magdulichaa 20.04.07, 23:32 moja Mgadzia urodziła się 01.05.2005, dobrze by było z kims porozmawiać, czy rzeczywiście te Magdalenki, to takie rozrabiary jak moja Magdziucha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulichaa Re: Magdaleny 2005 24.04.07, 11:08 No nie mówcie, że nie ma tu żadnej mamy, która urodziła w 2005 roku córkę o imieniu Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
anettus Re: Magdaleny 2005 25.04.07, 12:46 Jest takich mam zapewne duzo tylko jeszcze tu nie trafiły. Moja Magdalenka ur. sie 18.08.2005 r. i jest bardzo spokojnym wrazliwym i ułozonym dzieckiem. sa chwile ze martwie sie jak to bedzie jak pójdzie do przedszkola, tam dzieci biegaja szaleją a ona spokojna lubiaca obserwowac innych, nigdy żadnemu dziecku nie zagrała zabawki czy ciastka. nigdy nikogo nie popchneła ani nie szarpneła. Taka grzeczna dziewczynka! No zdarza sie ze ma chwile szaleństwa ale dość rzadko. Pozdrawiamy Magdalenki. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: Magdaleny 2005 25.04.07, 12:59 no to całkowite przeciwieństwo mojej łobuziary, co prawda dzieci nie bije ale o swoje się upomina, to jest wulkan energii, wszędzie jej pełno, ciągle w biegu, ani przez chwile nie usiedzi na miejscu, no chyba, że ogląda Domisie, albo jak zajmnie sie np klockami, i gada, gada, gada, gada od rana do samej nocy....czasami to wysiadam, ale ogólnie jest superowa, pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś