tiba 11.03.07, 20:53 Witajcie Jestem mama dwoch chlopcow z grudnia 2004,chcialabym wiedziec co potrafia wasze dzieci, czy duzo mowia ,czy potyrafia sie same sie bawic (czym najbardziej),jakie sa dzieciaczki z grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cacharel Re: grudzien 2004 13.03.07, 22:40 mój synek jest z 23 grudnia uwielbia kolej kolejki i jazdę pociągami poza tym lubi tańczyć rysować na razie nie mówi za wiele ale z dnia na dzień mówi nowe słowo ostatnio brawo a wychodzi mu bawo jest dość wysoki bo ma 93cm waży 13 kilo taka niteczka długie ręce po dziadku wyrasta strasznie z ubranek dzisiejszy przegląd szafy mnie w tym utwierdził stópka 15 cm mam teraz problem bo tzw młodszych trzylatków nie chcą przyjmować do przedszkola zapisuję go więc do złobka jak tam Twoje bliźniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
tiba1 Re: grudzien 2004 15.03.07, 12:04 Witaj cacharel Moje chlopaki sa z 22 grudnia,rowniez lubia bardzo tanczyc i sluchac muzyki, jeden jest takim chlopcem ktory zajmie sie dluzej zabawa szczegolnie lubi klocki i male samochodziki ,a drugi to taka przylepa musi byc tam gdzie mamusiano i uwielbia hustawke. Lubia malowac farbkami (kredki nie bardzo im pasuja),lepic z ciastoliny,ogladac ksiazeczki i bajki,maja dwa duze teletubisie ktore sa karmione ,hustane,sa traktowane jak przytulanki kiedy usypiaja i nawet sadzane na nocnik.Dobra zabawa to jazda duzymi jezdzikami po calym domu, wszelkiego rodzaju ukladanki i puzzle i grzebanie w kuchennych szafkach,zabawe w chowanego, mozna by wymieniac i wymieniac te ich zabawy. Jesli chodzi o mowe to tez za duzo nie gadaja ale co jakis czas nowe slowka sie pojawiaja,waza jeden ok 15.kilo i 92 cm wzrostu ,a drugi ok 13 kg i 90 cm. I sa super goscie Pozdrawiam P.s.pisz na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś