Dodaj do ulubionych

grudzien 2004

11.03.07, 20:53
Witajcie
Jestem mama dwoch chlopcow z grudnia 2004,chcialabym wiedziec co potrafia
wasze dzieci, czy duzo mowia ,czy potyrafia sie same sie bawic (czym
najbardziej),jakie sa dzieciaczki z grudnia?
Obserwuj wątek
    • cacharel Re: grudzien 2004 13.03.07, 22:40
      mój synek jest z 23 grudnia uwielbia kolej kolejki i jazdę pociągami poza tym
      lubi tańczyć rysować na razie nie mówi za wiele ale z dnia na dzień mówi nowe
      słowo ostatnio brawo a wychodzi mu bawo jest dość wysoki bo ma 93cm waży 13
      kilo taka niteczka długie ręce po dziadku wyrasta strasznie z ubranek
      dzisiejszy przegląd szafy mnie w tym utwierdził stópka 15 cm mam teraz problem
      bo tzw młodszych trzylatków nie chcą przyjmować do przedszkola zapisuję go więc
      do złobka jak tam Twoje bliźniaki?
      • tiba1 Re: grudzien 2004 15.03.07, 12:04
        Witaj cacharel
        Moje chlopaki sa z 22 grudnia,rowniez lubia bardzo tanczyc i sluchac muzyki,
        jeden jest takim chlopcem ktory zajmie sie dluzej zabawa szczegolnie lubi klocki
        i male samochodziki ,a drugi to taka przylepa musi byc tam gdzie mamusiasmileno i
        uwielbia hustawke.
        Lubia malowac farbkami (kredki nie bardzo im pasuja),lepic z ciastoliny,ogladac
        ksiazeczki i bajki,maja dwa duze teletubisie ktore sa karmione ,hustane,sa
        traktowane jak przytulanki kiedy usypiaja i nawet sadzane na nocnik.Dobra zabawa
        to jazda duzymi jezdzikami po calym domu, wszelkiego rodzaju ukladanki i puzzle
        i grzebanie w kuchennych szafkach,zabawe w chowanego, mozna by wymieniac i
        wymieniac te ich zabawy.
        Jesli chodzi o mowe to tez za duzo nie gadaja ale co jakis czas nowe slowka sie
        pojawiaja,waza jeden ok 15.kilo i 92 cm wzrostu ,a drugi ok 13 kg i 90 cm.
        I sa super gosciesmile Pozdrawiam

P.s.pisz na gazetowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka