marysiowamama 20.03.07, 08:37 Moze wpisujcie tu rzeczy (ku przestrodze)po ktorych Wasze dzieci mialy kolki. U mnie czego jestem pewna to: -herbatka fix dla karmiacych -kapary ze sloiczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfilka Re: Kolkowa lista 20.03.07, 14:45 Zdaje się, że kolki u mojej Ali są po nabiale, buuu. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: Kolkowa lista 20.03.07, 15:12 herbatka dla karmiących herbatka hipp koperkowa pyzy ziemniaczane Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: Kolkowa lista 20.03.07, 15:24 hipp herbatka koperkowa hipp herbatka na trawienie może po prostu zbyt dużo ich piłam ale jak odstawiłam, to jest o niebo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: Kolkowa lista 20.03.07, 19:41 nabiał słodycze wołowina i wędliny herbatki koperkowa i na trawienie - dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
roka76 Re: Kolkowa lista 20.03.07, 22:09 - serki z ziolami - slodycze z czekolada - pasztet sojowy z koperkiem - pieczarki - smazona ryba - przesadzilam, wiem chociaz po smazonych kotletach sojowych i warzywnych byl luz Odpowiedz Link Zgłoś
furetti Re: Kolkowa lista 21.03.07, 08:23 To co za buble z tych herbatek, wprost nie do wiary... Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: Kolkowa lista 21.03.07, 10:17 moja nei miala typowych kolek ale nie bylo jej milo jak pilam koper i herbatki na laktacje. akurat wszytko na raz mi sie skonczylo wiec nie wiem po czym konkretnie miala problemy z brzuszkiem. obstawiam koper, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Kolkowa lista 21.03.07, 13:47 herbatka na trawienie i koprowa i dla mam ... potem od profesora pediatry znajomego tesciow... dowiedzialam sie, ze na bole brzuszka najgorsze co moglam zrobic to dawac herbate gdzie jest koper, wzmaga produkcje gazow i dodatkowo wzmacnia bol brzusia... kolke Odpowiedz Link Zgłoś