maykaf 05.03.07, 08:49 Mój maluch ma chyba wzdęcia. Robi sie czerwony na buźce i sie pręży. Czy mogę pić jakies herbatki zeby mu troszeczkę ulżyć? Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jniedz Re: Herbatki dla matek karmiących piersią 05.03.07, 09:48 Ja od urodzenia mojego synka piję koper( zwykły Herbapolu zaparzam 2 saszetki na szklankę) oraz herbatkę mlekopedną FITO-MIX . Na razie odpukać w niemalowane wszystko jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Herbatki dla matek karmiących piersią 05.03.07, 09:57 z koprem niestety trzeba uważać - nie wolno pić regularnie dłużej niż 3 tygodnie z ciężkim sercem niestety musiałam na jakiś czas odstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama dakota123... 05.03.07, 10:45 > z koprem niestety trzeba uważać - nie wolno pić regularnie dłużej niż 3 > tygodnie z ciężkim sercem niestety musiałam na jakiś czas odstawić. dlaczego ??? Kurcze ja nic nie słyszałam o tym i piję tego na potege... Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka koper... 05.03.07, 11:56 lubi powodowac wzdecia niby jest antykolkowy a czasem powoduje te cholerne wzdecia ja tez pije fito-mix 4 i polecam szczerze a mlodemu daje czasem herbatke ulatwiajaca trawienie hippa bo mlody dostaje butle ze sztucznym dwa razy na dobe i musze go czasem przepajac Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: koper... 05.03.07, 15:42 dokładnie, w nadmiarze ponoć może działać wręcz odwrotnietak więc przez parę dni sam rumianek+anyż popijam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: koper... 06.03.07, 11:38 hmmm ja tez pije herbatkle z kopru nawet 2 razy dziennie, ale w dyuzej ilosci wody zaparzam zawsze. w duuuzym kubku zeby nie bylo za intensywne. Di tego pijam melise i rumianek. I puszcza bączki!!! głośne bączki)) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 anntenka 05.03.07, 15:44 możesz napisać jaki jest skład tego fito-mixu??dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: anntenka 05.03.07, 21:24 herbapol.onyx.pl/site.php?s=opis_towaru&id=24&brak_sort Chyba to ta herbatka, Antenko potwerdz, bo tez jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka wklejam link 06.03.07, 11:53 www.sklepsanus.pl/pokaz.php?a=pokaz&id_produktu=278 to jest ta herbatka mlekopedna i sklad ma taki: melisa, koper włoski, anyż no i mi ta herbatka wystarcza zeby mlody puszczal baki takie ze nawet tata takich nie puszcza )) Odpowiedz Link Zgłoś