Dodaj do ulubionych

a "przepis" na synka?

07.03.07, 12:38
piszcie kochane dziewczyny, bo mój mąż bedzie chciał działać do oporu. chyba
każdemu marzy się parka, czemu by nie sporóbować smile
oczywiście mam jeszcze czas ale dobrze byłoby już wiedzieć. dzieki!
Obserwuj wątek
    • kinga9610 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 12:45
      cześć.na synka trzeba próbować w środku owulacji, gdyż plemniki męskie są
      szybsze od żenskich ale za to żeńskie dłużej żyją. ja zaszłam w ciążę
      ostatniego dnia płodnego . wszyscy od razu mi mówili że będzie chłopak , no i
      jest.powodzenia
      • moopsenia Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 13:05
        u nas też to był ostatni dzień płodny...już myślałam, że nasze działania są
        skazane na niepowodzenie, że już jest za późno - a tu proszę
        bardzo...Synek "jak ta lala"
        big_grin
        • gosia152 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 13:58
          ja mogę tylko potwierdzić, nasz synek pojawił się w dniu w ktorym teoretycznie
          było już po tzw. "ptokach", czyli w 19 dniu cyklu
          • wiolk77 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 14:03
            ja tez potwierdzam powyższe, dodatkowo celowałam też wh chińskiego kalendarza
            planowania płci jolmys.webpark.pl/# i sie udało wink no i gdzieś czytałam
            artykuły że z wiekiem jest większe prawdopodobieństwo poczęcia córki niż syna,
            więc śpiesz się wink
            • agnieszkaela Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 19:38
              kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,48622,3087802.html
              My trafilismy w synka-prawdopodobnie wlasnie w dniu owulacji. Czytalam kiedys
              tez o diecie przed staraniami, chodzilo o zwiekszenie stezenia jakis tam
              mineralow, ale nie pamietam dokladnie.
              Teraz chcemy trafilc dziewczynke smile
              • wiolk77 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 23:05
                no powiem że o tej pozycji 'sprzyjającej' poczecie synka to nie wiedziałam, ale
                u nas akurat ta pozycja też była, więc sprawdziły się 3 czynniki: owulacji,
                kalendarz chiński i pozycja wink
    • 9-x-2 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 19:38
      Po owulacji, czyli wtedy gdy już teoretycznie nic nie może się zdarzyć - 18-19
      dzień cyklu. Córcia jest z dnia 8 - sądziłam, że "jeszcze" nie powinno się nic
      stać smile
      • robin2510 Re: eeee to ja się też przyłączam do prośby ... 07.03.07, 20:15
        tak na zaś....
    • monika9710 dziękuję 08.03.07, 10:27
      • renar78 Re: dziękuję 08.03.07, 20:53
        To w takim razie ja jestem zaprzeczeniem wszelkich teorii, bo wedlug kalendarza
        chinskiego, owulacji i pozycji, powinna byc dziewczynka...a jest chlopaksmile
        • lolita27 Re: dziękuję 13.03.07, 14:59
          My tez byśmy chcieli synka, mam juz tę wymażona córeczke, teraz czas spełnić
          marzenie tatusia (chociaz ja tez bardzo, bardzo chce synka).
          Własnie sie nad tym zastanaiwałam i, skoro plemniki męskie są szybsze i żyja
          tylko ok 8 h to rozumiem, że powinnismy próbować w dniu owulacji, ewentualnei
          dizeń po?
    • kraabik Re: a "przepis" na synka? 16.03.07, 15:42
      Zajrzyjcie na forum naturalne planowanie rodziny. Ja po przeczytaniu kilku
      wątków własnie na ten temat sie załamałam, (niektórzy mężczyźni mogą mieć albo
      same córeczki, albo samych synków) ale próbowalismy w dzien owu i po i....
      zobaczymy czy będzie synekbig_grin Bo generalnie się udało,już drugi miesiąc sie
      zaczyna big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka