ci ta córa jak na drożdżach, ja ostatnio
        usłyszałam 3000 - góra 3200 więc się na giganta nie nastawiam, oby nie było za
        dużej niespodzianki.
        Daj znać co i jak (PS do kogo chodzisz na USG - czy ktoś ze szpitala?)
        ania
        • novinka_78 Re: Jestem, jestem :) 05.02.07, 17:35
          Po usg oczywiście dam znać, jak nie dziś, bo może jak wrócimy to już padnę, to
          jutro rano a na usg nie chodzę do nikogo ze szpitala a do dr Roberta
          Makowskiego.

Pozdrowionka.
          • annazmaria Re: Jestem, jestem :) 05.02.07, 18:31
            nie znamsad
            ale z 'naszego' szpitala bardzo polecanymi (potwierdzam na sobie i Kubusiu)
            ginekologami - położnikami - radiologami sa panowie Dziąg, Gawlak i Jakubiak -
            mili, kompetentni i fachowi. Z pierwszymi miałam do czynienia podczas swojego
            pobytu na patologii, z ostatnim regularnie przez 9mies na kontrolnych USG w
            Enel-Medzie.
            Trzymaj(cie) się
            • novinka_78 Po usg 05.02.07, 20:59
              Z Dzidzią wszystko dobrze ale jest duuuża, jednak ginka nie myliła się.
              Jesteśmy w 38 tyg (wg moich oliczeń), wg usg wyszło, że 38 tydz i 3 dz i waga
              Alusi to 4 kg. Łożysko w III stopniu dojrzałości. Doktorek od usg powiedział,
              że może to oznaczać, że już niebawem urodzę i że dobrze by było dla mnie i dla
              Alusi żeby urodzić jak najszybciej.

Ehh, z jednej strony bardzo się cieszę, że z Dzidzią wszystko ok a z drugiej
              martwię się porodem, bo ewidentengo wskazania do CC nie mam (nie chciałbym
              zresztą) i mam rodzić SN i dopiero jak w trakcie okaże się, że trzeba to będzie
              CC i boję się po prostu czy ktoś nie podejmnie zbyt późno takiej decyzji i nie
              zaszkodzi mojej córeczce....

Jestem rozdarta....

Idę napić się herbatki z liści malin i wykorzystać małżka wink a jutro umyję
              podłogi a co tam może coś zadziała wink
              • ivvvo Re: Po usg 05.02.07, 21:16
                podobno samo nastawienie to polowa sukcesu - nie wiem, nie rodzilam sn, ale
                wiem, ze odkad nie dopuszczam do siebie zlych mysli wszystko jest latwiejsze i
                lepsze smile

nie ma sie co oszukiwac, ze bedzie rozowo, ale musimy jakos urodzic smile dlatego
                lepiej wierzyc, ze wszystko bedzie w porzadku;

oczywiscie ze mam chwilami napady leku ale wtedy przeganiam zle mysli i zajmuje
                sie czymkolwiek co zaprzata nie tylko moje rece ale tez umysl smile

bedzie dobrze - trzymam za Ciebie kciuki smile
              • kfilka Re: Po usg 06.02.07, 08:55
                No proszę, ale Ta Wasza Alusia rośnie smile). Ciekawe, czy nasza
                też taka duża będzie? My byliśmy dokładnie 2 tyg temu na USG i wtedy
                waga naszej małej wyszła ok.3kg więc chyba jednak będzie drobniejsza
                od Waszej.
                Novinko, myśl pozytywnie a wszystko dobrze będzie!
                A z tymi malinkami to chyba pomysł przechwycimy wink.
                Pozdrawiamy mocno!
    • minka2403 Re: Novinka_78- gdzie sie podziewasz?? 05.02.07, 22:00
      Zycze Ci Novinko, zebys juz jak najszybciej mogla tulic do siebie swoja
      corenkesmile Tez czytalam o tych malinkowych lisciach, wiec pijcie i do dziela!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka