23.02.07, 12:23
Wiem że kolor zależy od tego co jemy i zielona wskazuje na coś co zjadłyśmy,
ale położna na wizycie przyczepiła się "gęstości", a raczej jej braku.
Faktycznie są bardzo rzadkie, nawet czasami wodniste z małymi grudkami. Ktoś
wie co to znaczy.Może za dużo nabiału?
Nie sądziłam że przy drugim dziecku jeszcze mnie coś zaskoczy...i to kupkasmile
Obserwuj wątek
    • misia_75 Re: kupki... 23.02.07, 12:51
      Mój tez robi kupki wodniste,poprostu wylewa si z niego strumien wody i po
      wchlonieciu pozostaja grudki na pieluszce.Polozna na wizycie powiedziala ze jem
      za duzo kwasnego,a lekarka stwierdzila ze moze tak bycsmile I komu tu wierzyc?
      Ale tak swoja droga to chyba przesadzilam,bo jem wszystko np.czekolady, nabial,
      ryby no i malemu pojawily sie juz pryszczykisad
      Przy corce nie jadlam nic,wyeliminowalam mleko kompletnie(czytalam wszystkie
      etykiety i jesli cos mialo nawet sladowe ilosci mleka w proszku to nie
      jadlam),a jej i tak sie pojawialy suche placki na skorze i nie moglam tego z
      niczym powiazac.Oczywiscie wszystko jej z czasem przeszlo i teraz je wszystko.
      A na punkcie kup u niej to mialam dlugo obsesjesmile,wiecznie mi sie nie podobal a
      to zapach albo konsystencja czy kolor.W momencie kiedy zaczela normalnie
      jesc,zrezygnowala z bebilonu pepti i zaczela sie zalatwiac do nocnika to
      okazalo sie ze robi normalne kupy.
      Tym razem stwierdzilam ze nie dam sie zwariowac,ale chyba przesadzilam w druga
      strone.I teraz nie wiem co zrobic z tymi kupami i wysypka,chyba jednak zaczne
      od wykluczenia mleka z dietysad
      • dziegielek Re: kupki... 23.02.07, 13:04
        Mojej małej kupy są wodniste, żółte, z małymi grudkamii śmierdzą skwaśniałym mlekiem- i takie maja być. Co do mojej diety to też nie jest restrykcyjna-właśnie zjadłam pare łyżek miodu a wczoraj kamyki w czekoladzie.Mam nadzieję, że Ula wrosła w mame i alergie ja ominą.
        • donzab81 Re: kupki... 23.02.07, 13:11
          Mojej małej kupy są wodniste, żółte, z małymi grudkamii śmierdzą skwaśniałym
          mlekiem-mała ma takie same-fakt jem wszystko..........
          • polka_80 Re: kupki... 23.02.07, 13:33
            mój Jasio robi takie same kupki jak opisujecie, żółte i z ziarenkami dosyć rzadkie
            a ja nabiału nie jem
            wygląda na to że wszystkie kupki naszych maluszków są jak najbardziej prawidłowe

pozdrowionka
    • pinacolada77 Re: kupki... 23.02.07, 14:17
      Tak samo u mnie też żółte wodniste z grudkami jak twarożek.
      • marysiowamama Re: kupki... 23.02.07, 14:39
        Dobrze tu któraś ujęła, wspomniana kupka dosłownie wylewa się i wsiąka w
        pieluchę w przeciwieństwie do kupek Marysi którymi strzelała(najczęściej w
        rodziców)i faktycznie były jak musztarda.
        • doso1 Re: kupki... 23.02.07, 19:09
          U nas dokladnie tak jak u Zosi - zolta lub czasami zielonkawa woda z grudkami.
          Czasami nawet ze sluzem. A ja nie pije mleka, nie jam nabialu, nic kwasnego
          itp. Jak na razie trzymam mocna diete i powoli probuje rozszerzac. I tak sobie
          mysle, ze chyba jednak miescimy sie w normie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka