thaigirl 04.04.07, 21:58 to znaczy czy jakoś szczególnie dbacie o piersi? Coś robicie, może jakieś kosmetyki? Bo ja zupełnie nie robię nic... a z drugiej strony to jednak chciałabym, żeby wróciły do swojego (mniej więcej) stanu wyglądu sprzed ciąży Zdradźcie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s tylko masaże 05.04.07, 09:14 ale bardzo delikatne ciepłą wodą i jakimś żelem kąpielowym, i smaruje oliwką - ale nie za często Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: tylko masaże 05.04.07, 09:19 ja tez w sumie nic nie robię, tylko masuję prysznicem Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: Mamy karmiace - robicie coś DLA piersi? 05.04.07, 09:34 Ja smaruje tym samym kremem co w ciazy,omijajac oczywiscie brodawki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: Mamy karmiace - robicie coś DLA piersi? 05.04.07, 12:30 nic nie robie oprocz zimnego prysznica na koniec kąpieli. Ale mam rozstępy i chyba nic juz nie zo\robie, oprocz tego ze moge poczekac az zbieleja, bo na razie są czerwone... Odpowiedz Link Zgłoś