monika9710 07.03.07, 12:38 piszcie kochane dziewczyny, bo mój mąż bedzie chciał działać do oporu. chyba każdemu marzy się parka, czemu by nie sporóbować oczywiście mam jeszcze czas ale dobrze byłoby już wiedzieć. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga9610 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 12:45 cześć.na synka trzeba próbować w środku owulacji, gdyż plemniki męskie są szybsze od żenskich ale za to żeńskie dłużej żyją. ja zaszłam w ciążę ostatniego dnia płodnego . wszyscy od razu mi mówili że będzie chłopak , no i jest.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 13:05 u nas też to był ostatni dzień płodny...już myślałam, że nasze działania są skazane na niepowodzenie, że już jest za późno - a tu proszę bardzo...Synek "jak ta lala" Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 13:58 ja mogę tylko potwierdzić, nasz synek pojawił się w dniu w ktorym teoretycznie było już po tzw. "ptokach", czyli w 19 dniu cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
wiolk77 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 14:03 ja tez potwierdzam powyższe, dodatkowo celowałam też wh chińskiego kalendarza planowania płci jolmys.webpark.pl/# i sie udało no i gdzieś czytałam artykuły że z wiekiem jest większe prawdopodobieństwo poczęcia córki niż syna, więc śpiesz się Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 19:38 kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,48622,3087802.html My trafilismy w synka-prawdopodobnie wlasnie w dniu owulacji. Czytalam kiedys tez o diecie przed staraniami, chodzilo o zwiekszenie stezenia jakis tam mineralow, ale nie pamietam dokladnie. Teraz chcemy trafilc dziewczynke Odpowiedz Link Zgłoś
wiolk77 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 23:05 no powiem że o tej pozycji 'sprzyjającej' poczecie synka to nie wiedziałam, ale u nas akurat ta pozycja też była, więc sprawdziły się 3 czynniki: owulacji, kalendarz chiński i pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: a "przepis" na synka? 07.03.07, 19:38 Po owulacji, czyli wtedy gdy już teoretycznie nic nie może się zdarzyć - 18-19 dzień cyklu. Córcia jest z dnia 8 - sądziłam, że "jeszcze" nie powinno się nic stać Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: eeee to ja się też przyłączam do prośby ... 07.03.07, 20:15 tak na zaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
renar78 Re: dziękuję 08.03.07, 20:53 To w takim razie ja jestem zaprzeczeniem wszelkich teorii, bo wedlug kalendarza chinskiego, owulacji i pozycji, powinna byc dziewczynka...a jest chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: dziękuję 13.03.07, 14:59 My tez byśmy chcieli synka, mam juz tę wymażona córeczke, teraz czas spełnić marzenie tatusia (chociaz ja tez bardzo, bardzo chce synka). Własnie sie nad tym zastanaiwałam i, skoro plemniki męskie są szybsze i żyja tylko ok 8 h to rozumiem, że powinnismy próbować w dniu owulacji, ewentualnei dizeń po? Odpowiedz Link Zgłoś
kraabik Re: a "przepis" na synka? 16.03.07, 15:42 Zajrzyjcie na forum naturalne planowanie rodziny. Ja po przeczytaniu kilku wątków własnie na ten temat sie załamałam, (niektórzy mężczyźni mogą mieć albo same córeczki, albo samych synków) ale próbowalismy w dzien owu i po i.... zobaczymy czy będzie synek Bo generalnie się udało,już drugi miesiąc sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś