renata_72 06.03.07, 14:00 czy wasze dzieci są zuchami? może któreś było już na obozie letnim ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniab28 Re: zuchy 06.03.07, 22:43 Moja Nicola jest zuchem Była już na biwaku w pazdzierniku i na zimowisku w ferie Obóz letni jak najbardziej przed nami hihi Jej załoga to "Wilczki Morskie" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: zuchy 06.05.07, 15:32 A gdzie można takie zuchy znaleść? Ja chętnie zapisałabym swoją Kasię, ale niestety nie wiem jak się za to zabrać. Karo Odpowiedz Link Zgłoś
renata_72 Re: zuchy do kkk_k 07.05.07, 12:30 u nas zuchy są w szkole, niestety tylko zuchy , nie ma harcówki takiej typowej więc harcerze spotykają się w szkole na osiedlu obok. Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: zuchy 08.05.07, 13:25 Witam! Moja Ula od zeszłego roku jest zuchem, zaliczyła biwaki, obóz letni i zimowisko, o rajdach nie mówiąc. Kapitalna sprawa te zuchy! Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
renata_72 Re: zuchy 08.05.07, 13:42 mój syn w zeszłym tygodniu był na rajdzie - 3 dni w Kłodzku, ale na obóz nie chce niestety jechać, powiedział, że nie lubi nosić plecaka i nie bedzie mieszkał w namiocie bo nie lubi mrówek nie wiem jak go przekonać , woli perspektywę siedzenia w domu w samotności bo przecież my będziemy w pracy ( Odpowiedz Link Zgłoś